Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי קהילה,

אני מחפש זה תקופה נירו פלאג-אין וכצפוי יש מעט רכבים יד שניה ואלה שבשוק נמכרים מעל המחירון וכמעט במחיר של אפס ק"מ שהסוכניות הגדולות מוכרות (אלבר, אלדן...).

נניח שאנחנו מצליחים למשוך את החודש הקרוב עד לקניה - האם יש טעם לחכות ל"מבצעי סוף שנה"?

השאלה - בדגש על מאפייני התקופה שלנו עם כל העיכובים והשוק הרותח.

מה דעתכם?

פורסם

משתלם? לא בטוח בכלל.

תבדוק במחירון מה ההפרש בין אותו רכב 0 קמ יד שניה (אחרי שאתה רוכש אותו) בהשוואה לרכב יש ראשונה.

ההפרש שאני ראיתי הוא סביב 15 אחוז, הנירו נמכר ב-7-8 אחוזים פחות ממחירון ב-0 קמ, אז אתה מראש מפסיד.

אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב הרבה זמן זה אולי משתלם, אבל זה גם תלוי באופי השימוש שלך.

מי שנוסע מעט יחסית ויחזיק את הרכב 3 שנים, סיכוי טוב שיפסיד יותר כסף מאשר ירוויח.

לגבי סוף שנה, אם ישארו רכבים הם יעשו מבצע, כי אחרת הרכב מפסיד מספר אחוזים.

פורסם
לפני 41 דקות, Ophir14d כתב:

לגבי סוף שנה, אם ישארו רכבים הם יעשו מבצע, כי אחרת הרכב מפסיד מספר אחוזים.

תודה על התשובה,

אני מתכנן להחזיק את הרכב לתקופה ארוכה.

להערה פה למעלה - זאת בדיוק השאלה! בגלל שכולם "חמים" על כל רכב חדש שיוצא והשוק הוא שוק של עודף ביקוש ייתכן וינסו דווקא למקסם רווחים תוך ויתור על ה"מבצעים" המסורתיים.

השאלה היא אם היתה תקופה דומה בשנים האחרונות שאפשר ללמוד ממנה.

פורסם

לדעתי או שלא יהיו ימי מכירות, או שיהיו עם מבצעים שהם לא באמת מבצעים, או על דגמים שלא מעניינים אף אחד.

היום שים 4 גלגלים למכסחת דשא יקנו במחירון. אין סיבה למבצעים 

פורסם

אם אתה רוצה לקנות רכב בתקופה הקרובה, ממליץ לך לא לקנות "במבצע", כי מי שקנה במחיר מלא תמיד יהיה לפניך בתור ומספר הרכבים שמגיעים קטן ממספר ההזמנות.

• תוכן חדש...