Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינתן כנאה זה מים בטעמים 😄 אין לי שליטה על זה הן חופשיות בחצר.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מה שזה יעשה - זה רק טוב. והכוונה טוב למערכות טיהור השפכים.
ואל תיסחפו. אתם מדברים כאילו מי המזגן רעילים.
ולגבי הכנת התשתית: ובכן, אני רק מבקש להזכיר כאן שבתחילת שנות ה- 90, בשביל שהישראלי הממוצע יוכל לראות טלויזיה נורמלית, נחפרה כל התשתית בפרק זמן של בערך שנה.
במיקרה שלנו אגב, התשתית (ביוב עירוני) כבר קיימת, נותר רק לתעל מצינור המזגן אליה. נכון, זה בהחלט דורש עבודה, אבל אנחנו במצוקת מים, לא?
מכוני הטיהור כורעים תחת עומס המים הבוציים/כבדים, לא?

הכל ענין של החלטה ויישום נכון.

פורסם

כמויות המים מהמזגנים זניחות לגמרי, ואין שום מצוקת מים. אפס כדאיות סביבתית או כלכלית.

חכו שתגלו כמה מים אפשר לאסוף מטל...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הנס, אני נוטה להסכים איתך.
מצוקת המים של ישראל  - לדעתי האישית לפחות - ירדה משמעותית מאז התחלת ההתפלה. ממשיכים לנופף לנו בזה אבל לדעתי זה קצת מיותר.
אבל עדיין, אלו מים קיימים שרק צריך לאסוף ולתעל לביוב.
בעיניי זה פשוט חבל...

פורסם

זה קורה דה פקטו בכל בניין שבנו בישראל בעשורים האחרונים. כל קבלן שעושה הכנה למזגנים בתוך הבית שם נקודת ניקוז שמתנקזת לרוב לביוב או למרזב.

• תוכן חדש...