Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תג המחיר בהזמנה מחו"ל לא כולל הובלה ליחידה אחת הינה כ - 12,500 ש"ח, ובהזמנת יותר יחידות יהיה המחיר לכל בודד מהם רק כ - 11,500 ש"ח...

להלן כתובת הדף:

https://hebrew.alibaba.com/product-detail/nanjing-jiayuan-2-seater-4-wheel-electric-car-from-china-cheap-vehicle-60380476659.html

המחיר בארץ קרוב ל50,000 ש"ח...

הנה הכתבה:

https://www.geektime.co.il/city-spirit-car/

האם זו עמלה על טרחת הוד מעלתם לבצע בעצמם את ההזמנה לארץ במקום הקונה ('מס טיפשות' הלקוח כמו שהדוד אומר)...? או שיש עלויות ענקיות כמו הובלה וכיוצא באלו שלא חישבתי אשר מצדיקות בהחלט את הסכום הנ"ל (גילוי נאות אני מעוניין לקנות כזה רכב - תלוי בעלות הייבוא הסופית לאחר מס הובלה וכו'). 

פורסם

אכן התמחור גבוה (מאוד), אבל עדיין אל תשכח שהיבואן צריך להחזיק מלאי חלפים, וטכנאים שיוכלו לתקן את הצעצוע הזה, ואולם תצוגה, וכמה מכוניות הדגמה...

פורסם

קביעת מחיר המכירה היא לפי מצב התחרות בשוק וגמישות הביקוש של הלקוחות ואיננה קשורה כלל לעלות (כמובן בתנאי שגבוה מספיק כדי לאפשר רווח). מטרתו של המוכר למקסם את הרווח - מקסימום המכפלה של יחידות X רווח ליחידה (ככל שהמחיר עולה, כמות היחידות תרד, אבל למכפלה יש מקסימום).

:turn-l:
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, dorgr כתב:

גם הטסלה נמכרת ב 120 בערך בארהב.

בארץ אותו מודל עולה כ 100 אלף יותר.

מניח שהמיסים הם יותר מ 10%.

134,000 למודל 3 בסיסית (בלי תוספות) בארה״ב ו-192,000 ש״ח בארץ אז 58 אלף ש״ח הפרש, לא 100.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
לפני 5 שעות, dorgr כתב:

מניח שהמיסים הם יותר מ 10%.

המס הוא 10% אבל הפרש המחירים הוא לא רק המס

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, robertf כתב:

134,000 למודל 3 בסיסית (בלי תוספות) בארה״ב ו-192,000 ש״ח בארץ אז 58 אלף ש״ח הפרש, לא 100.

הסתכלתי על ה LONG RANG 44,190 דולר שזה בערך 143 אלף שקל תוסיף 10% שזה 156 אלף.
לעומת 230 בארץ

73 אלף הפרש (טעות שלי לא 100 אלף)

ואם אני לא טועה לטסלה אין בארץ נציגות עם סוכנים וכו'...

עריכה אחרונה על ידי dorgr
פורסם

11500 זה בתנאי שאתה מזמין 2 יח".

אם אתה [או היבואן] מזמין 100, אז המחיר הרבה יותר נמוך..

לגבי חלפים, זה רכב חשמלי לכל דבר. הסיכוי לתקלות הוא נמוך.

וגם אם יש תקלות בודדות פה ושם, אתה פשוט שומר בצד רכב או אפילו 2 כאלה, כדי לפרק מהם.

על החלפים המקולקלים שהחלפת, מתקזזים עם היצרן, בקניית הרכבים הבאים.

אני לא טוען שזה בדיוק מה שהיבואן הספציפי יעשה, או עושה, אבל זו גם שיטה.

לגבי המחיר, ובכן, הם יכולים הם יכולים לדרוש כמה שבא להם. אין חוקיות בנושא.

אם הם ימכרו במחיר הזה או לא, זה תלוי אך ורק בצרכנים.

וכמו כל מוצר אחר. כמה שהדרישה תהיה גבוהה יותר, והלקוח יסכים לשלם את הסכום המבוקש, ככה המחיר ישאר על כנו, להיפך. 

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, dorgr כתב:

הסתכלתי על ה LONG RANG 44,190 דולר שזה בערך 143 אלף שקל תוסיף 10% שזה 156 אלף.
לעומת 230 בארץ

73 אלף הפרש (טעות שלי לא 100 אלף)

ואם אני לא טועה לטסלה אין בארץ נציגות עם סוכנים וכו'...

גם פה אתה טועה (אבל הפעם בקטנה יותר...) המחיר של ה-LR בארה״ב $51,460 שזה כ-167,000 ש״ח, כך שההפרש הוא כ63 אלף ש״ח.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
לפני 23 שעות, yossiaviel כתב:

11500 זה בתנאי שאתה מזמין 2 יח".

אם אתה [או היבואן] מזמין 100, אז המחיר הרבה יותר נמוך..

לגבי חלפים, זה רכב חשמלי לכל דבר. הסיכוי לתקלות הוא נמוך.

וגם אם יש תקלות בודדות פה ושם, אתה פשוט שומר בצד רכב או אפילו 2 כאלה, כדי לפרק מהם.

על החלפים המקולקלים שהחלפת, מתקזזים עם היצרן, בקניית הרכבים הבאים.

אני לא טוען שזה בדיוק מה שהיבואן הספציפי יעשה, או עושה, אבל זו גם שיטה.

זה רעיון מעניין, אני חשבתי עיקר הרכב לייבא, ולקנות חלקים מהיבואן לכשאצטרך.

לא התעמקתי בנושא של החלפים, כי במחיר כזה עדיף לקנות 4 רכבים ו'לזרוק אותם לאשפה' בהגיע עיתם מאשר לשלם ליבואן פי 4 בשביל החלפים המסוימים שלא אוכל להסתדר בלעדיהם.

אבל הרעיון שלך הוא מכסה את הכל, להשאיר רכב כזה קטן לחלפים ניתן  אפילו להכניסו לבית בסיטואציה מסוימת (קומת קרקע), ולהשתמש בהמשך.

• תוכן חדש...