Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ומועדים לשמחה,

במסגרת חיפושיי אחרי טרייד אין לרכב המיני שלי, קיבלתי הצעה מסוכנות רכב מוכרת על יונדאי I35, 2013 (INSPIRE) יד 2 (יד ראשונה פרטי, יש שנייה ליסינג)

הרכב עבר 122,000 ק"מ, וחיצוני הוא נראה מעולה, וגם טופס הבדיקה של הסוכנות נראה טוב. כמובן שאקח לבדיקה מטעמי לבדוק.

אממה, אין היסטוריית טיפולים מלאה לרכב כלל, רק מ2019 אני רואה את הטיפולים שנעשו לרכב.

נציג הסוכנות טוען "מה אכפת לך אם יש היסטוריית טיפולים מ2013, מה שחשוב זה האחרונים, הרי אם היה פגם כלשהו היו מתקנים אותו"

האם אמת כך הדבר? ואגב, יש בעיות/תלונות לגבי הדגם הזה? (זה הצורה החדשה)

תודה רבה

פורסם

תבדוק טוב.

אין חיה כזאת inspire יד ראשונה פרטי. זה דגם שהובא ותומכר רק לליסינג וחברות. זה דגם עם מחיר מחירון רשמי נמוך ב1אלף שח ועם איבזור נמוך בהרבה מהפרטי (supreme נראה לי).

בעיות ידועות - חושב שעדיין יש בעיות בקופלונג מסרק הגה, איזה גלגל שיניים מסכן מפלסאיק במנגנון הגה כח. לפעמים עלול להוביל לצורך בהחלפת כל המנוע הגה כח או נזקים נוספים.

הכוחות סוס הם בעיקר על הנייר, צריך לחיצה טובה והרבה סלד ורעש לקבל כח.

הרכב כן רגיש לשמן לא סינטטי מלא ועלול לפתח בוצה עם מירווחי טיפולים גדולים, שמן חצי סינטטי ושניהם ביחד שלא נדע. נדמה לי שהם הגדילו מרווחי טיפול ל30k או שנה...

אגב, רכבי ליסינג שנמכרו ליד השנייה דרך החברת ליסינג עצמה זה קצת יותר טוב, רכב ליסינג שנקנה ב2016/7 אצל סוחר, כנראה היה עם לפחות אחד מהגורמים הבאים- קמ גבוה/תאונות משמעותיות/אובדן להלכה/מצב פנימי/חיצוני מזעזע.

פורסם (נערך)

הנציג בהחלט לא כנה איתך בדבר הטיפולים.

רצף הטיפולים קריטי במיוחד ברכב שכבר נושק לגיל 8.

הבדיקה שאתה מציין זה בדיקה של המגרש או ממכון שאתה לקחת אליו?

כמו שהגיב קודמי,אין חיה כזאת אינספייר בשוק הפרטי(אני לפחות לא נתקלתי) והדגם המאובזר יותר(סופרים) שווק באלף שח יותר ללקוחות הפרטיים.

כמוכן אם כבר ברכב ליס עיסקנן, עדיף לרכוש ישר מהחברה ולא דרך מגרש צד ג׳.

כפי שאתה מתאר את שה כאן, יש סיכוי גבוה מאוד שזה נבלה, אני הייתי מדלג הלאה.

ואני ממליץ בחום לחפש אחת פרטית עם עבר טיפולים, גם במחיר של ירידה בשנתון/הוספה במחיר.

נ.ב

התכוונת יד ראשונה ליס ויד שניה פרטי?

עריכה אחרונה על ידי alex321
פורסם

הי חברים תודה רבה על התגובות.

הבדיקה של סוכנות הטרייד אין, אני מתכנן לקחת את הרכב לבדיקה מטעמי אם אחליט 'ללכת על זה'

רמת הגימור היא אכן אינספייר, מצורף המידע ממשרד הרישוי, וגם שם מופיע 'רכב חברה', שזה מסתדר עם מה שאמר הנציג (יד ראשונה פרטי ואח"כ ליסינג), אבל אני אברר שוב.

ללא שם.png

• ספונסר פורום
פורסם

כמי שעוסק במציאת רכבים משומשים לפרנסתו - זו דוגמא קלאסית לקנייה של "כרטיס פיס מכני" כפי שאני מכנה זאת -

ומצטרף לאזהרות קודמי מעל לגבי עצם הבחירה ברכב ליסינג, ועוד מיד שנייה.

מזמין אתכם לקרא את דעתי על כל נושא רכבים מליסינג בדף שלי:

https://www.facebook.com/Halohesh/posts/149852573562448

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

לא מצליח להבין איך יד 1 יכולה להיות פרטית כשיד 2 ליסינג...  אדם פרטי מכר את הרכב לחברת ליסינג והוא הפך לרכב ליסינג???
יותר הגיוני להיפך, אבל אם הרישום כעת חברה אז הרכב לא פרטי. מה כתוב ברשיון בסעיף מקוריות?

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 21 שעות, נוסעלאט כתב:

יד ראשונה פרטי ואח"כ ליסינג), אבל אני אברר שוב.

אין דבר כזה. תבדוק טוב. 

• תוכן חדש...