Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע סותר בנוגע לרכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

מתחדש בימים האחרונים ברכב חדש (ההתייחסות רלוונטית לאחרי חודש).

כפי שמופיע בשרשור, כנראה יש עדכון מסוים בארץ/בעולם בדגם הנ"ל.

הבעיה היא כזו, לא מוצא אזכור בשום מקום להשקת הדגם, המנוע והגיר. בארץ אין אתר אחד שמודע בכלל שקיים שינוי,

כנ"ל לגבי מגזין הפורום ומסקרים למינהם ברשת.

החשש הגדול שלי שמדובר על סוג דגם ישן, ולא דגם חדש. לכאורה הוא עדיין לא בארץ פיזית (מחסני היבואן).

יש אתרים רשמיים זרים של רנו שאומרים שהמנוע בנזין בנפח 1.0 המוגדש הוא TCE100, וחלקם טוענים אחרת.

לכאורה יש הבדל בהספק, ובפיק המומנט. אין שום השוואות אחד מול השני, ובכלל זה בערך הסרטון סקירה היחיד שמצאתי "לדגם רפאים" הזה.

כמו שמפורט בשרשור שלי, היבואן טוען שיש לו תיקון אקטיבי מנתיב ולא רק התראה, אך אין שום סקירה אמיתית שמגבה אמרה זו או בכלל אזכור לדגם (חוברת שירות/נהג).

בהרבה אתרים זרים שכן מודעים לשילוב החדש בין המנוע לגיר,

ישנו ערבוב בין דגמים או רמות אבזור שלא רלוונטיות כרגע לארץ, כמו גרסאות אטמוספריות, גפ"מ, היברידיות, דיזל, ועוד.

"הבעיה" שלי היא עם הגרסה המוגדשת, בנפח 1.0 . עד לסוף אוגוסט הנוכחי (2021), המנוע בקליאו הנ"ל נקרא TCE 100 עם 100 כ"ס (74 KW) עם תיבות רציפה או ידנית 5 מהלכים.

לכאורה אחרי אוגוסט (תחילת ספטמבר) היה "עדכון", ועכשיו המנוע הוא עדיין מוגדש בנפח 1.0 ליטר אך נקרא TCE 90 עם 90 כ"ס (67 KW) עם תיבה ידנית בלבד עם 6 מהלכים.

מהו פשר העדכון הנ"ל? האם בכדי לעמוד בתקן זיהום מחמיר (כפי שציין מנהל התצוגה בשרשור המקושר)?

האם יהיו הבדלי כוח משמעותיים בין הגרסאות?

מדוע הכל נעשה בצורה "השקטה", ולא הכריזו על עדכון דגם או משהו בסגנון?

תודה רבה וחג שמח.

עריכה אחרונה על ידי Kooper

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם (נערך)
לפני שעה, nameuser כתב:

חג שמח, מאיפה המידע על ה"עדכון"?

לפי האתר של רנו הTCE100 הוא שדרוג של הTCE90 ולא ההפך.

ראה קישור 

הTCE100 לכאורה אמור להיות שדרוג של מנוע בנפח 0.9 ליטר.

אני מדבר על מנוע בנפח ליטר עם 90 כ"ס שמכונה גם TCE 90.

הנה האתר של רנו תעיף מבט על המפרט הטכני

הנה קטלוג הרכב המעודכן.

יש ברשותי את אותו הקטלוג מלפני חודש, קיימים הבדלים.

המידע על העדכון ישירות מהיבואן, שאיתו הייתי בקשר ישיר על מנת לרכוש דגם ידני כפי שמפורט בשרשור הרכישה שמצורף.

על השינוי הנ"ל גיליתי עם המנהל תצוגה "בלייב". רציתי לתקן אותו על טעותו, ש6 הילוכים זה ללא רוורס, (מאחד וידעתי בוודאות שזהו רכב עם תיבה של 5 הילוכים קדמיים).

לאחר מכן הייתי בהתכתבות שוטפת מולו ומול מחלקה שלהם שנקראת "מחלקת מוצר".

אין הרבה מידע ברשת למעט הסרטון שצירפתי בגדול.

השאלה האם בגלל שזהו דגם "חדש מדיי" או דגם "מונפץ" כלשהו אינני יודע לענות.

חג שמח.

עריכה: צילמתי וצירפתי את "הקטלוג הישן", שים לב להבדלים בתיבת ההילוכים, בהספק, במשקל, פיק המומנט ואבבזור הבטיחותי

עריכה 2: חקרתי את הקישור שלך, יש שם אופציה להגיע לאתרים של מדינות שונות.

במדינות שאני הסתכלתי, אופציות הבחירה מבין מנועי הבנזין בנפח 1.0 הינן גרסה אטמוספרית (65 כ"ס) ומוגדשת (90 כ"ס)

ליתר נוחות הנה. אם תגלול עד למטה תוכל לבחור מדינה. חיפשתי בכמה מדינות מאירופה, לא מצאתי אפשרות להזמין את המנוע TCE 100.

@nameuser

הקטלוג הישן..pdf

עריכה אחרונה על ידי Kooper

פורסם

מעניין למה הם השיקו גרסה חדשה למנוע שהוצג מלפני שנה

מה גם מעניין אם יש הבדל בכוח ובסחיבה של המנוע

• תוכן חדש...