Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לפני בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היום ראיתי מזדה 3 2016 עם 80 אלף ק''מ, יד 2 פרטי, האוטו נראה טוב בלי מכות או שריטות רציניות, מטופל, צמיגים קדמיים חדשים, מצבר בן חודשיים, תאורה קדמית חדשית במסגרת החלפת רצון טוב של מזדה, דגם פרימיום.

כמה שאלות.

האם בק''מ כזה אני יכול להיות שקט שהרכב לא יעשה בעיות בעתיד הנראה לעין? (מן הסתם שאין 100 אבל באופן כללי אמינות של הרכב וכמה הוא יכול להחזיק בלי בעיות.)

הבנתי יש לו תושבות חלשות קצת, אבל אני לא מתכוון לנסוע בו חזק, נסיעה רגילה.

הבחור רצה 77 (מחירון 73, הורדתי ל76)

בגדול אין לי חששות שעלו במהלך הנסיעה וגם לא כלפי המצב החיצוני, שהוא באמת טוב.

הוא מתחייב על מנוע גיר שלדה, עכשיו השאלה היא מתי באמת מה שרשום במכון בדיקה קובע מי משלם את הבדיקה, כי לצורך העניין כל מקום ירשום כסתחים כאלה ואחרים על המכלול, כמו נקישות יתר, איבוד דחיסה במנוע, הזעות.

איך אני יודע מתי זה משהו שמשפיע על מי משלם את הבדיקה, לא ביצעתי בדיקה במכון בעבר אז אני רוצה להגיע מוכן, אשמח לכל פיסת מידע שיכולה להועיל גם לא רק בנוגע לבדיקה במכון.

אם הבדיקה תקינה ואני מבסוט, ובאמת שלא מפריע לי לשים את ה500-600 שקל בשביל ראש שקט כמה שנים קדימה, משם הולכים לדואר? 

לטובת העברת בעלות + תשלום?

מה מבוצע בדרך כלל קודם, אמורה להיות לי מניעה מלשלם לפני העברת בעלות?

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם

מדובר על רכב לא ישן כך שתקלות לא אמורות להיות, אבל יכולים להיות הפתעות.

את הבדיקה אתה משלם, טופס אתה יכול לעלות לפה.

לפני כן, תבקש דוח סליקה, עוד לפני שאתה ניגש לראות הרכב בכלל.

אם הכול

תקין, בדיקת שיעבוד ולדואר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ניתן היום גם לבצע העברת בעלות באיזור האישי של משרד התחבורה.

שים לב לאיזו העברה הוא דורש, זה"ב או רגילה.

תתחדש.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם (נערך)
לפני כשעה, yulianx כתב:

מדובר על רכב לא ישן כך שתקלות לא אמורות להיות, אבל יכולים להיות הפתעות.

את הבדיקה אתה משלם, טופס אתה יכול לעלות לפה.

לפני כן, תבקש דוח סליקה, עוד לפני שאתה ניגש לראות הרכב בכלל.

אם הכול

תקין, בדיקת שיעבוד ולדואר.

https://www.slika-ins.co.il/קבלת-מידע-על-רכב-משומש/

מכאן מוציאם את הדוח במקרה?

או שמדובר במשהו שצריך להתקשר אל חברת הביטוח

כי כשציינתי את זה בטלפון הוא לא ממש הבין למה אני מתכוון

https://tviot.slika-ins.co.il/start/5?_ga=2.19728312.1808994679.1630083359-1705482937.1630083359

מדובר בזה?

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם

בעל הרכב צריך להוציא לך מהאתר הזה, זה עולה סך הכול 10 שקלים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...