Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב לכל החברים והגולשים בפורום אודיו ומולטימדיה ברכב.

כמו חברים רבים אחרים, גם המסע שלי לשיפור מערכת השמע/סטריאו ברכב, הסתיים. לדעתי הגעתי לרמה של איכות סאונד סבירה וטובה עבורי.

לאור העובדה שיש הרבה גולשים וחברי פורום, ששואלים מה זה מערכת סאונד/ אודיו SQ איכותית לרכב, מה זה 3 WAY, החלטתי לשתף אתכם 3 סרטונים בנושא כולל הקלטות של קטעי שירים.

בניית המערכת, נעשתה על ידי יוסי אלפיין, האיש והאגדה ( עילית קאר אודיו ) קורות עם רמקולים 4 אינץ' מידריינג', רמקולים טויטר והוצאה של הרמקולים לתוך הרכב תוך בנייה מתאימה. עבודת אומנות לא פחות.🥰 

איטום הדלתות בצורה מקצועית, כולל איטום חלקים פנימיים בכל הרכב, נעשה ע"י דניאל קאר סיסטאם. בנוסף גם עבודת החיווט עם כבלים נחושת מלא נעשה ע"י דניאל.

הציוד כולל פרוססור ( DSP ) תוצרת RESOLUT דגם T מיובא ונרכש מי אריק - EXSOUND, רמקולים מידבאס בדלתות RS STREAM גם מיובא ונמכר ע"י אריק.

מכשיר שמע ( Head Unit ) תוצרת TE'YES 6 גיגה RAM ועוד 128 גיגה זיכרון, יכולת לעבוד בצורה מושלמת דיגיטאלי - TOSLINK וגם COAX. קורה קבצים FLAC, קבצי

WAV באיכות עד 24 ביט 192 KHZ.

הכוון של כל המערכת הזאת נעשה ע"י רודי   " הקוסם " , מכוון מקצועי מאוד, עם ציוד לבדיקת פאזות, החזרי גלים עם ציוד מקצועי RTA וכרטיס קול 🥰

המערכת כולל סאבוופר של MOREL גודל 12 אינץ' בתיבה אטומה.

מומלץ להקשיב לסרטונים דרך בלוטות (  Bluetooth ) של המערכת שלכם ברכב, או אנדרואיד אוטו או כל אפליקציה אחרת, שאתם יכולים להקשיב דרך המערכת שלכם ברכב.

כאמור הכל לשיפוטכם חברים/גולשים נכבדים. ניתן לתת הערות אובקטיביות בנושא.

מי שרוצה לשפר את הסאונד/אודיו ברכב שלו, מומלץ מאוד, מאוד.🥰🥳

עריכה אחרונה על ידי Dani Cohen
  • אהבתי 4
פורסם

איזה יופי לראות סוףסוף את הפוסט שלך אחרי המון עבודה על הרכב והרבה שינויים הגעת לרמה של האלפיון העליון

• מצחיק 1

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

פורסם
לפני 1 דקה, Daniel car systems כתב:

איזה יופי לראות סוףסוף את הפוסט שלך אחרי המון עבודה על הרכב והרבה שינויים הגעת לרמה של האלפיון העליון

חלק מזה, דניאל גם בזכותך 🥰

פורסם

דני, 

אתה הגעת לסיום מסע הכומתה שלך סה"כ - זו רק התחלת הדרך.

הגעת להרכבת מערכת ראשונה ברף שעונה על הדרישות שלך - מדובר בדרישות לא פשוטות ובעיני גם לא צנועות (במובן הטוב!) 

המערכת שמותקנת ברכב שלך הינה מערכת היי-אנד פאר אקסלאנס! 

שומעים אצלך הרבה הרבה מעבר ל"סביר" דני - אל תצטנע איפה שאין צורך, בבקשה - תהנה גם מתגמול שמגיע לך בכבוד רב!

הרכיבים - 

טוויטרים ממותג הדגל של אודיוטק פישר גרמניה - בראקס. אלו הם טוויטרים דום משולבי זכוכית עד כמה שזכור לי ויש להם כוח עצום - בעיני הם חזקים יתר על המידה וכאן אני מדבר מהטעם האישי שלי - אבל הם מפורטים ברמה יוצאת מגדר הרגיל. 

מידריינג'ים מבית ארק אודיו של רוברט זף והמהנדסים שעומדים מאחוריהם הינם בוגרי סקאן ספיק. נעימים, חזקים וחמים כאחד. 

ומידבאסים מבית היוצר של RS AUDIO ובסופו של דבר מדובר בתואמי סינפוני\קווארטוריגו\פרסיז'ן אודיו. מכת הקיק דראם שלהם היא מהעוצמתיות שהזדמן לי לשמוע - אי פעם. 

יחידת הראש שלך הינה בחירה מוקפדת ומושכלת היטב! 

וההגברה שלך לא פחות ממעולה. 

הסאב וופר - ספינת הדגל מהתחום הביתי של מוראל - מדובר בסאב וופר פשוט אכזרי מי כמוני יודע. 

ופרוססינג - DSP - מאוד מאוד חזק!

אבל מה שהופך את המערכת שלך מבליל של רכיבים משובחים למערכת היי אנד אמיתית הינם שלושה:

1. ההתקנה - התקנה רהוטה וחסרת פשרות מבית עלית קאר אודיו! (יוסי אלפיין)

בידוד שבוצע ע"י שחקן חדש ומתבלט בתחום - דניאל קאר סיסטמס. 

2. כוון מקצועי שבוצע ע"י אדם בעל ידע אדיר בתחום - רודי קים! 

3. טעם אישי - עקשנות והתמדה - שהבאת איתך מבית. 

סיימת מסע - תנוח! תהנה ממה שהשגת בזמן מאוד קצר. 

ועכשיו צא לטיול - טיול מוזיקלי בתקליטיה שלך דני - תשמע הרבה מוזיקה, תהנה מהדרכים (מהפקקים בייחוד) ותשנה משהו רק ביום שתשמע מערכת אחרת שפגע לטעמך יותר או פשוט כאשר הטעם האישי שלך ידרוש ממך שינוי - או פשוט.. כשיתחשק לך. 

ובעיני - אם כבר אתה רוצה להמשיך במסע - אל תחליף רכיבים! - תשנה את הכוונים - עד שתגיד "די, מיציתי" ורק אז תשדרג אם בכלל. 

תהנה - בנימה אישית, שנת הקורונה הרעידה כאן את כולנו ואחד הדברים שקמו לתחיה בזמן הזה הוא תחום האודיו לרכב - ממש התעוררות ענקית.

שנדע הפעם לקחת את זה קדימה בחברות, בכבוד ובהדדיות ושנימנע מטעויות עבר. 

אדי

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי - LANOSFORCE אני מודה לך על התגובה המקצועית ועניינית שלך 🥰

אני למדתי ממך והפוסטים שלך, שהם ברמה של עבודת דוקטורט לא פחות.

אכן אתה האדם הראוי להיות הנציג שלנו בתחום יפה ומיוחד זה, של מערכות אודיו/סטריאו לרכב וכל הקשור לנושא.

תודה לך חבר נכבד ויקר 😍

• מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בתור אחד שבכל רכב שאני קונה אני מבטיח לעצמי ש "הנה, הפעם אני אבנה מערכת" אבל בסוף זה לא קורה, מה שבנית נראה לי לא פחות ממטורף.

ואני סה"כ מתכוון ליחידת ראש איכותית, מגבר חזק, זוג רמקולים טובים (אולי עם בניה בקורות) וסאב וופר שיורד נמוך נמוך. הכי פרוע שיש לי במחשבה זה לאטום את הדלתות.

ברור לי שאני רחוק מאוד מהתחום ואולי המחשבה שלי בנושא נשמעת לכם מצחיקה.

מעניין לשמוע דבר כזה במציאות. 

באיזה רכב התקנת אותה?

• אהבתי 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, Pavlik כתב:

בתור אחד שבכל רכב שאני קונה אני מבטיח לעצמי ש "הנה, הפעם אני אבנה מערכת" אבל בסוף זה לא קורה, מה שבנית נראה לי לא פחות ממטורף.

ואני סה"כ מתכוון ליחידת ראש איכותית, מגבר חזק, זוג רמקולים טובים (אולי עם בניה בקורות) וסאב וופר שיורד נמוך נמוך. הכי פרוע שיש לי במחשבה זה לאטום את הדלתות.

ברור לי שאני רחוק מאוד מהתחום ואולי המחשבה שלי בנושא נשמעת לכם מצחיקה.

מעניין לשמוע דבר כזה במציאות. 

באיזה רכב התקנת אותה?

איפה אתה גר ( איזור בארץ ) ניתן להשמיע לך רכב בכיף 🥰 הרכב הוא קיה ספורטז' 2019

עריכה אחרונה על ידי Dani Cohen
הוספה של תיאור
פורסם (נערך)

שכחת 3 מגברי HELIX C FOUR + C ONE התא מטען שלך נראה כמו חללית.
להמחשה:
HELIX-C-FOUR_Front-top-LEDs-on_1280x740p

אני ואתה עברנו הרבה מהמערכת ביחד, למעשה הוופרים שלך היו שלי בעבר.
כיף לראות שאתה סוף סוף מפסוט, בקרוב מקווה לסיים את המערכת שלי.

יש מצב טוב שהמערכת עלתה כמעט כמו המחירון של האוטו, תלוי בשנה.

עריכה אחרונה על ידי kalmangar
  • אהבתי 4
  • מצחיק 1

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

פורסם

עומרי - KALMANGAR אכן היום שאלו אתי על מחיר רמקולים המידבאס של RS, עניתי שרכשתי אותם ממך, אני מודה לך על כך כל יום מחדש חבר יקר, אדם מיוחד וחכם שכמוך 🥰🤩

אתה אחד החברים שגם נתנו לי יעוץ לבניית המערכת, להבין יותר טוב מה נחוץ לבנות מערכת SQ טובה. תודה חבר ואח יקר.

פורסם (נערך)

תודה רבה דני על השיתוף לאורך כל המסע שלך. עקבתי בענין.

תהנה!

מסקנה שיש לי, היא שכמו שהמערכת מורכבת ממותגים שונים, כך גם המומחים לכל תחום. 

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
  • אהבתי 1
פורסם
בתאריך 27.8.2021 בשעה 16:41, kalmangar כתב:

שכחת 3 מגברי HELIX C FOUR + C ONE התא מטען שלך נראה כמו חללית.

יותר כמו הבפנוחו של הסטאר טרופר של דארת' ויידר 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בתאריך 27.8.2021 בשעה 11:36, Dani Cohen כתב:

בוקר טוב לכל החברים והגולשים בפורום אודיו ומולטימדיה ברכב.

כמו חברים רבים אחרים, גם המסע שלי לשיפור מערכת השמע/סטריאו ברכב, הסתיים. לדעתי הגעתי לרמה של איכות סאונד סבירה וטובה עבורי.

לאור העובדה שיש הרבה גולשים וחברי פורום, ששואלים מה זה מערכת סאונד/ אודיו SQ איכותית לרכב, מה זה 3 WAY, החלטתי לשתף אתכם 3 סרטונים בנושא כולל הקלטות של קטעי שירים.

בניית המערכת, נעשתה על ידי יוסי אלפיין, האיש והאגדה ( עילית קאר אודיו ) קורות עם רמקולים 4 אינץ' מידריינג', רמקולים טויטר והוצאה של הרמקולים לתוך הרכב תוך בנייה מתאימה. עבודת אומנות לא פחות.🥰 

איטום הדלתות בצורה מקצועית, כולל איטום חלקים פנימיים בכל הרכב, נעשה ע"י דניאל קאר סיסטאם. בנוסף גם עבודת החיווט עם כבלים נחושת מלא נעשה ע"י דניאל.

הציוד כולל פרוססור ( DSP ) תוצרת RESOLUT דגם T מיובא ונרכש מי אריק - EXSOUND, רמקולים מידבאס בדלתות RS STREAM גם מיובא ונמכר ע"י אריק.

מכשיר שמע ( Head Unit ) תוצרת TE'YES 6 גיגה RAM ועוד 128 גיגה זיכרון, יכולת לעבוד בצורה מושלמת דיגיטאלי - TOSLINK וגם COAX. קורה קבצים FLAC, קבצי

WAV באיכות עד 24 ביט 192 KHZ.

הכוון של כל המערכת הזאת נעשה ע"י רודי   " הקוסם " , מכוון מקצועי מאוד, עם ציוד לבדיקת פאזות, החזרי גלים עם ציוד מקצועי RTA וכרטיס קול 🥰

המערכת כולל סאבוופר של MOREL גודל 12 אינץ' בתיבה אטומה.

מומלץ להקשיב לסרטונים דרך בלוטות (  Bluetooth ) של המערכת שלכם ברכב, או אנדרואיד אוטו או כל אפליקציה אחרת, שאתם יכולים להקשיב דרך המערכת שלכם ברכב.

כאמור הכל לשיפוטכם חברים/גולשים נכבדים. ניתן לתת הערות אובקטיביות בנושא.

מי שרוצה לשפר את הסאונד/אודיו ברכב שלו, מומלץ מאוד, מאוד.🥰🥳

אפשר בבקשה קישור לרודי הקוסם ?

כי אני גם צריך כיול רציני למערכת שלי.

• אהבתי 1

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...