Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התשובה די ברורה.

כולנו כבר יודעים די מזמן שזה לא מונע גניבה,

עלולות לצוץ תקלות ובעיות עתידיות,

הלקוח שמבזבז על זה כסף מיותר,

אם כן, מדוע חברות הביטוח עדיין מתעקשות על הרכבת השטות הזו?

מי המרוויח האמיתי מ"אמצעי המיגון" הללו?

פורסם

לא כזה קשה לבטח היום רכב בלי קודן, ואם הוא שווה פחות מ150K גם בלי איתוראן.
הבעיה היא בהדיוטות שלא דורשים פוליסה בלי קודן ונותנים לשימי מהבודנדד לפרק להם חצי אוטו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

התשובה בהחלט ברורה, זה לא באמת מונע גניבה.
אין בעיה לבטח רכב בלי קודן.
יש לי רכב מ 2012, שמעולם לא הותקנה בו קודנית. ב3 השנים הראשונות היה מבוטח מקיף עם איתוראן, אחרי 3 שנים גם בלי איתוראן.

פורסם
לפני 56 דקות, om2 כתב:

הוא לא מונע.

אבל הוא מעקב.

זה כמו שדלת פלדלת לא מונע פריצה לבית.

זה לא אומר אז שכולנו נשים דלת מעץ

קודן שמותקן כמו שצריך בהחלט מעכב גניבה. 

הבעיה שבחלק גדול מהמקרים הם מותקנים בצורה כזאת שהם לא מעכבים ולא עושים כלום. 

בביטוח השנה לא דרשו אצלי קודן, אז פירקתי אותו. נחש כמה זמן זה לקח לי? ולא, אין לי שום ידע מיוחד בעניין. 

פורסם
לפני שעתיים, shellcase כתב:

הבעיה היא בהדיוטות שלא דורשים פוליסה בלי קודן ונותנים לשימי מהבודנדד לפרק להם חצי אוטו.

ובחברות ליסינג שמתקינות את זה בדיפולט.

למרות שבזמן האחרון נראה שכבר לי, חבר לקח איביזה בליסינג פרטי ואומר שאין שם קודן.

לפני כשעה, rolling_stony כתב:

יש לי רכב מ 2012, שמעולם לא הותקנה בו קודנית. 

לי יש רכב מ2002 בלי השטות הזאת.

מניח שהיה מבוטח במקיף באיזשהו שלב, אז כנראה שכבר אז היו חברות שלא דרשו את זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

או שפירקו את זה.

עם Keyless או התנעה בלי מפתח זה ממש מעצבן.

בארונה אין לי קודן, יותר נחמד ככה. גם ככה מי שירצה לגנוב את הרכב יעקוף את הקודן בזמן מאוד קצר (או יגרור את הרכב).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 11 דקות, dorsht כתב:

או שפירקו את זה.

גם אין סימנים של התקנות.

ההתקנה המקומית היחידה שיש לי ברכב הזה זה רדיו דיסק ורמקולים, וזה היה כבר אצלי.

אולי אזעקה, למרות שאני לא בטוח, כי היא פועלת מהשלט המקורי של הונדה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 29 דקות, vadim6385 כתב:

גם אין סימנים של התקנות.

יכול להיות שהייתה מודבקת עם דבק דו צדדי ולא עשו חורים, לך תדע... 

פורסם (נערך)

גם אין פלסטיקים רופפים או מקרקשים.

ברכב בן 20 כמעט.

אפילו באיוניק לא היה לי ככה, והיא הייתה חדשה מהניילונים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

בתאריך 25.8.2021 בשעה 19:18, vadim6385 כתב:

למרות שבזמן האחרון נראה שכבר לי, חבר לקח איביזה בליסינג פרטי ואומר שאין שם קודן.

אני עם רכב שכור מהעבודה ללא קודנית (גם ברכב חלופי שקיבלתי לא היתה).

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני 9 דקות, Mr.Hybrid כתב:

אני עם רכב שכור מהעבודה ללא קודנית (גם ברכב חלופי שקיבלתי לא היתה).

האם אנחנו עדים למהפכה?

פורסם (נערך)

קללת מדינה. אתה רואה רכב יוקרה עם עור בכל מקום שאפשר לתקוע, כמו אס קלאס, ואז את הלוח מקשים הזוועתי הזה. 

אני אישית עם קודנית כי אי אפשר להפעיל את האיתוראן בלעדיו, ובלי זה רוצים תוספת של איזה 1800₪ בביטוח שנתי. אז אני כמו טמבל עם הטי טי טי טי טו לו לי הזה כל התנעה. שונא את זה. 

עריכה אחרונה על ידי Smiro
  • אהבתי 2
  • מצחיק 4
  • תוכן חדש...