Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית בכ -40-45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי סיויק 2006 כבר כמעט עשור. מרוצה מאוד מהאמינות ומהתחושה הכללית (רכב חזק יחסית, לא שתיין).

מחפש לרכוש משפחתית בתקציב של 40-45K. הרכב משמש בעיקר לנסיעות בתוך העיר עם ילדים, פעם בשבוע-שבועיים נסיעה בין עירונית.

חשבתי על הרכבים הבאים:

סיויק 2013

איי 35 2013 / פורטה 2015 (פחות או יותר אותו רכב אבל פער מחירים די משמעותי)

מאזדה 3 2013

התלבטות רצינית שיש לי:

אני מעדיף שנתון גבוה יותר מ 2013 אבל 'מקובע' על יפנית אוטומטית

מה דעתכם? 

תודה

פורסם

לא פשוט אך גם לא תלוש מהמציאות למצוא מאזדה 3 משנת 2014-2015 בתקציב של 45k במצב טוב לאחר מיקוח קטן על המחיר (נמכרות ''על הנייר'' סביבות 3k -5k מעל התקציב).

פורסם

השנתון הגבוה עלול להוריד אותך ברמות האבזור ומערכות הבטיחות ולכן הייתי מציע להיות שמרן מבחירה, ולהישאר עם הונדה כל עוד יש לך נסיון טוב עם היצרן ועם הסיוויק בפרט ולנסות לאגד חוות דעת על הדגם הספציפי שמעניין אותך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...