Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שאמרתי הרכב מניע ומתחיל בנסיעה אל כעבור דקה או שתיים נכבה. אחר כך לא מניע לפחות רבע שעה. אחרי זה שוב מניע אבל שוב נכבה 

היה כבר ב4 מוסכים. אף אחד לא יודע לפתור את הבעיה כי אין שום נורית חיווי והמחשב לא מראה על אף תקלה. 

מישהו מכיר? יכול להבין מה יכול לגרום לזה? זה לא משאבת דלק או משהו מכני, כנראה משהו חשמלי אבל אין חיווי. חשבו שאולי זה חיישן קראנק אבל שוב פעם..המחשב לא מראה על תקלה. 

מישהו? הצילו.....

פורסם

אם התקלה קבועה ולא זמנית מוסך מקצועי יאבחן אותה בקלות.

אם אתה מהמרכז,גבע בת"א או אורן בחולון-שניהם מוסכים מתמחים בצרפתיות- תאם וגש לבדיקה ואבחון אצל אחד מהם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היה לי כזה דבר לפני כ5 שנים

גם אני הייתי בהרבה מוסכים ואף אחד לא עלה על התקלה רק החליפו לי סתם דברים, לגבי הקוד תקלה מכיון שזה לא תקלה קבועה אצא שפתאום הרכב מתכבה אז אין תקלה... אני אומר לך את זה מנסיון אצלי, הייתי בהרבה מוסכים וכולם חיברו למחשב ולא ראו תקלה.

אצלי בסופו של יום התקלה היתה חישן קראנק שהלך, הזמנתי מאלי אקספרס בעלות של 100 ש’’ח והחלפתי, והבעיה נפתרה.

תנסה לבדוק כשהרכב מתכבה, אם אתה מנתק את המצבר ממתין דקה ומניע אם הרכב מניע מיד, אם כן יש סיכוי גדול שזה חיישן קראנק.

תעדכן, בהצלחה.

• רעיון טוב! 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

• תוכן חדש...