Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בתור חובב מזגנים ידוע, הידע שלי בתחום די מביך. אז אני פונה אליכם:

הנתונים: חדר של ~9 מ"ר, פונה לכיוון דרום מערב (בייחוד דרום), קומה אחרונה בבניין תל אביבי ישן (מ-1969). בנוסף, תשתית חשמל רעועה ומזגן ישן (מאוד) שמקרר (קצת בקושי) את שאר הבית.
הדרישות: שיקרר (ויחמם), שיהיה שקט ושלא יתקלקל. אין צורך בחיבור לבית חכם או משהו. ושיעלה כמה שפחות (בגבולות הסביר, לא רוצה לחסוך איפה שלא כדאי).

השאלות: איזה סוג מזגן (יצרן, דגם, הספק, אינוורטר כן/ לא), מתקין מומלץ באזור, כל דבר נוסף שצריך לדעת.

תודה!

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני קניתי לפני שנתיים בערך מזגן אלקטרה לדירה שכורה בבניין בן מיליון בתל אביב עם בידוד מזעזע (בקיץ נחמד בחורף קפוא כאילו אתה בחוץ). מזגן אלקטרה מסדרה כמעט הכי נמוכה, 1.25 כ"ס, לחדר של 14 מ"ר. 

המזגן עלה 1200 ש"ח במבצע גוגל רנדומלי. 

ההתקנה עלתה 700. 

ניתן להתקין לבד אני לא מבין בזה ולא היה לי כוח להתעסק. 

בקיץ הוא עובד נהדר ומקפיא את החדר היטב. 

בחורף אם הדלת פתוחה הוא מתקשה לחמם גם כשאני שם אותו על 29 מעלות. מצד שני, אם אני סוגר את הדלת בחדר גם ב-25 נהיה תנור תוך 5 דקות. אז לי זה היה קצת מוזר העניין, אבל זה מה שזה. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מקפיץ קצת, אולי למישהו בכל זאת יש קצת יותר ניסיון בנושא. אם להיות קצת יותר ספציפיים - האם 7 שנות האחריות שטורנדו מציעים שוות את הנייר שעליו הן כתובות? או שמדובר בטכנאים דרגה ז' שמטרתם העיקרית היא לגרום לך להתייאש ולקנות מזגן חדש על כל תקלה שלא תהיה?

וגם, לידיעת הקורא @איציק נ., אם יש לך מה להאיר אני יותר מאשמח. תודה!

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בעיני תדיראן סולו/ג'וי, הסולו מגיע עם 3 שנים והג'וי עם 5 שנים אחריות אם אני זוכר טוב,

המחיר שלהם בסביבות 1500/1800₪

לא הייתי מתעסק עם אינוונטר כי התקלות שלהם יקרות לתיקון ולא כל טכנאי יודע/מוכן להתעסק עם הטכנולוגיה הזו לפי מה שאני קורא. 

לגבי ההתקנה הכי חשוב בעיני לוודא שמתקינים עם צנרת נחושת ולא אלומיניום, אם זה על הגג אז לשים על גומיות.אם מפרקים מזגן ישן אז שיפנו את המנוע שלו גם ולא ישאירו על הגג. 

אני יכול להמליץ לך על בחור בשם איציק שנמצא באתר מדרג, לא יודע אם הוא נחשב זול אבל עושה עבודה יפה וטובה.0544923801

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...