Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי רכב קטן. חניתי חניה מקבילית בצד הדרך במקום צר בין שני רכבים. נכנסתי לחניה מאוד בזהירות. בשום שלב לא הרגשתי מכה ולו הקטנה ביותר. בשום שלב לא לחצתי על הגז, אלא נסעתי רק עם הורדה חלקית של הרגל מהבלם. אני לא יודע להגיד אם בכל שלב עצרתי בגלל לחיצה על הברקס, ואכן לחצתי על הברקס, או שקרה שנגעתי מאוד מאוד קלות ברכב מאחורי או לפני. אם הייתה נגיעה, זה לא הורגש כלל. לא עלה בדעתי בכלל שיכול היה להיגרם נזק כלשהו לאחד הרכבים. כשחזרתי מצאתי על הרכב שלי פתק שטוען שדפקתי רכב, ושאם לא אצור קשר, הוא יתבע אותי. מהניסוח נראה לי שהכוונה לרכב שעמד מאחורי, אם כי זה לא חד משמעי. אין לי מושג במה מדובר. בדקתי את הרכב שלי ולא ראיתי עליו שום פגיעות או שריטות חדשות, שום סימני צבע, שום כלום. חזרתי לרכב בלילה והטלפון של זה שהשאיר לי את הפתק לא היה זמין. אתקשר אליו שוב מחר.
כל הסיפור הזה ממש מוזר, כי בעבר דווקא קרה כמה פעמים שמישהו התנגש בי במהירות נמוכה, והרגשתי את הפגיעה מאוד מאוד בבירור, ועדיין לא היה נזק נראה לעין לאף אחד מהרכבים. קרה לי גם פעם אחת ששרטתי קלות רכב אחר, וזה היה מאוד מורגש. זה ששרטתי אותו לקח את הפרטים שלי, אבל בכלל לא שמעתי ממנו אחרי זה. זה לא היה שווה לו כנראה את ההתעסקות. בניגוד למקרים האלה בעבר, כאן לא הרגשתי שום כלום בכלל וגם אין על הרכב שלי שום סימנים, ואיכשהו מישהו טוען שדפקתי לו את הרכב.
יש לי ביטוח צד ג'. מה עלי לעשות?

עריכה אחרונה על ידי traveler1
פורסם

כיוון שהתקשרת אליו, יופיע לו המספר שלך.

ירצה יחזור אליך. שים לב שבוא כניראה מקליט, לכן אל תזכיר את הרכב מאחור, שהוא יגיד לך באיזה מיקום הרכב שלו היה, אולי מדובר בנוכל שרוצה להוציא ממך סתם כסף.

בנוסף, יש לו הוכחה? מצלמה? במיוחד אם אתה בטוח שלא פגעת ואין לך סימן על הפגוש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כדי שתהיה פגיעה נראת לעין על הרכב שלו, רוב הסיכויים שיש כזאת גם על הרכב שלך.

כך שעצם זה שאין פגיעה נראת לעין אצלך כנראה שאין גם אצלו (לאו דווקא אבל ברוב הפעמים)

אני מראש לא הייתי מתקשר,

שיתבע אותי אני אכחיש קשר לסיטואציה והוא יצטרך להוכיח זאת.

לדעתי אחד משתי סיטואציות קורות כאן:

1. או שזאת שיטת מצליח חדשה לעקיצה.

2. או שהרכב שלו נדפק ע"י מישהו אחר והוא מאשים אותך בגלל שהוא לא יודע את זה 

• רעיון טוב! 3

.

פורסם

א. אל תתקשר אליו.

ב. תכחיש ואם ירצה יתבע ותגיעו לבית משפט. ברגע שהוא יתבע תיצור קשר עם חברת הביטוח שלך והם ידריכו אותך מה לעשות. בשיחת טלפון תגיד לו נפגש בבית משפט אני לא מדבר איתך בטלפון. אל תדבר אפילו לא מילה. מניסיון.

• רעיון טוב! 2
פורסם

תודה לעונים. נראה שהסיפור נסגר. הוא שלח לי הודעה היום ובין השאר כתב "יש לך מזל שלא קרה כלום לרכב חוץ מזה שהלוחית קצת התעקמה". הוא גם שלח מלא תמונות. לא הצלחתי לראות נזק לא ללוחית ולא לשום דבר אחר. הוא גם טוען שחיפש אותי שעה וחצי והתקשר למשטרה והם חיפשו אותי ולא עניתי. לא היו לי אבל שום שיחות נכנסות. נראה שהוא סתם היה בלחץ.

פורסם

תגיד לו שלא פגעת בלוחית. אולי זה היה מישהו אחר.

אם הוא מתעקש שזה אתה שיספק הוכחות ממצלמת רכב.

אם תקח אחריות סתם, מחר בבוקר זה יכול להמשיך גם לסדק בטמבון ויותר

שמעתי גם על מקרה שניסו להכניס כך למישהו פגיעת שלדה (שהיתה בעבר) 

• אהבתי 1

.

פורסם (נערך)

בעבר אחי עשה תאונה ובעל הרכב ניסה להגיד שכל המכות שיש לו ברכב זה באשמתו . מזל שאבא שלי היה באזור ואמר לו שהוא חרטטן. הוא תבע ועשה בלאגן .חשב שהאנשים שעובדים  בחברת הביטוח מפגרים. אז הוא חשב..

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם

בקיצור, כמו בפירסומת, חרטטן לקוחן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, traveler1 כתב:

"יש לך מזל שלא קרה כלום לרכב חוץ מזה שהלוחית קצת התעקמה". 

דיבור של ערס קטן ומושתן.

מה זה "יש לך מזל"? 

ואם היה נשבר פנס, מה היה קורה? הוא היה בא להרביץ לך עם החברים שלו? 

הייתם פותרים את העניין כמו אנשים מבוגרים ומתורבתים, אבל כנראה שזה מושג שהוא לא מכיר, אז הוא בוחר להתבטא ככה. 

מגיע לו לקבל תשובה שתכניס אותו קצת לפרופורציות.

ברוך שפטרנו

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

עשית בשכל.

אין לך שום עניין לענות לו או למישהו מטעמו.

יש בית משפט, שיציג שם את ההוכחות שלו.

אני הייתי שומר את המספר כדי לוודא שאיני עונה בטעות.

.

פורסם
בתאריך 14.7.2021 בשעה 07:41, om2 כתב:

לדעתי אחד משתי סיטואציות קורות כאן:

1. או שזאת שיטת מצליח חדשה לעקיצה.

2. או שהרכב שלו נדפק ע"י מישהו אחר והוא מאשים אותך בגלל שהוא לא יודע את זה 

או שניהם,

ידע הציבור ויזהר.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תוכן חדש...