Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני עושה בדיקה וכנראה גם אקח את הרכב, 

המוכר ביקש שהעברת הבעלות תהיה עוד שבוע.

איך אני מוודא שהמוכר לא גרם לנזק בין יום הבדיקה לבין היום  של העברת הבעלות?

פורסם

למה לא לעשות בדיקה בסמוך למכירה?

אם לא ניתן, איזה נזק הבן אדם יעשה? אם בעל הרכב ניראה מפוקפק אז מלתחילה לא קונים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אין לך שום דבר לדעת. יתכבד המוכר וישכור רכב לשבוע.

אתה את שלך תיקח באותו יום של הבדיקה  - או שתעשה את הבדיקה עוד שבוע

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

תודה,

ובנושא אחר (ביקשו ממני לא לפתוח שרשור נוסף)

המוכר קנה מליסינג ב-0 ק"מ

הוא יד 01 אבל היה הנהג היחיד באוטו.(יש איך לוודא את זה?)

הוא מבקש מחיר כאילו קנה את האוטו בפרטי(בלי התחשבות בליסינג, כאילו הוא יד 00) כי היה הנהג היחיד באוטו.

הגיוני לדרוש ממנו מחיר לפי המחירון כולל הי"ע של הליסינג?

או שזה לא כל כך משנה כי גם אני אוכל למכור את הרכב ללא הי"ע של הליסניג כשאמכור?

הרכב הוא מאזדה 3 2016

עריכה אחרונה על ידי Yuri Abaev
פורסם
לפני 11 דקות, Yuri Abaev כתב:

(ביקשו ממני לא לפתוח שרשור נוסף)

הרסת לי. הייתי בטוח שאתה שתול של המערכת לצורך הגדלת התנועה באתר ('טראפיק'). 😅

לגופו של עניין, נדמה לי שלוודא את זה תוכל באמצעות מסמכי קנייה וכדומה.

לגבי המחירון, הוא אמור להיות זול יותר (אם אני לא טועה 5%). לדרוש הוא יכול מה שבא לו, אתה צריך לעשות את השיקולים שלך. נניח שמחיר השוק של רכב כזה שנקנה מיבואן הוא מחירון, הרכב הזה אמור לעלות פחות.

פורסם

על רכב מ0ק״מ אמורה להיות הפחתה של 14 אחוז,

המוכר יכול לדרוש כמה שבא לו.

כיוון שהרכב פרטי, אי אפשר לוודא מי נהג עליו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עובדים לפי לוי יצחק.

פורסם
בתאריך 20.6.2021 בשעה 22:51, Yuri Abaev כתב:

הגיוני לדרוש ממנו מחיר לפי המחירון כולל הי"ע של הליסינג?

הוא קנה את הרכב בהנחה, שילום 10 או 15 אחוז פחות ממי שקנה את אותו הרכב בסוכנות ורשום יש 00. 

לכן זה מאוד נחמד לבקש את אותו הסכום שמבקש יד 00, אבל זה לא עובד ככה... הוא אמור להעביר את ההנחה שקביל בקניה גם לקונה הבא. 

• אהבתי 1

פורסם

הוא אמור לדרוש כמה שהוא רוצה, אתה אמור לשלם כמה שאתה חושב שהרכב שווה. עליך לנהל מו"מ ולהחליט בהתאם למחיר שיושג מספר הידיים והרישום המקורי הם רק חלק מהפרמטרים המובאים בחשבון, ויתכן שתמצא רכב שמצדיק תוספת למחיר..

המחירון הוא הנחיה, ואינן מחייב אף אחד (חוץ מחברות הביטוח).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...