Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 
קניתי טיוטה יאריס 2013 לפני 8 חודשים ( אוקטובר 2020) שהטיפול האחרון שלו היה ב 04/04/2020 אך מאז ועד היום הרכב נסע רק 4,000 אלף קילומטר (בטיפול האחרון הקילומטרז שלו היה 70,000 ועכשיו 74,000)
השאלה שלי מתי נכון לעשות טיפול לרכב ? מצד אחד עברה יותר משנה, ומצד שני הרכב בקושי נסע..מה אתם חושבים ?

פורסם

תעשה עכשיו, ומעלה והלאה כל שנה (במידה והקילומטראז נמוך)

שים לב להנחיות הטיפולים ומה הוחלף בפעמים האחרונות. 

פורסם
לפני 12 שעות, Shab00 כתב:

שמן מתחמצן עם הזמן ומאבד מהתכונות שלו, תעשה לעצמך מנהג קבוע של לא משנה כמה קצת קילומטר נסעת תעשה טיפול לפני טסט.

אין קשר למועד טסט- אם הטסט שלו בנובמבר (כמו אצלי) והטיפול באפריל עדיין צריך היה לעשות את הטיפול ב 4.4.21.

פות"ש- קבע תור למוסך ובצע טיפול בסיסי של לפחות החלפת שמן  ומסנן שמן ושיבדקו על הדרך מהם הדברים הנוספים,שיש להחליף (מסננים/רצועות וכו').

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בסדר ברור שאין קשר אבל זה נוח לאנשים לעשות לעצמם מנהג ככה.

אם הוא נוסע כל כך קצת קילומטרים הוא יכול למשוך קצת חד פעמית עד טיפה לפני הטסט ואז לעשות לעצמו כמנהג קבוע.

פורסם
לפני 12 שעות, Shab00 כתב:

בסדר ברור שאין קשר אבל זה נוח לאנשים לעשות לעצמם מנהג ככה.

אם הוא נוסע כל כך קצת קילומטרים הוא יכול למשוך קצת חד פעמית עד טיפה לפני הטסט ואז לעשות לעצמו כמנהג קבוע.

לא עם !!! קריאה.

טיפול לרכב הזה מבצעים פעם ב 15,000 ק"מ או שנה-הקודם מביניהם.

איחור בטיפול ? בסופו של דבר אתה עלול לשלם על אי החלפת שמן מנוע בזמן בהצטברות בוצה ופיח על השסתומים ומשם הדרך לנזק למנוע תהיה קצרה/ארוכה יותר אך בטוחה.

פורסם

אתה מגזים

בגלל איחור של חודש-חודשיים לא יצטבר בוצה .

במיוחד אם הרכב עבר רק 4000  קמ.

אין לשמן סטופר שיודע שעברה ושנה ואפשר להתחיל להתחמצן.

אומרים שנה כי זה כלל אצבע נוח.

חד משמעית שמן בן 10 חודשים שעבר 14 אלף קילומטר יהיה במצב רע יותר משמן בן שנה וחודשיים (אפילו וחצי) שעבר רק 5000 קילומטר.

דעתי אפשר למשוך עוד מעט

רק קח בחשבון שאם הקונה הבא יהיה פדנט מדי יכול להיות שהוא לא ירצה להבין את ההיגיון הזה.

• אהבתי 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
לפני שעתיים, om2 כתב:

אתה מגזים

בגלל איחור של חודש-חודשיים לא יצטבר בוצה .

במיוחד אם הרכב עבר רק 4000  קמ.

אין לשמן סטופר שיודע שעברה ושנה ואפשר להתחיל להתחמצן.

אומרים שנה כי זה כלל אצבע נוח.

חד משמעית שמן בן 10 חודשים שעבר 14 אלף קילומטר יהיה במצב רע יותר משמן בן שנה וחודשיים (אפילו וחצי) שעבר רק 5000 קילומטר.

דעתי אפשר למשוך עוד מעט

רק קח בחשבון שאם הקונה הבא יהיה פדנט מדי יכול להיות שהוא לא ירצה להבין את ההיגיון הזה.

לרכב שנקנה חדש לא מבצעים טסט בפועל שנתיים-שלוש (פרט לתשלום האגרה למשרד התחבורה) אז לפי שיטתך צריך להחליף שמן מנוע ומסנן פעם ראשונה אחרי 3 שנים.

אני בכוונה מקצין כדי שתבין את הבסיס של העיוות במשפט שכתבת.

פורסם
לפני 17 דקות, om2 כתב:

איך יש קשר בין הטסט לטיפול?

אין לפחות בשנתיים -שלוש הראשונות  ולכן,התגובה מיועדת בעיקר למשתמש שכתב את זה SHAB00 ואם אתה מחזק את טעותו ....

פורסם

מעבר לזה שהיה צריך לעשות טיפול באפריל כמו שאמרו לך, כשקונים רכב משומש כדאי לעשות מיד טיפול מקיף: החלפת כל הנוזלים והמסננים, בדיקת מצב בלמים, מתלים, צנרת ורצועות.

ככה אתה יודע בדיוק מה מצבו של הרכב ושהוא לא יאכזב אותך תוך כדי נסיעה.

תתחדש.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אם יש מפרט של מוסך מורשה מה נעשה בטיפול הקודם, אין חובה לעשות באותו הרגע טיפול אלא ניתן להמשיך בשגרת הטיפולים שהיתה לרכב (בהנחה והיתה שגרה רצופה) עד כה

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
לפני 11 שעות, colauti 9 כתב:

לא עם !!! קריאה.

טיפול לרכב הזה מבצעים פעם ב 15,000 ק"מ או שנה-הקודם מביניהם.

איחור בטיפול ? בסופו של דבר אתה עלול לשלם על אי החלפת שמן מנוע בזמן בהצטברות בוצה ופיח על השסתומים ומשם הדרך לנזק למנוע תהיה קצרה/ארוכה יותר אך בטוחה.

אני אכתוב עוד פעם כי זה נראה שאתה מנסה בכוח לא להבין את מה שהתכוונתי.

ברור שאין קשר בין טיפול לטסט אבל בנסועה כזאת נמוכה להרבה מחיי אולי כדאי לו פעם אחת למשוך עד שיהיה קרוב לטסט ולעשות את הטיפול כדי שיפתח הרגל שמשנה הבאה עושים טיפול לפני טסט כל שנה.

אם לא אז כל פעם הוא יגיד טוב לא הגעתי ל15 אני אמשוך או שישכח בכלל מתי הוא עשה בפעם הקודמת כמו עכשיו. אתה תתפלא כמה אנשים שחסרי מודעות בנושא לא זוכרים לעשות טיפול וצריכים את המנהג הזה כדי לא לשכוח ולהרוס מנוע.

וחודשיים שלוש או אפילו קצת יותר לא יגרמו להצטברות בוצה בטח לא בנסועה כזאת נמוכה.

• תוכן חדש...