Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מפעיל את הרמקולים דרך הבלוטוס שומעים בצד שמואל וכשאני מפעיל דרך USB או הנח איחסון של המולטמדיה שומעים בצד ימין

זה אומר ששני הרמקולים עובדים... רק שלא ביחד...

מה יכולה להיות הבעיה?

  • מבאס 1
פורסם

1. חיבור רמקולים לא תקין, (ישנן מערכות שמוציאות BT רק לקדמיים או אחוריים למשל, אבל זה לא לגמרי מסביר למה ה-USB מנגן רק מצד אחד).

2. חיבור רמקולים לא תקין+ענין של הגדרות מערכת.

3. מערכת תקולה.

  • אהבתי 1
פורסם

עוד סימן שאולי יכול לעזור לזהות איפה הבעיה הפעלתי את הרמקול דרך הUSB שלפעמים אני שומע בשתי הרמקולים באחד חלש ואחד חזק ואני בנסיעה פאיתום הרמקול החלש נפסק ושומעים רק בחלש.. מה נראה לך?

פורסם

שחק עם הפיידר (קדימה/אחורה) והבאלאנס (שמאל/ימין) עם מקור אות שעובד בכל הרמקולים (יש כזה?). מה התוצאות?

 

הרמקולים תקינים?

החיווט אליהם תקין?

  • אהבתי 1
×
×
  • תוכן חדש...