Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ויכוח עם חבר Seat Cupra vs Brz

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה עדיף לקנות באוברול BRZ או CUPRA LEON

תודה לעונים

עריכה אחרונה על ידי Brz11
פורסם

לא אותו סגנון של רכב בכלל. מה אתה מחפש ברכב ספורט? אם אתה צריך פרקטיות והרבה כוח אז אין לך מה לחפש בברז.

אתה יודע מה בדרך כלל אני חושב על מי שמעלה השוואות כאלה? שאם אתה מתלבט ביניהן אז כנראה שמתאימה לך הקופרה.

פורסם
Just now, Doron_Z כתב:

לא אותו סגנון של רכב בכלל. מה אתה מחפש ברכב ספורט? אם אתה צריך פרקטיות והרבה כוח אז אין לך מה לחפש בברז.

אתה יודע מה בדרך כלל אני חושב על מי שמעלה השוואות כאלה? שאם אתה מתלבט ביניהן אז כנראה שמתאימה לך הקופרה.

חח אחי אני בעלים של BRZ כבר, פשוט חבר נכנס איתי לוויכוחון שטוען שבכלליות עדיף לשים 200 אלף על קופרה מעל BRZ 

פורסם

ויכוח סרק לדעתי, מבחינתי אם אתה לא בעדיפות גבוהה לכוח ופרקטיות ומחפש התנהגות, חיבור והרגשה ספורטיבית אז הברז. מבחינתי הבחירה קלה וגם אני בעלים של ברז. את האמת גם אם הייתי מחפש הוט האצ׳ אז הלאון היתה מהאחרונות ברשימה שלי... רכב שלא מדבר אלי בכלל.

פורסם

כל אחד ומה שמדבר אליו.

ישנם אנשים שהברז איטית להם ולא מסוגלים לנהוג עליה.

אישית יכול לומר שנהגתי על הקופרה הקודמת והחדשה (שעכשיו הגיעה) ומאוד השתעממתי, חיכיתי לחזור לברז שלי.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

בדרך מהbrz לקופרה עוצרים ב308 gti או I30N. 
שתיהן מהירות מהbrz ואיטיות מהקופרה בקו ישר, שתיהן יותר מהנות בפיתולים מהקופרה אבל פחות מהbrz

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

חסר פה את הצד השני אני אני אוסיף שבתור בעלים של קופרה שהאוטו מאוד מהיר , דינאמי עם אחיזה מאוד גבוהה ומתגמל בנהיגה נכונה.

לא נכנס בכלל לפאקטור של הנאה כי זה מאוד סובייקטיבי - לדוגמא אני מאוד נהנה.

בנוסף האוטו פרקטי ללא פשרות משמעותיות.

• אהבתי 1

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם (נערך)

שני רכבים שונים לצרכים שונים,

באותה נשימה אפשר לשאול מה עם מיאטה לעומת GOLF GTI או קופרה לאון ..

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לפני 6 שעות, o.r כתב:

כל אחד ומה שמדבר אליו.

ישנם אנשים שהברז איטית להם ולא מסוגלים לנהוג עליה.

אישית יכול לומר שנהגתי על הקופרה הקודמת והחדשה (שעכשיו הגיעה) ומאוד השתעממתי, חיכיתי לחזור לברז שלי.

לפני 5 שעות, mcshmupi כתב:

בדרך מהbrz לקופרה עוצרים ב308 gti או I30N. 
שתיהן מהירות מהbrz ואיטיות מהקופרה בקו ישר, שתיהן יותר מהנות בפיתולים מהקופרה אבל פחות מהbrz

לפני 4 שעות, o.r כתב:

בעייני המעבר מהנעה אחורית לקדמית קשה מאוד.

לפני 4 שעות, Stav132 כתב:

חסר פה את הצד השני אני אני אוסיף שבתור בעלים של קופרה שהאוטו מאוד מהיר , דינאמי עם אחיזה מאוד גבוהה ומתגמל בנהיגה נכונה.

לא נכנס בכלל לפאקטור של הנאה כי זה מאוד סובייקטיבי - לדוגמא אני מאוד נהנה.

בנוסף האוטו פרקטי ללא פשרות משמעותיות.

לפני 4 שעות, Super_T כתב:

שני רכבים שונים לצרכים שונים,

באותה נשימה אפשר לשאול מה עם מיאטה לעומת GOLF GTI או קופרה לאון ..

לפני 20 שעות, Doron_Z כתב:

תודה

מטרת הפוסט הייתה לבדוק מה רוב האנשים היו מעדיפים לקחת אם הייתה להם האופציה ללאון קופרה או BRZ 

פורסם

לפני 1 דקה, Brz11 כתב:

תודה

מטרת הפוסט הייתה לבדוק מה רוב האנשים היו מעדיפים לקחת אם הייתה להם האופציה ללאון קופרה או BRZ 

אם ככה, אני מאלה שייקחו קופרה, 
מבחינתי שימושיות וכוח בקו ישר מנצחים התנהגות בפיתולים.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אילו נתעלם מכל שיקול אחר(פרקטי וכדומה), הייתי לוקח ברז.

אוהב כבישים מפותלים.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם
לפני 16 שעות, Brz11 כתב:

תודה

התשובה פשוטה.

תראה כמה קופרות מכרו לעומת ברזים ותבין לבד.

פורסם
לפני 22 שעות, o.r כתב:

בעייני המעבר מהנעה אחורית לקדמית קשה מאוד.

קשה, כן.

אבל עם מערכות ה-ESP כיום הרבה פחות בעייתי ומסוכן.

אבל, כן, זה דורש שינוי בטכניקה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 4 דקות, falou כתב:

קשה, כן.

אבל עם מערכות ה-ESP כיום הרבה פחות בעייתי ומסוכן.

אבל, כן, זה דורש שינוי בטכניקה.

יש מצב שהבנת אותי לא נכון.

הכונה הייתה למי שהתרגל להנעה אחורית, יראה את המעבר להנעה קדמית כצעד אחורה ולכן יתקשה לעשות זאת.

• תוכן חדש...