Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,
במהלך נהיגה ביטי 2013 שלי (שעוד לא הגיעה ל 100000 ק"מ אפילו) החלה להבהב נורית ה D, הופיע סימן של מפתח ברגים, לחיצה על הגז בכל הילוך לא הניבה אף תזוזה של הרכב או של הס"לד.

ממה שהבנתי מדובר בבעייה הידועה של ה DSG.

עיינתי במכתב שקיבלתי מצ'מפיון מוטורס שנה שעברה שמזמין אותי במסגרת הסכם פשרה לבדוק את רכבי אך התוקף של ההצעה חלף.

שאלתי היא: האם יש משהו לעשות בנידון מול צ'מפיון, האם ישנו תקדים חדש בנושא שיחסוך ממני את אלפי השקלים שאני מתעתד להוציא?
מעבר לכך אשמח לשמוע על החוויות שלכם באותו נושא.

פורסם

א. 100 אלף זה יפה מאד לגיר הזה.
ב. משפטית עברת את האחריות המורחבת שהושגה בביהמ"ש. היבואן לא יעזור לך פה ויקח ממך מחיר מופקע לתיקון .
ג. הפתרון המהיר הוא ללכת למכון גירים לשלם כ ₪4000 ולשפץ את המכטרוניק (או להחליף המצמדים. תלוי איפה הכשל ).
ד. אתה תמיד יכול ללכת למוסך היבואן ולנסות לדבר אל ליבם. אולי אני טועה בגדול...

פורסם

100 אלף לא אמור לגרד לגיר הזה, אבל shit happens.המכונית שלך בת 8, אז ספק רב אם יבואו לקראתך. אם ביצעת את כל הטיפולים במוסכי רשת היבואן, שווה לבדוק.

אם לא, אז סור לאחד ממכוני הגירים המקצועיים שיש להם הכרות עם הגיר הזה (זה הגיר הכי נפוץ בארץ) - האינדיקציות שפירטת בשרשור השני מרמזות על מכאטרוניק כושל, שעלות החלפתו היא בקרוב מה ש-save רשם.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

100 אלף נחשב יפה לגיר תקול?  לא יודע באילו סטנדרטים מדובר, אך אני יותר ויותר חושש מהגיר של הקונצרן. (תופעה מרגיזה)

קשה להאמין שאחרי 8 שנים מישהו יבוא לקראתך, אבל שווה לנסות, אפילו להתעקש מעט. (אולי תהיה איזו הנחה משמעותית)

פורסם

הגיר הזה בשנתון הזה ידוע לשימצה .לא סתם הגיעו לשלוש תביעות ייצוגיות.
גירים כאלו מתו בקלות בשליש המרחק. אז כן, 100 אלף זה מכובד לדגם הזה.
הכל יחסי.

• תוכן חדש...