Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

התחדשתי בקליאו שנת 2014 85,000 ק"מ , קראתי את כל השירשורים על מזגן שלא כל כך מקרר בעמידה,  אבל אצלי זה הרבה יותר חמור :

1.המדחס נכנס לפעולה לעיתים רחוקות - בנסיעה של שעה רגילה ללא פקקים ברוב המוחלט של הנסיעה יוצא  אויר רגיל , אולי פעמיים או שלוש המדחס נכנס לפעולה והוציא קצת אויר קר אבל אז הפסיק די מהר .

נבדק אצל מזגניסט ולא היה חסר גז , מחפש מישהו שמתמצא במזגן הזה באזור חיפה.

2.יש שריקה רצינית (כמו של קומקום כשהוא רותח)  במהירות מעל 85 קמ"ש ,מהחלון שליד הנהג(כשפותחים אותו קצת השריקה נחלשת)  ניסיתי קצת ספריי סיליקון ולא עזר ,יש רעיונות נוספים ?

תודה רבה

פורסם

אצלי בפנדה הייתה שריקה ממראת הצד, פירקתי אותה, מרחתי סיליקון מסביב והשריקה נעלמה.

בדקת שהגומי לא קרוע? יושב טוב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הי 

הגומי לא היה קרוע ויושב טוב בכל החלונות , מעדכן ששמתי ספרי סיליקון על הגומיות של 4 החלונות והבעיה נפתרה .

לגבי המזגן , נאמר לי במוסך שכנראה מדובר על שסתום מזגן תקול

אחרי שיוחלף אעדכן אם פתר את הבעיה.

פורסם

הייתי מתחיל מהקל לכבד. 

נסה למחזר קודם את הגז, כלומר להכניס גז טרי ובכמות הנכונה למערכת. 

מניסיוני האישי קרה לי ברכבים שונים שהיו לי שהגז איבד מתכונותיו לאחר כמה שנים כתוצאה מספיחת אויר ולחות.

מניח שזה יהיה משמעותית זול יותר ומהר יותר ע"מ לשלול תקלה קטנה יחסית. 

פורסם
לפני 23 דקות, tamir3000 כתב:

הייתי מתחיל מהקל לכבד. 

נסה למחזר קודם את הגז, כלומר להכניס גז טרי ובכמות הנכונה למערכת. 

מניסיוני האישי קרה לי ברכבים שונים שהיו לי שהגז איבד מתכונותיו לאחר כמה שנים כתוצאה מספיחת אויר ולחות.

מניח שזה יהיה משמעותית זול יותר ומהר יותר ע"מ לשלול תקלה קטנה יחסית. 

המוכר מילא גז יחסית לא מזמן

פורסם

אם המוכר מילא גז, אז כנראה שיש דליפה במערכת.

אחזור על עצה שהופיעה מוקדם יותר בשרשור הזה: יש לבצע מיחזור גז על ידי מכונה ייעודית ומדידה של כמות הגז שיצא מהמערכת. אם יש חסר, כנראה שבאמת ישנה דליפה במערכת. דליפה יכולה בסבירות גבוהה לגרום לסימפטומים שאתה מתאר. 

אם חסר גז, יש לאתר את הדליפה ולתקנה. 

מילוי חוזר של גז ללא תיקון הדליפה אינו פתרון לטווח ארוך.

פורסם
לפני כשעה, moshe+ כתב:

המוכר מילא גז יחסית לא מזמן

וכאן אולי קבור הכלב.... 

מדוע הוא מילא? אולי יש בכלל דליפה? 

כאמור, יישור קו בסיסי ויחסית זול מתבקש כאן ומשם השמיים הם הגבול. 

אני אישית לא הייתי מתחיל בהחלפת חלקים יקרים, אך כן הייתי מתחיל בגז ובודק על הדרך אם המערכת אטומה כמו שצריך. 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, tamir3000 כתב:

וכאן אולי קבור הכלב.... 

מדוע הוא מילא? אולי יש בכלל דליפה? 

כאמור, יישור קו בסיסי ויחסית זול מתבקש כאן ומשם השמיים הם הגבול. 

אני אישית לא הייתי מתחיל בהחלפת חלקים יקרים, אך כן הייתי מתחיל בגז ובודק על הדרך אם המערכת אטומה כמו שצריך. 

הרכב נבדק אתמול אצל מזגניסט ולא היה חסר גז , לפי מה שהבנתי הוא מילא לפני מס' חודשים  גז ונאמר לו שאם עדיין לא יקרר יש להתחיל להחליף חלקים נוספים

עריכה אחרונה על ידי moshe+
פורסם

קיים ברנו ריקול בנושא המזגן.

תוכל לבדוק לגבי רכבך כאן

https://service.carasso.co.il/

Sent from my HTC U Ultra using Tapatalk

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...