Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים לאחרונה קניתי רכב  הגעתי לחנות כדי לקנות כל מיני מוסרי טיפוח ושאלתי בבירור אם החומר מתאים לדשבורד רך נאמר לי שכן .

של חברת meguiar's  אחרי ששמתי את החומר הדשבורד לא נירא טוב כל מיני סימנים פסים  כאילו דהוי בהשתקפות של שמש איך אפשר לתקן את זה ולהחסיר למצב שהייה לפני ששמתי את החומר ?

ומה הם החומרים המומלצים לדשבורד רך ?

פורסם

תעלה תמונה. מה שאתה מתאר קורה בד''כ כאשר הדאשבורד מאד מלוכלך והלכלוך נמרח. תעלה גם תמונה של החומר שקנית. שנים השתמשתי בבחומרים שלהם על דאשים רכים וקשים כאחד, ומלעולם לא נתקלתי בבעייה מסויימת.

פורסם
לפני 29 דקות, Taipan כתב:

תעלה תמונה. מה שאתה מתאר קורה בד''כ כאשר הדאשבורד מאד מלוכלך והלכלוך נמרח. תעלה גם תמונה של החומר שקנית. שנים השתמשתי בבחומרים שלהם על דאשים רכים וקשים כאחד, ומלעולם לא נתקלתי בבעייה מסויימת.

IMG_20210315_085903.jpg

IMG_20210315_085831.jpg

פורסם

תבצע את כל התהליך מחדש, הפעם שתעשה ניקוי יסודי של הדשבורד (ראה מדריך) עם חומרי ניקוי (כתבתי על זה כמה וכמה פעמים - הנה עוד אחד)

לאחר ייבוש, תיישם תכשירי חידוש על בסיס מים. תוך כמה חודשים החומר יתאחה לתוך הדשבורד באופן מושלם. (ימנע גם מאבק להתיישב על הפלסטיקים)

פורסם

אני יעבור על המדריך יש סיכוי שהחומר שמרחתי יתאחה מעצמו תוך זמן מסויים והדשבורד יחזור למצב קודם ?

וגם למה החומר הזה גרם לי לבעיות הוא מיועד לדשבורד רך?

פורסם

לא, כל עוד אתה מורח תכשיר לחידוש פלסטיקים על שומנים,לכלולך ללא ניקוי לפני, זה ייצור משטח עם מריחות (שומנים שנמצאים)

בלי אחידות ומקרם כמו חדש.

דשבורד רך, של רכב ישן (20 שנה) שנראה כמו חדש. (אפילו טוב יותר מחדש מהחברה)

IMG_20210108_074509.thumb.jpg.b8304aa46c644133fc467c18ed5077d6.jpg

פורסם

נירא מעולה תודה אני עברתי על המדריך לא רשום איך לנקות דשבורד אולי פספסתי

אם איזה חומר מורידים את כל השומנים מהדשבורד ואיך עושים את זה ?

פורסם

זה חומר מצוין, הוא פשוט לא מיועד לניקוי.

קודם תנקה טוב את הדאשבורד (כדאי עם מברשת רכה, אפילו מברשת צבע) ולאחר מכן תמרח את החומר שקנית.

את המריחה תבצע ע״י ריסוס ישירות על מטלית מיקרופייבר ואיתה תמרח את החומר, ככה גם לא תשפריץ למקומות שלא צריך וגם הפיזור יהיה אחיד יותר ולא יווצרו פסים.

לגבי ״דהוי״, החומר שקנית הוא natural shine ולכן פחות מבריק, אם אתה רוצה יותר ברק יש את אותו חומר במבריק. 

image.thumb.png.2078a70175c08a8556c13064d12dcbc7.png

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני כשעה, yogev20 כתב:

כתבתי כמה פעמים לאורך השנים. בדוק כאן. גם כאן יש פירוט מלא של התהליך. 

PERL נותן מראה מט כפי שאני אוהב. 

על צמיגים.

IMG_20210315_103147.thumb.jpg.ec9bc188a8c9d167fa085ffe846c1379.jpg

IMG_20210315_103139.thumb.jpg.12521f79dba343ae9b8d0bb9d5be847f.jpg

קראתי את המאמר למיטב הבנתי קודם לנקות את הדשבורד מכל השומנים ואז רק ליישם את החומר .

במאמר כתבתה שאפשר להוריד את השומנים אם מגבונים  הכוונה למגבונים רגילים כמו של תינוקות ?

פורסם

שילוב של מגבונים עוזרים בהסרה סופית של לכלוך שנמצא בחיבורים שנהפכו לגושים עם תרסיסים זולים. (מכילים שומן)

מגבונים טובים גם בתחזוקה, כלומר כל כמה חודשים מעביר מגבונים במיוחד באזורים מועדים לזיעה (משענות ידיים כולל של הדלתות)

וישר מורח חומר לחידוש. מניסיוני לאחר שהתכשיר משתלב לתוך הפלסטיק, גם מגבון לא ממש מסיר את כל הציפוי.

אני מתכוון למגבונים לניקוי כללי של סנו או ניקול למשל. (מילא הן נמצאות בבית לתחזוקה קבועה)

פורסם

בתאריך 15.3.2021 בשעה 12:19, imprezadude כתב:

ממליץ על 303, נותן factory finish, במיוחד למי שלא רוצה את המראה המבריק.

חבריה מקירים את החומר הזה אם כן מה ההמלצות לגביו ?

ולגבי הfactory finish איפה אפשר לקנות בארץ ?

IMG_20210317_083003.jpg

• תוכן חדש...