Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

תוך כדי כניסה לאזור האישי בשירותי הממשלה (לצורך ערעור על בידוד) הוצאתי את פרטי הרכב הרשום על שמי. התחדש לי שיש שם מידע על היסטוריית הבעלויות של הרכב, לרבות תאריך וסוג הבעלות.

לדעתי זה נתון שחייבים לדרוש כשרוכשים רכב משומש עם יותר משתי ידיים קודמות.

במקרה שלי - רכב מודל 2012, ידעתי שאני רוכש מהיד הרביעית אך עכשיו התחדש לי, שימו לב - היד הראשונה החזיק ברכב 7 שנים תמימות (במהלכן עשה תאונה אחת עם נזק של כ-9 אש"ח. את זה ידעתי עוד לפני הרכישה) ואז תוך שנה ושלושה חודשים התגלגל עד ליד הרביעית! בנוסף לשני סוחרים באמצע...

הרכב כמובן נבדק על ידי מוסך מומלץ וקיבל המלצת קנייה. בדיעבד, שני שלדים יצאו מהארון לאחר הרכישה: התגלו פגמים בצבע שלא ראיתי קודם (המוכר הצליח להסתיר טוב ואני אידיוט שלא דרשתי לראות את הרכב נקי כמו שצריך) ועם תחילת החורף התגלה שהחימום כמעט ולא עובד ובמוסך נאמר שהרדיאטור הפנימי סתום והחלפה תעלה 1,800 ש"ח. מעבר לזה אני מאוד נהנה מהרכב. אצלי כ9 חודש ולא רואה בעיות מיוחדות מעבר למה שרשמתי.

די ברור לי שאם היה לי את המידע על הבעלויות לפני הרכישה - לא הייתי נוגע ברכב.

לא הכרתי את השירות, ממליץ.

פורסם

סתם שאלה, מה זה משנה אם הרכב יד 4 , שעבר יד כל שנתיים ..
או יד 4 שהרכב היה 7 שנים ביד 1 ועבר 3 ידיים בשנה.
גם לא רואה בעיה עם רכב שרשום על סוחר במידה ועבר בדיקה ויצא תקין.
אני קניתי ספיריט 2010 יד 4 לפני כמה חודשים.
לאחר הרכישה גיליתי שהיד הראשונה שהחזיקה ברכב כמעט את כל השנים של הרכב ממש את כולם.
במקרה עבדה עם קרובת משפחה ושראתה את הרכב ישר זיהתה שזה היה הרכב שלה ( מסתבר שיש אנשים שזוכרים מספרי רכב) מדובר באישה מבוגרת שרק היא נהגה ברכב.
אחריה עברה יד לבחור לשנה, הוא מכר לבחור שהחזיק ברכב פחות מחודש ( הקדימו לו את הגיוס בגלל הקורונה) הרכב היה רשום על שם אביו הגענו לבית של משפחה מאוד עמידה עם רכבים חדשים וממש לא זולים, האבא אמר שיותר זול לו היה לקנות רכב ולבטח מאשר לעשות ביטוח על הרכב שלו, כמה ימים אחרי התקשרו ושאלו אם מעוניין להקדים את הגיוס, והילד הסכים.
אצלי הרכב היה פחות משלושה חודשים, כי הצלחנו למכור את הבית וקנינו בית בתקציב גדול ממה שרכשנו וה33 אלף שקל האלה היו שווים לי יותר בקירות.
שורה תחתונה הרכב הזה היום יד 5, עבר בדיקה שקניתי אותו ואני רושם פה ספה מלא שזה בובה של אוטו.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

פורסם

כי יש יותר סיכוי, שרכב שהחליף 3 ידיים בשנה האחרונה, יש לו בעיה מהותית וכל אחד מנסה להיפטר ממנו

יכול להיות גם מקרה כמו שלך 

פורסם

מקווה שהרכב שלי ימשיך להיות בובה כמו שלך. רק ברור לי שלמדתי לפעם הבאה לבצע בדיקה של תאריכי בעלות. כי בכל זאת, ארבע בעלויות בפחות משנה וחצי זה מחשיד. 

• תוכן חדש...