Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות שטיקים וטריקים שנתקלתי בהם (אולי שווה להוסיף בשרשור  דוגמאות מהחיים על רמאויות בקניה מיד 2.)

האם לגיטימי לבקש מהאדם שמזדהה מולי בטלפון כמוכר שישלח לי צילום של רשיון הרכב ?על מנת שאוכל לבדוק הסטוריה ביטוחית של הרכב במרכז הסליקה של חברות הביטוח?

עוד לפני שבאתי לראות לבדוק ולהתרשם.

הזמן והטירחה של הנסיעות לבדיקה גורם לי לחשוב לבדוק את כל מה שאפשר מראש ללא טירחה .

פורסם

את הרישיון לא הייתי שולח לקונה שאינני מכיר. 

אבל אתה יכול לבקש ממנו שיוציא היסטורייה ביטוחית. 

אישית, אני לא הייתי עושה שום מאמץ עבור קונה שלא הגיע לראות את הרכב. 

רכב לא קונים בטלפון. 

• רעיון טוב! 2

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

בהחלט מקובל. זה ₪10 ואתה לא היחיד שמבקש ממנו היסטוריה ביטוחית.
כלומר זה טופס שבעל הרכב ממילא יתבקש לספק מספר פעמים. רישיון רכב הייתי מעביר תוך מחיקת חלק מהפרטים כדי למנוע שימוש חוזר ברישיון באתרים מפוקפקים

פורסם

במקרה הזה אכן צריך להדליק נורה אדומה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגיטימי (והמוכר יכול אם רצונו בכך למכור את פרטיו האישיים) מוכר שמעוניין למוכר ואין לו אינטרס להסתיר משהו, לא יתנגד לכך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 4 שעות, save כתב:

בהחלט מקובל. זה ₪10 ואתה לא היחיד שמבקש ממנו היסטוריה ביטוחית.
כלומר זה טופס שבעל הרכב ממילא יתבקש לספק מספר פעמים. רישיון רכב הייתי מעביר תוך מחיקת חלק מהפרטים כדי למנוע שימוש חוזר ברישיון באתרים מפוקפקים

האם מחיקת בעלים של הרכב זה נורמלי למחוק? בדיוק את זה אני רוצה לבדוק

פורסם

אתה היית שולח לאדם זר צילום רישיון עם השם, מספר ת.ז?

בפגישה מול פנים זה כבר משהו אחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ת"ז למחוק. להשאיר :שם, קוד רישוי, קוד מנוע .נתוני צמיגים, מספר בעלים...
אני מוחק גם מספר שלדה ומספר מנוע ושולח בוואטסאפ.בעקרון זו רק כדי שנדע שהאיש בטלפון הוא גם בעל הרכב ולא איזה סוחר.

פורסם

ברישיון הרכב יש גם כתובת הבעלים...
בקיצור , למחוק כמעט הכל או להזמין את הקונה המתעניין להגיע פיזית לראות את הרכב ואת המסמכים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בתאריך 17.2.2021 בשעה 08:29, markb205 כתב:

את הרישיון לא הייתי שולח לקונה שאינני מכיר. 

אבל אתה יכול לבקש ממנו שיוציא היסטורייה ביטוחית. 

אישית, אני לא הייתי עושה שום מאמץ עבור קונה שלא הגיע לראות את הרכב. 

רכב לא קונים בטלפון. 

אתה מצפה שבנאדם שמגיע מרחוק לפעמים בלי אוטו יגיע לראות רכב לפני שיש לו את כל הפרטים? אני בחיים לא הגעתי לראות רכב לפני שבדקתי לו היסטוריה ביטוחית מינימום, חבל על הזמן שלי.

פורסם

אין בעיה - נותן לך כל הפרטים שאתה צריך בשביל הבדיקות שלך, כולל תדפיס ממאגר חברות הבטוח ( מוכן להשקיע 10₪ ) .
תצלום רישיון הרכב אני לא שולח.
יש לך מושג כמה רכבים "משוכפלים" נוסעים על הכבישים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצויין, לא צריך רשיון רכב אבל כן צריך להתאמץ קצת להוציא לקונה פוטנציאלי את כל הפרטים שהוא צריך לפני שהוא מגיע, שוב לדעתי.

• תוכן חדש...