Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כל פעם כשאני הולך לחברה .סוכנות של רכבים הם לא מוכנים לתת לעשות את הבדיקת קניה רחוק מהאזור שלהם בטענה שאין להם נהג. אני מרגיש שיש להם קומבינות אם המוסכים מסביבם ואני עלול להידפק מזה. מה הייתם עושים? האם יש מכון אמין שמישהו יכול להמליץ ככה שאני אהיה רגוע? בלי קומבינות עם סוכנויות וחברות גדולות שעושות tradein

פורסם

כל המכונים עובדים עם סוכנויות אלו ואחרות. אם החברה מציעה בשדיקה של מכון מסויים - לך למכון אחר.

לגטימי לא לרצות לנסוע לבדיקה במכון רחוק, זה מבזבז זמן של העובד שמלווה אותךלבדיקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הסוכנות מציעה שאלך לאחת מכמה מכונים פה באזור. כשאני רוצה מכון רחוק וזה תנאי שלי הם שואלים איזה מכון ואז דבר איתנו בעוד יומיים ונקבע. (כדי שהם כנראה ידברו איתו לפני).

בעייתי לא?

פורסם
לפני שעה, MikMan כתב:

חשבת לחפש רכב ב"יד 2" מאדם פרטי?

יש כזה דבר שם?

אני כבר מיואש .. כל רכב שניראה נורמלי זה סוכן מחולון או בת ים.

ביד 2 זה מופיע כרכב מתל אביב של בחורה בשם סיוון או יערה או כל שם סטנארטי אחר.

וכשאתה מתקשר הרכב נמצא בחולון או בת ים וזה בכלל גבר שמוכר רכב של חמותו/אשתו/חברה וכולי

פורסם

יש בהחלט. אני מניח שרוב אזרחי ישראל משתמשים באתר הזה כדי לקנות ולמכור את רכביהם.

דבר ראשון, שים לב לרכבים שכתוב עליהם שהם תוכן ממומן.

יש את זה בשתי צורות. 1. כתוב 'עסקי' על התמונה של הרכב (לפני שאתה נכנס למודעה), לרוב אלה המודעות הראשונות. 2. בחלק התחתון של העמוד, מה שמתחת לשורה 'רכבים... למכירה מסוכנויות'.

נכון, יש גם כאלה ש'מסתתרים'. הדבר הכי נכון לעשות כדי לעלות עליהם הוא להתקשר ולשאול 'בקשר לרכב', ולא 'בקשר לסקודה אוקטביה השחורה 2015'. אם הוא ישאל בקשר לאיזה רכב, תגיד יפה תודה ולהתראות.

פורסם
לפני 46 דקות, itzik123 כתב:

יש בהחלט. אני מניח שרוב אזרחי ישראל משתמשים באתר הזה כדי לקנות ולמכור את רכביהם.

דבר ראשון, שים לב לרכבים שכתוב עליהם שהם תוכן ממומן.

יש את זה בשתי צורות. 1. כתוב 'עסקי' על התמונה של הרכב (לפני שאתה נכנס למודעה), לרוב אלה המודעות הראשונות. 2. בחלק התחתון של העמוד, מה שמתחת לשורה 'רכבים... למכירה מסוכנויות'.

נכון, יש גם כאלה ש'מסתתרים'. הדבר הכי נכון לעשות כדי לעלות עליהם הוא להתקשר ולשאול 'בקשר לרכב', ולא 'בקשר לסקודה אוקטביה השחורה 2015'. אם הוא ישאל בקשר לאיזה רכב, תגיד יפה תודה ולהתראות.

היום בעידן הטכנולגי.. אתה פשוט רואה במאגרים של מספרי טלפון שהאיש שמור טויוטה בת ים ועכשיו הוא מוכר לך יונדאי אז אתה מבין שמדובר בסוחר

לתוכן עסקי אני בכלל לא נכנס.. רק לרגילים וגם שם מסתתרים המון סוחרים

פורסם

בעיקרון אני מחפש רכב סופר מיני עם תט מטען גדול כדי להכניס עגלה של פעוטה. מחפש רכב יפני אמין שיחזיק הרבה שנים עם 4 כוכבי בטיחות לפחות. מה אתם ממליצים? ואיזה מודל?

פורסם

מציע לך לגשת לסניף של טויוטה סלקט, לדעתי אפשר לסמוך על הטרייד אין שלהם וההשבחה, מתאים למתלבטים שפוחדים מהתהליך של רכישה מאדם פרטי. בהצלחה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...