Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיכום כמעט 5 שנים טויוטה ספייס וורסו 2011 GLI צבע סגול חציל.

בקצרה נקנתה לפני כמעט 5 שנים עם בערך 50K ק"מ, נמכרה אתמול עם K155 ק"מ

נקנתה במחירון מלא משוקלל, נמכרה ב4300 מתחת למחירון (עם אגרת טסט משולמת לשנה מלאה).

במשך השנים טיפולים כל 15K רק בטויוטה (אוטופיה מודיעין – עזר מאוד במכירה) ללא שום חריגה, טיפול ממוצע 1200 ש"ח (הטיפול האחרון לפני חודשיים היה גדול והיה יקר יותר 1600 ש"ח),

הוחלפו פעם אחת רביעית צמיגי מקסיס (1300 ש"ח בערך), ומצבר.

הרכב גילה אמינות מושלמת עד ליום האחרון לפני המסירה שבו הוא נתקע והתחיל לגמגם עם נרת הESP דולקת ונגרר למוסך, התברר שהלך מזרק אחד (שהרס את הפלגים) סה"כ  עלות תיקון 1375 ש"ח,

לאחר התיקון (יומיים אישפוז במוסך) נסענו ישר לטרייד.

קצת על הרכב:

מרווח בצורה בלתי רגילה עם תא מטען גדול, חסכוני להפליא (1/17 בממוצע), מזגן מעולה הכל בנוי כמו שצריך,

חסרונות – לא סוחבת חזק (למרות שמבחינת שיוט הוא מצויין 120 קמ"ש פחות מ3k XKS),   רועשת יחסית, התחילה לצרוך שמן לפני בערך 30000 ק"מ, כרגע כמעט קילו ל2000 ק"מ, לא מדוד מדוייק.

לפי המוסך צריכה הגיונית לחלוטין והמנוע תקין.

בבדיקה לפני המכירה התוצאה הייתה טובה יחסית כמובן שילדה נקיה, הרכב הצריך החלפה של 4 צמיגים, תושבות מנוע יבשות, משולשים פגומים, ברקסים צריכים החלפה (כל ה4), צבע פגום (מכסה מנוע וגג חייבים צביעה והיו כמה שריטות בפגוש האחורי), חוץ מזה מנוע במצב מצויין והרוב קיבל ציון תקין.

קצת על איפה החלפתי ולמה?

כשקניתי הרכב היה מבוקש מאוד וכשמכרתי הרכב פורסם במשך חודש (ללא הקפצת המודע ביד 2) עם מעט מאוד מתענינים (מחירון 30300 ביקשתי 28500),

הלכתי ל4 מגרשי טרייד:

אוטו סנטר – ראיתי שם I20 קרוס יפה, רצו עליה מחירון משוקלל על שלי הסכימו לתת 14000 לא בא בחשבון...

אלבר – בעיקר רכבי 0 קלומטר, שוב על שלי הסכימו ל 16000

סוזוקי – מה שהיה במגרש זה לרוב באלנו עם 70K ק"מ ומעלה, לפי המבט שהסתכלו על הרכב שלי ושוב חישובי מחירון, עזבתי.

בגדול אני לא אוהב שמנסים לרמות, תהיה ישר (מותר להגיד אני גם רוצה להתפרנס, אבל ברכב שלך אתה מכניס שקלול מלא כולל השבחה 11% שזה בדיחה ואצלי מחירון יבש ללא חודש עליה לכביש ושקלול יד? איפה ההגינות).

בדקתי אפשרות לליסינג פרטי (ללא ביטוח וטסט שאת זה אנחנו מקבלים מהעבודה) מחיר לC3 היה 1300 לפני מע"מ וכמובן ישנה מקדמה, לספארק היה 975 ש"ח כמובן גם כאן מקדמה הוחלט שזה לא כדאי מה עוד ששוב נשאר לי למכור את הטויוטה וכבר נמאס לי מההתעסקות איתה.

הגעתי לטויוטה טרייד "ניאו מוטורס" ברעננה.

ראיתי 3 מכוניות אואריס 2018היבירד 150000 ק"מ בבעלות של טויוטה עם אחריות לשנתיים, חשבתי כמה שעות היא כבר נמכרה.

נשארתי עם 2 יאריס אחת 2017 פרטית יד שניה עם 70K ק"מ והשניה 2018, ננעלתי על היאריס, הם נתנו לי הצעה שתהיה כפופה לבדיקה על שלי (בלי לראות את הרכב שלי)27 ועל היאריס הם רצו 1000 מעל המחירון,

היה נראה לי סופסוף לקבל מחיר הוגן על הרכב שלי ומכיוון שלא ראיתי הענות גבוה ביד 2 החלטנו ללכת על זה,
סוכם שנגיע מחר עם הרכב ורצה הגורל ושעה לאחר מכן הרכב שלי התחיל לגמגם נגרר למוסך ושם נפרדתי מעוד 1375 ש"ח.
בנתיים נכנסה להם פיקנטו סוף 2017 לטרייד עם קצת יותר מ45000 ק"מ על השעון, במצב טוב, מטופלת בקיה, לאחר סיבוב של הגברת על שניהם הוחלט שלא שווה להוסיף עוד
20K על היאריס ונרכשה הפיקנטו, הפעם אחד מהדרישות היה צבע קונבציונלי שלא ישרף בשמש...

לאחר הבדיקה והורדה של כמה אלפים על צמיגים, ברקסים וצבע בעיקר הגענו למחיר 25000 אני רציתי קצת יותר אבל הבחור אמר "תהיה פייר אני צריך גם להרוויח" נחתמה העיסקה ולאחר 3 שעות שני הרכבים עברו בעלות אחד אליו ואחד אלי.

זהו צריך להתרגל לעובדה שיש עכשיו רכב יותר קטן, אבל כל עוד הגברת תהיה מרוצה אני מרוצה.

• אהבתי 4
פורסם

קשה למכור רכב בטרייד עם קילומטראז גבוה (מנסיון) בלי שיחתכו לו את הצורה במחיר.

לפי דעתי אם הגעת ל4300 מתחת למחירון בטרייד מגיע לך גביע. אולי בגלל שזה טויוטה..

תתחדש..

פורסם

תתחדש. 

מקווה שמדובר בפיקנטו מהצורה החדשה ומדגם ex. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אכן הצורה החדשה, אבל הLX
הוזמנה כבר מערכת מולטימדיה, לגבי הג'אנטים אני לא יודע אם אני מעוניין (הייתי רוצה שזה יהיה דגם הX).

פורסם

יפה, כייף לשמוע שיש גם טרייד אין הוגן ולא שוחט , קיבלת אחלה עיסקה על הרכב שלך ,אני אישית הייתי מוסיף ולוקח אוריס הייבריד אבל כמו שרשמת האשה מרוצה כולם מרוצים .

:fadein:
  • תוכן חדש...