Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום כאב ראש, זה לא כזה קריטי איזה מים מוסיפים. אישית מכיון שלא יודע מאיפה משיגים "מים רכים", משתמש במים מזוקקים שאפשר לקנות בכל מקום ויחס 50/50. 

פורסם (נערך)
בתאריך 5.2.2021 בשעה 16:26, danniel כתב:

הכי טוב נול קירור מוכן לשימוש ולא תרכיז שיש למהול.

אם המוסכים המורשים משתמשים בכזה נוזל תשתמש בו. 

אני גם חשבתי ככה, אבל במוסכים של יונדאי הנוזל שהם שמים (לפחות במוסך ליד הבית שלי) הוא תרכיז שהם מוהלים אותו. עד כמה שאני זוכר גם במוסכים של קיה או שמשתמשים בנוזל לא מקורי שעומד בתקן שצריך. אני מעדיף להשתמש במקורי.

אגב, עד לא מזמן השתמשו במיכל כמו שאני קניתי, עם כיתוב בקוריאנית בלבד. היום הכיתוב הוא באנגלית אבל שמתי לב שזה אותו המיכל בדיוק עם אותם הנתונים (גם תרכיז).

כאן אגב רשום למהול עם מים מזוקקים.

IMG_20210207_132057.jpg

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
  • תוכן חדש...