Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגים 195/65/15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בעקבות פאנצ'ר נאלץ להחליף זוג.

כל הרביעית מאמצע 2017 אז אני חושב שכבר נכון להחליף 4.

ק"מ שנתי פחות מ15 טויוטה אוריס היברדיתי.

האם יספיק הסינים שבמצע באוטודיפו נותנים מענה מספיק טוב או ללכת על הדאונלופ ?

האם במחיר של הדאונלופ יש חלופה אחרת עדיפה?

סינים :

https://www.autodepot.co.il/cmigim/cmigim/cmigim/8299244.html

דאונלפ:

https://www.autodepot.co.il/cmigim/cmigim/cmigim/8300003.html

סך הכל יש לי היום דאונלפ 91V  ואני יחסית מרגיש את רעשי הכביש ואת הרעידות אז לא יודע מה לחשוב.

אשמח להמלצה או דעה בנושא אם מישהו מכיר.

פורסם

שלום, איזה קוד מהירות רשום לך ברישיון הרכב, H או V? וקוד עומס 91 או 95?
אתה מרגיש רעשי כביש עם דנלופ כי כנראה מדובר בדגם FM800 שהוא לא מוצלח.
אני בדעה שפעם ב 4 שנים כדאי להשקיע בצמיג הכי טוב וליהנות מהכל ( אחיזה, קשט, נוחות ).
אז, אם אינך מתכוון להחליף את הרכב בקרוב, אני ממליץ לקנות Michelin Primacy 4

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תפנק את עצמך , תתקשר לצמיגיות בלינק לפי הקרבה לאיזור המגורים שלך ותוודא שיש אותם במלאי, שהם מ 2020 והמחיר זהה לפרסום באתר הזה.
לא תצטרך גם לשלם יותר מאשר על דנלופ באוטו דיפו.
https://tires4u.co.il/tire-service?tire=4865&cs=1&diameter=5&aspectRatio=15&width=17

לא תאמין כמה הבדל יכול להיות בשקט מהגלגלים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הכל התחיל שהפנצ'ריה אליה הגעתי אמרה ישר שחייבים להחליף בגלל מיקום הפאנצ'ר.

פנצריה אחרת אמרה משהו אחר.

מצד אחד לא רוצה לקחת סיכון מצד שני לא רוצה להכנס להוצאות מיותרות.

האם ניתן להבחין ע"פ התמונה האם המיקום מחייב החלפה?

(בהינתן שמצבו הכללי של הצמיג לא באמת מחייר החלפה - מפחיד אותי מזה שמנסים לדחוף לי סתם)

יכול להיות שהפנצריה שאמרה לי שלא חובה , אני אגיע אליה ואז היא תגיד אהה ברור שחייבים...

תודה

WhatsApp Image 2021-02-02 at 10.46.51.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Amir Aroesti
פורסם

מקום אסור לתיקון התקר.a3fbfabafb75601085f592c0678ab3ab.jpg

פורסם

החיים שלך כלכך לא חשובים לך שתשלם כמה שקלים פחות ותקנה צמיגים סיניים ?

אתה מחליף צמיגים כל 3-4 שנים, גם אם תשלם עוד 300 שקל לצמיג איכותי כפול 4 צמיגים ותחלק בנניח 3 שנים שהצמיג ישאר לך על האוטו יצא ששמת 33 שקל בחודש, באותם 33 שקל בחודש אתה לא בטוח שתרגיש הבדל משמעותי בחיי היום יום מלבד אולי רעש צמיגים בנסיעה במכוניות מסוימות, אבל אותם 33 שקל בחודש יקנו לך הבדל משמעותי אם חלילה תדרש לתמרון חירום ושם ההבדלים באחיזה יהיו משמעותיים ויכולים להיות ההבדל בין תאונה רצינית לבין להמשיך הנסיעה...

תעשה לעצמך טובה, עזוב את הסינים תקנה את אחת ההמלצות למעלה כמו המישלין פריימסי 4 ולא תתחרט, במקרה של המישלין גם רמת הרעש תרד משמעותית.

• תוכן חדש...