Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם!

מחפש המלצה למוניטור לתינוק,

חשוב שיהיה במעגל סגור (הוראה מגבוה 🙈), התקציב לא פקטור אבל בגבולות הסביר..

למישהו יצא להתנסות עם מוניטורים מאלי אקספרס? 

אשמח להמלצות, תודה! 

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לא יודע אם זה בגבול הסביר, אנחנו קיבלנו כזה במתנה, אחלה של מוניטור.

לפעמים אני מדבר אליו דרכו אז הילד התחיל לקרוא לו אבא 😅

פורסם (נערך)

אצלנו אנחנו עד היום משתמשים במצלמות "בית חכם", בהתחלה Yi Home Camera ואח"כ החלפנו ל-MILAB/IMILAB 360.

חסרון - מקריב מכשיר סלולרי / טאבלט לצורך המעקב בתור מסך, מצריך קליטת WiFi גם במקום שבו תשב המצלמה וגם במקום שבו יישב המסך.

יתרון - מחיר מאוד זול, גמישות במכשירים הצופים (מכשיר אחד, שניים, שלושה), אין בעיה של לשכוח להטעין את המסך (כי הוא גם הטלפון שלך) וכו'.

למעט פונקציית החיישן טמפרטורה, יש בשתי המצלמות הנ"ל את כל האופציות שיש במצלמות הייעודיות כולל Two-Way Radio, זיהוי רעש, זיהוי תנועה, ראייה בחושך עם נורות IR וכו'.

שים לב שזה אמנם לא מעגל סגור (למעשה אתה יכול לעקוב אחרי התינוק/ת מכל מקום בעולם עם גישה לאינטרנט דרך החשבון שלך), אבל כן מאפשר למשל להפעיל את המצלמה גם במתאר ביתי שלא יתאפשר עם "סתם" מצלמה שמשדרת על 2.4GHz, בעזרת תשתית ה-WiFi הביתית שיכולה להיות למשל Mesh או סתם עם Backhaul קווי.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפני כשעה, Tair כתב:

לא יודע אם זה בגבול הסביר, אנחנו קיבלנו כזה במתנה, אחלה של מוניטור.

לפעמים אני מדבר אליו דרכו אז הילד התחיל לקרוא לו אבא 😅

גם לנו יש דגם מאד דומה. כמה  פיצ'רים שלדעתי חשוב שיהיו :

1. מסך ייעודי שלא תלוי בכלום. זה הרבה יותר נוח מלהשתמש בטלפון, כשבדיוק נכנסת לך שיחה, או שאתה עושה איתו משהו אחר ואז לא יכול לראות את התינוק. וזה חוץ מבעיות קליטה, סוללה, רשת שנפלה וכו'.

2. VOX - שאתה יכול לשים את המסך על 'שקט', ורק מעל רמת שמע מסויימת הרמקול נפתח.

3. יכולת תנועה של המצלמה עם שליטה מהמסך. מאפשר לך למקם אותה יותר קרוב כדי לראות יותר טוב בלילה, ואז אתה לא תראה את כל המיטה, אם יש לך שליטה בזוית אתה פותר את הבעיה.

בנוסף - שמתי גם מצלמה של YI DOME שנותנת לי גישה מהטלפון וגם כשאני לא בבית או ליד המסך הייעודי, וגם מקליטה לי שעות אחורה אם יש משהו שאני רוצה לראות בדיעבד. 

ככה יש גם יתירות וגישה לשני ההורים בלתי תלויה. זה שילוב מנצח מכל הבחינות, תוספת המחיר זניחה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אנחנו משתמשים במוניטור שקנינו בשופרסל.

למצלמה (שחייבת להיות מחוברת לחשמל באופן קבוע) יש מיקרופון חיצוני רגיש מאוד ושומעים כל תזוזה של התינוק. 
בנוסף למצלמה יש מסך עם עוצמת שמע ויכולת גם לדיבור כך שישמעו את זה מהמצלמה.

spacer.png

בנוסף לזה כמובן יש בייבי סנס.

פורסם

קונים ביד 2 משהו שנקנה בשילב

גם בטוח וגם אין מה  לעשות איתו עוד שנה וחצי

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

יש לנו את המצלמה הזאת מעלי אקספרס, מאוד מרוצים, המשלוח בכלל מישראל.

הכי חשוב זה כנראה פונקציית VOX שמעבירה את המוניטור עצמו למצב שינה

והוא נדלק רק אם התינוק בוכה, את רגישות החיישן ניתן לכוון (3 רמות)

מה שחוסך בסוללה והמכשיר מספיק ל 3 לילות בין טעינה לטעינה.

עריכה אחרונה על ידי LimP
תיקון קישור

• תוכן חדש...