Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשתי את השברולט מהחברה וקיבלתי אותה בשבוע שעבר.

כבר הספקתי לתדלק אך אני שמה לב שכשאני מאיטה ואז נותנת גז - לוקח לו זמן להגיב לפעולה.

לפי ההיגיון יכול להיות מ2 סיבות:

1. רכב חדש, יקח מעט זמן עד שמערכת ההזרקה תפעל חלק

2. לא רגילה לרכב, וזה עניין של הרגל.

כמובן שאלו רק השערות ואני לא מבינה גדולה בזה, אשמח לדעתכם.

פורסם

את כנראה לא רגילה לאופן הפעולה של הגיר הרציף.
באיזה רכב נהגת לפני כן?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גיר חלק מאוד בפעולה שלו - את לא מרגישה מעבר בין ההילוכים ( כי למעשה אין הילוכים פיזיים בתיבה הזאת אלא שני קונוסים ורצועה ביניהם ). ישנה השהיה/ הרגשה של עצלות בתחילת הנסיעה בהאצה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדיוק ככה! יש צורך להתרגל... סהכ רכב מצוין אני מאוד מרוצה רק לא הבנתי למה הוא לא מגיב לגז חחחח

פורסם

הייתה לי ספארק עם אותו המנוע והגיר.

אם תתחילי נסיעה בגז האוטו יגיב בדיליי אבל אם תתני לו להתגלגל שנייה אחת בלי ברקס או גז ואז תלחצי הוא יגיב מהר.

בלי קשר רכב חדש והוא עדיין לומד להכיר את הסביבה אז גם זה כן.

חלק מהמכוניות מתאימות את תוכנת המנוע לדברים שהם לומדים להכיר מהחיישנים.

אם זה טמפרטורה, לחץ אוויר, כמה הנהג לוחץ, כמה המצערת מלוכלכת (לא רלונטי אצלך באוטו חדש) ועוד ועוד

פורסם

כן ניסיתי ללחוץ יותר גז ואחרי הדיליי עפתי, אגב רגילה לסוזוקי סוויפט 2008 מנוע 1500 לחיצה קלה על הגז האוטו טס. פה יש עניין של התרגלות לגיר הרציף, בהחלט אאמץ ואתן לו את הדיליי שהוא צריך אחרי שאני עוזבת את הברקס מניחה שזה גם ישתלם מבחינת תצרוכת דלק. בכל מקרה שמחה לדעת שלא מדובר בתקלה , כי זה מה זה כאב ראש ללכת ולבדוק וכו. כמו שכבר אמרתי, באמת רכב מצוין בא עם הרבה תוספות, וקיבלתי שירות טוב בUMI.

פורסם

לסוויפט גם המנוע קצת יותר גדול וגם הגיר הוא אוטומטי 4 הילוכים -
תצטרכי להתרגל לספארק ( לא ייקח זמן רב ).

• תוכן חדש...