Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אשמח לעזרתכם לדבר מוזר. 

כבר פעם שנייה אני מוצא בבוקר שמשות הרכב פתוחות למרות שסגרתי אותן עם נעילה מרכזית.

אני בד"כ תמיד בודק רכב שהוא נעול אחרי הנעילה עם שלט רחוק.

ואני זוכר בוודאות שאתמול שמשות הרכב היו סגורות כשעזבתי את הרכב.

להפתעתי הבוקר מצאתי אותן פתוחות לרווחה.

שמשה אחת עד הסוף ושניה כמעט עד הסוף.

לא נראה שמישהו חיטט בחפצים של הרכב.

לא שיש לי מה לגנוב ברכב :)

בחיים לא שמעתי כזה דבר ששמשות נפתחות מעצמן אחרי שהן נעולות.

אשמח לעצתכם. 

פורסם

בתור התחלה הייתי מבטל זמנית את המרים שמשות, על ידי הוצאת הפיוז שלו.

שים לב שכיוון שמדובר במוצר בהתקנה מקומית לא תמצא את הפיוז שלו כחלק מקופסת הפיוזים של יצרן הרכב, אלא זה יהיה פיוז שהתווסף על חיווט לא מקורי.

בנוסף, יתכן מאוד שביטול המרים שמשות, יפגע חלקית בתפקוד של השמשות (תלוי בסוג המרים), כלומר ימנע מהן לעלות מהכפתור. לכן מה שאני מציע פה הוא לצורך בדיקה בלבד.

אם הבדיקה תוכיח שאכן המרים הוא הגורם לתפקוד הלקוי של השמשות, תצטרך לבטל אותו באופן סופי ולהחזיר את החיווט למצבו המקורי, או לחילופין להחליף אותו במרים שמשות אחר.

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 25 דקות, Igalz כתב:

בתור התחלה הייתי מבטל זמנית את המרים שמשות, על ידי הוצאת הפיוז שלו.

שים לב שכיוון שמדובר במוצר בהתקנה מקומית לא תמצא את הפיוז שלו כחלק מקופסת הפיוזים של יצרן הרכב, אלא זה יהיה פיוז שהתווסף על חיווט לא מקורי.

בנוסף, יתכן מאוד שביטול המרים שמשות, יפגע חלקית בתפקוד של השמשות (תלוי בסוג המרים), כלומר ימנע מהן לעלות מהכפתור. לכן מה שאני מציע פה הוא לצורך בדיקה בלבד.

אם הבדיקה תוכיח שאכן המרים הוא הגורם לתפקוד הלקוי של השמשות, תצטרך לבטל אותו באופן סופי ולהחזיר את החיווט למצבו המקורי, או לחילופין להחליף אותו במרים שמשות אחר.

תודה על תשובתך. יכול להיות שמרים שמשות גם בעצמו ספונטני מוריד אותן? מעניין אם קרו מקרים כאלה. אני אנסה מה שכתבת 👍

• תוכן חדש...