Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער שאני הורס את החגיגה
אבל אני כבר שבוע עוקב אחרי הסופרב (לא הפלאגין), בשנתונים החדשים.
ויש הרבה אנשים שמתלוננים בקבוצות בפייסבוק.

מכון שתוספת הפלאגין מאוד קורצת לעין, אבל מה עם שאר המיכלולים ? מי שמכיר יודע על מה אני מדבר .
זה רכב מאוד מרשים זה נכון, הרבה מוניות קונות את הרכב בזכות הטבת המס.
אבל לאזרח הפרטי לא הייתי ממליץ .
אני חשבתי לקנות גם את הסופרב החדשה.
אבל יש לרכב מחלות מעצבנות.
לדעתי כבר עדיף לקנות יונדאי סונטה חדשה.
זה אומנם לא אותה רמה אבל מבחינת אמינות לדעתי זה עדיף.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

פורסם

אני יושב כרגע באולם התצוגה של פיז׳ו ואני חייב לציין שהסיבה היחידה שהייתי שוקל את הסופרב זה רק אם הייתי צריך את המרווח והפרקטיות שלה. אחרת פשוט אין מה להשוות - הפיז׳ו פשוט אחד הדברים היפים שיש היום על הכביש גם מבחוץ וגם מבפנים.

6ba7a781e2aab54d332a1f41aa213375.jpg

• אהבתי 1
פורסם

הפג׳ו מהממת! אפילו בשחור היא מהממת. הפס פנסים השחור יחד עם הצבע השחור הופכים אותה לבאטמוביל.

חבל שהיא לא נמכרת באותם מספרים של הסופרב.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הדגמים החדשים של פיג'ו הם ללא ספק Eye Candy, אך כאשר אתה יושב בפנים אתה מרגיש כמה זה קלאווי.

מלבד איכות החומרים, אלא בעיקר ההתאמצות הגדולה להתחקות אחר המתחרים הגדולים. 

2016 BMW M235i.

פורסם

הפג'ו באמת מרשימה אין מה להגיד שיחקו אותה
האם הפג'ו 508 לא מרווחת
ומה עם נושא האמינות אחרי 5 שנים ?

יש סיבה שאנשים לא קונים בכמויות את הרכב כחדש , אני טועה ?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

פורסם
הדגמים החדשים של פיג'ו הם ללא ספק Eye Candy, אך כאשר אתה יושב בפנים אתה מרגיש כמה זה קלאווי.

איפה ההתאמצות להתחקות אחר המתחרים? אי אפשר לטעון שעיצוב הקוקפיט (המרהיב יש לציין) ב508 (ובשאר דגמי פיז׳ו) לא מקורי. תן דוגמא למתחרה שהפיז׳ו מנסה לחכות מבחינה זו?

Sent from my iPhone using Tapatalk

האם הפג'ו 508 לא מרווחת

לא במיוחד. לעיצוב דמוי הקופה יש מחיר...
פורסם

@ramos7626

לא ברור לי על מה אתה מבסס את דעותיך "המלומדות" כ-2000 סקודה נמכרו רק מתחילת השנה משאירות אבק לכל הקטגוריה.- מחצית מהן על-ידי ציי רכב שמבחינתם אמינות היא הדבר הראשון במעלה. יש כנראה שלושה ארבעה צעקנים בפייסבוק שלא מרוצים ממשהו, וכמוכרים כמות כזאת גדולה תמיד יהיו כמה "בלתי מרוצים" שילכו לצעוק בכיכר העיר.

גם בתגובה הזאת אתה רק מוכיח שאתה מושפע מסטיגמות ולא מעובדות.

לפני 23 דקות, ramos7626 כתב:

ומה עם נושא האמינות אחרי 5 שנים ?

יש סיבה שאנשים לא קונים בכמויות את הרכב כחדש , אני טועה ?

לגבי אמינות המערכת ההברידית - קשה לדעת. שכן התחילו לשווק אותה רק לאחרונה. לגבי הגירסאות הרגילות מ-2016 אין בעיות מיוחדות, הבעיה העיקרית של הדגם הוא תמחור לא נכון (וכנראה) הנחות לא מספיק גבוהות לציי רכב, והסטוריה די גרועה בכל הקשור לשמירת ערך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פייסבוק הוא מזמן - כיכר העיר החדשה. כל אחד יכול לזעוק שם כרצונו ללא כל בקרה. פייק או סתם קיטורים לצד עובדות כואבות וזעקות מדם ליבם של כותבים. 

לצערנו אין בארץ סטטיסטיקה או מקור מדוייק לנתונים מה באמת הבעיות האמיתיות ולא "שתו לי את הארנק" בטיפול, או למה משאבת מיים עולה כמו דירה.

ב VAG יש מכלולים משותפים לכלל המותגים בקבוצה. יש כמה ידועים שחוזרים על עצמם, השאר זה "רוח" שנוצרת על גב אותן בעיות. 

העיקריות הן:

DQ200 זה סאגה של שנים מ 2009, אבל כבר לא בכמויות "מסחריות" כמו 2009-2011

משאבות המיים העשויות שילוב מתכת ופלסטיק נוזלות אחרי כ 3 שנים , אבל כשמר ישראלי לא טורח לפתוח מכסה מנוע ולא בודק מפלסי נוזלים הוא מופתע כל פעם מחדש שסוס שלא אוכל מת בסוף.

אני בטיפשותי מצפה שבאי הפורום כאן יתיחסו יותר "במדוייק" לטענות ומענות שעולות כאן וזה נכון לכלל מותגי הרכב בארץ.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 4 שעות, Fraysa כתב:

אפשר להגיד על האוטו הזה הרבה דברים, אבל להגיד שהוא מנסה לחקות את המתחרים, טיפה מוגזם.

פורסם
לפני 1 דקה, רועי5 כתב:

אפשר להגיד על האוטו הזה הרבה דברים, אבל להגיד שהוא מנסה לחקות את המתחרים, טיפה מוגזם.

כל אחד ומה שהוא מרגיש, וזה מה שאני הרגשתי. האוטו מרגיש קלאווי מבפנים, מרגיש זול. הכול Eye Candy נורא נעים

אבל האיכות לא עומדת בקנה אחד עם המראה החיצוני. 

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Fraysa כתב:

אחד הדברים הכי לא נכונים שמעתי בפורום,לרכבים של פיגו תאי נוסעים הכי מרשימים ומקוריים לעומת מה שמקובל ברכבים באותם הסגמנטים.

לגבי האיכות אני יכול להעיד מנסיון אישי לגבי האיכות שהיא מעולה,אחרי שנתיים וחצי,לא משנה אם אתה נוסע גם בשטח,אין ציוץ,הכל בנוי לתלפיות.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם
Just now, ronrcz כתב:

אחד הדברים הכי לא נכונים שמעתי בפורום,לרכבים של פיגו תאי נוסעים הכי 

ברוך הבא לעולם המגוון שנקרא האינטרנט, שבו יש לכל אחד דעות שונות.

2016 BMW M235i.

פורסם

מרשימים

לפני 2 דקות, Fraysa כתב:

ברוך הבא לעולם המגוון שנקרא האינטרנט, שבו יש לכל אחד דעות שונות.

אין מגזין רכב בעולם שלא ציין את המקוריות של ה i-Cockpit.

לגבי האיכות,יש לי הרבה מאד נסיון עם הרכבים האלה ככה שזה לא עניין של דעה אלא נסיון אמיתי.

פורסם
Just now, ronrcz כתב:

לגבי האיכות,יש לי הרבה מאד נסיון עם הרכבים האלה ככה שזה לא עניין של דעה אלא נסיון אמיתי.

לבריאות, תהנה וסע בדרכים טובים.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...