Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - יונדאי סונטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיג'ו 508 נראית כמו יצירת אומנות מוקפדת לא משנה מה תשים לידה.

לעניינו, אני פשוט חסר מילים בנוגע לעיצוב של הסונטה. לא כי היא יפה, ממש לא. אבל גם לא לגמרי מכוערת..

לא יודע איך לאכול אותה..עיצוב מוזר ולא מגובש.

אם הייתי מחפש רכב מהקטגוריה הייתי בוחר בבחירה הבנאלית והולך על הסופרב, העיצוב המאופק הרבה יותר מדבר אלי.

פורסם
בתאריך 9.11.2020 בשעה 14:05, Ragnar כתב:

למה בשם ה' תקעו מראות אמריקאיות? היא מגיעה בתקינה אמריקאית?

זה פשוט מזעזע ולא פחות ממפגע בטיחותי 

סקירה מצוינת כרגיל. אני די מסכים איתך בקשר לעיצוב, לא אוכל אותו. מרגיש מאולץ ומתאמץ מדי ליצר משהו ייחודי ומיוחד

סליחה על הבורות - מה זה בדיוק "מראות אמריקאיות" ומה לא בסדר בהן?

פורסם

לגמרי הרכב הכי מכוער שנמכר עכשיו. במיוחד כשמשווים לאחות החדשה מבית קיה. 

ומסתמן שמבחינת דינמיקה, יונדאי קצת נעצרו. גם בביקורות על הG80 החדשה מבקרים מאוד את הנוחות נסיעה וכל החוויה עצמה שקשורה לדינמיות. 

הם עשו חתיכת מהפך, נראה שהעקומה מתחילה להתיישר עכשיו.

פורסם
לפני 3 שעות, traka64 כתב:

סליחה על הבורות - מה זה בדיוק "מראות אמריקאיות" ומה לא בסדר בהן?

רוב המכוניות בישראל נמכרות עם מראות אירופאיות שהן סוג של פנורמיות ו"מקטינות" את מה שרואים בתוכן (כמו זווית רחבה במצלמה של הטלפון, או במצלמה לא של הטלפון :)) אנחנו כבר התרגלנו אז זה נראה לנו נורמלי אבל בפועל לא רואים דרכן את העולם כמו שהוא באמת. מראות אמריקאיות לא מקטינות ולא פנורמיות, אז רואים בהן את העולם כמו שהוא באמת וכתוצאה, רואים גם הרבה פחות. אבל לנו, שהתרגלנו כבר "לעבוד" עם המראות המקטינות, זה נראה כאילו הן מגדילות ממש ולא רואים דרכן כלום. 

בדיוק ראיתי לפני כמה ימים סרטון של The Straight Pipes על הקליאו V6 (מצורף למטה) ואחד מהם אומר שם שהמראות של הקליאו נוראיות וזה מרגיש כמו לנהוג עם גופרו (או משהו כזה, אני לא זוכר בדיוק).

• רעיון טוב! 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...