Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התשובה בגדול היא אם אתה לא עושה את זה לבד - לא הייתי סומך על זה.

גם ככה החנות של אנדרואיד מלאה בזבל של מה שעובר תהליך review שרובו אוטומטי - אבל מנקה הרבה מהוירוסים והspywares.

מעבר לזה - זה הכל הימור.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מתעלק על השרשור

רוצה להוריד אפליקציה של סדרות ( מהאתר סדרות למי שמכיר) הבעיה שהאפליקציה  כלל לא נמצאת בחנות של אנדרואיד, צריך להוריד את האפליקציה מהדפדפן של האינטרנט.

מה הסיכוי שאני יתקל בווירוס והטלפון יחטוף וירוס?

פורסם

בגדול - אתה מנחש.

הסיבה היא שהם לא עברו review. במקרה הזה כנראה על עניין של זכויות יוצרים (זה אחד הסעיפים שבודקים אפליקציות) אבל לך תדע מה יש שם.

בגדול - אם אכפת לך מאבטחה ופרטיות - זה לא הולך יד ביד עם להתקין אפליקציות ממקורות לא מאובטחים. (או להריץ רומים מהאינטרנט על המכשיר אם כבר מדברים - שם זה אפילו יותר גרוע)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

רומים מקוסטמים לא רק שזה מתכון לתקלות, זה גם חתיכת פרצת אבטחה.

לגבי האפליקציה - אם זה היה חשוב לי, אני הייתי משלם.

תחשוב גם שאנשים השקיעו עבודה בלבנות את האפליקציה הזאת. מגיע להם לקבל תשלום על זה.

אצלי, אם זאת אפליקציה שאני צריך/רוצה, ולא דורשים עליה סכומים מוגזמים, אני קונה.

ואם כן דורשים - אני פשוט לא קונה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה שנקרא: איך אפשר לעשות עסקים עם עבריינים, בלי שהם יידפקו אותך?

בהצלחה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

מאות אלפי חברות / מפתחים משקיעים הון בפיתוח אפליקציות. רובן המכריע שוקעות בעמקי הנשיה של החנות, ומעטות זוכות לביקוש.

עד שיש אפליקציה כזאת שעושה את מה שהיא נועדה ואתה מעוניין במוצר הזה (לא אתה ממש. החבר עם האנדרואיד), מה הקטע לא לשלם את הכמה שקלים האלה?

עריכה אחרונה על ידי avargel
  • אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני שעה, avargel כתב:

מאות אלפי חברות / מפתחים משקיעים הון בפיתוח אפליקציות. רובן המכריע שוקעות בעמקי הנשיה של החנות, ומעטות זוכות לביקוש.

עד שיש אפליקציה כזאת שעושה את מה שהיא נועדה ואתה מעוניין במוצר הזה (לא אתה ממש. החבר עם האנדרואיד), מה הקטע לא לשלם את הכמה שקלים האלה?

מדובר בבחור שלא מביא אוכל לעבודה ומרכיב לו ארוחה מכל אחד שהוא לוקח ממנו פריט.

והוא לא עני.

להמשיך?

• מצחיק 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אין צורך להמשיך... אבל סתם ככה, לידיעה, בכל הקשור לקטע הטכני:

זאת אפליקציה חינמית שבה אתה משלם in app purchases כדי לשחרר פיצ'רים.

במילים אחרות, כל אחד יכול להתקין, אבל רק מי שמשלם בנוסף נהנה ממלוא היכולות.

זה מודל שהרבה יותר קשה לפרוץ, ומגן לא רע על מפתחי האפליקציה מכל מיני חוכמולוגים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, eladns כתב:

והוא לא עני.

נשמע כמו מישהו שmust be fun at parties

תגיד שאתה לא מכיר ותאחל לו בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 12 שעות, eladns כתב:

והוא לא עני.

להמשיך?

במקומך לא הייתי מספק לו שבריר מידע ממה שנכתב פה, בסוף עוד תמצא את עצמך מתגונן מהאשמות שבגללך נדפק לו המכשיר/פרצו לו למכשיר וגנבו לו ........

• רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 15 שעות, eladns כתב:

והוא לא עני.

להמשיך?

אז תמליץ לו על בעל מקצוע רלבנטי, לא על אתר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

סתם התעניינתי - מחיר השימוש באפליקציה זה 3.99$ בחודש, קצת פחות מ15 ש"ח כולל מע"מ

https://www.getapp.com/education-childcare-software/a/remini/pricing/

אנשים קונים סמארטפון באלפי שקלים, אבל מתקמצנים להוציא מחיר של פחות ממנה פלאפל על אפליקציה שהם צריכים.

פורסם

אנשים מהסוג הזה  עושים חישוב הפוך, עוד 15 שקל ואני מגיע לXXXXX ש"ח בחשבון והסוף ידוע לכולם.

התנהגות כזאת - מחלה לכל דבר.

• תוכן חדש...