Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות בקרוב את הרכב הראשון שלי. עושים ביטוח לרכב על פי הסוג שלו אבל אני לא יודע מה אני בסוף אקנה ואי אפשר לצאת עם הרכב מאיפה שאני אקנה ללא ביטוח לפחות חובה.. אז איך אני אמור לרכוש ביטוח כשאני לא יודע מה אני אקנה או מתי בפועל אני אקנה אותו?

פורסם

אני מניח שאתה יודע מהם הדגמים האפשריים לרכישה, משהו כמו 3-4 אלטרנטיבות.

תעשה סקר שוק על הדגמים האלה בחברות הביטוח השונות. אם ישאלו אותך אם יש לך מספר רכב תגיד שלא, אתה עושה סקר שוק.

ברגע שתבחר את הרכב המיועד, תרים טלפון לסוכנות / חברה שנתנה לך את התנאים הכי טובים (אם מדובר גם על ביטוח מקיף אל תשכח להשוות כיסוי צד ג', השתתפות עו"ד, השתתפות עצמית), תסגור איתם במקום, תן להם מספר רישוי, ותוך כמה דקות תהיה לך פוליסת חובה במייל.

אם מדובר על רכב חדש מהסוכנות, אתה תקבל את מספר הרישוי כמה ימים לפני המסירה, אז יש לך מספיק זמן להתארגן על כל האופרציה הזו בנחת.

תתחדש!

פורסם

מאיפה אתה מוציא אותו? אם אתה קונה ממגרש - למגרש יש את הביטוחים שלו.
אם אתה קונה מפרטי, תלוי איזה ביטוח יש לו.
למיטב זכרוני, בעיני חברות הביטוח כל אחד רשאי לנהוג בכל רכב כל עוד מדובר על משהו שאינו בדרך קבע (ובמקרה שלך זה מצב חד פעמי).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה יהיה כנראה מאחת מחברות הטרייד אין הגדולות, איפה שאני אמצא. אז להן יש ביטוח שיתן לי לנהוג עליו גם בלי שיש לי עדיין ביטוח חובה משלי?

פורסם

כן אתה יכול, כמו שאתה יכול לעשות שם נסיעת מבחן על הרכב.

הפעם היחידה שלא יכולתי לנהוג על רכב הייתה כשהמוכר התחיל לחרטט אותי שהביטוח הוא רק על נהג אחד וזאת אישתו וכל מיני שטויות כאלה. הוא כמובן היה סוחר נוכל, ולא התקרבתי לרכב. אבל לכל טרייד מסודר יש את הביטוחים שלו, ולאדם פרטי ברוב המקרים יהיה ביטוח לכל נהג אז כל עוד אתה לא נהג צעיר או חדש אתה תוכל לנהוג.

• תוכן חדש...