Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ליסינג לעבודה וחזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

אני מבקש את עצתכם לרכב לאבא שלי, עד כה הוא קיבל רכב בליסינג מהעבודה, אם הוא יקח רכב עצמאית מליסינג הוא יוכל לחסוך קצת ולקבל רכב קצת טוב יותר ממה שהוא מקבל היום (i10 אוטומטית 2018), לאחר כמה בירורים על ליסינג תפעולי יוצא שבגלל הגבלת הקילומטרז שהם נותנים עד 20K בשנה ישנה תוספת גבוהה כדי לעגל אותם ל-30K שרק על פי נסועה לעבודה וחזרה זאת תהיה לערך הנסועה שלו, בגלל עלות התוספת זה כמעט חורג מהתקציב ומציב אותנו בדילמה, רכב ליסינג או לקנות רכב פרטי יד2 כדי להמנע מהגבלת הנסועה, בחברת ליסינג הציעו לו רנו קליאו 1.2 שנת 2017 עם 17K מבעלות פרטית, הסכים על עסקה ב-54K, אני לא התלהבתי מזה בגלל שהרכב נשמע לי בעייתי והוא מגיע עם מערכת סטריאו הכי פשוטה שרק זה בפני עצמו לא שווה את ה"שדרוג", לכן אנחנו כרגע בהתלבטות בין רכישת רכב לליסינג, הנסיעה היומית שלו היא כ-110 ק"מ רק עבודה וחזרה, התקציב הוא תשלום חודשי של 2000~ אם חריגה קטנה למעלה.

פורסם

יש דלקן, כרגע אנחנו לא סגורים אם ללכת על ליסינג תפעולי ל-30K הגבלה בשנה (יכול להיות גבולי אם לוקחים נסיעות שהם מעבר לעבודה) או לרכוש פרטית, לאבא שלי חשובה נוחות וחימום מושבים, רנו קליאו 2017 שהציעו לו במימון מבעלות פרטית היא בגרסת לייף ערומה לגמרי, ולא המלצתי לו עליה, האופציות שלנו הן מיצובישי ספייס סטאר או אולי אטראז, רנו קליאו, פיג'ו 208 וכד', גם I10 החדשה מצאה חן בעיניו, העניין הוא שאין לו הרבה זמן לבחור כי הוא הסכים להחזיר את הרכב שיש לו כרגע בסוף החודש וליסינג תפעולי הוא אופציה טובה בלי כאב ראש לעסקה מהירה. 

פורסם

ליסינג תפעולי היא אופציה טובה לעסקה מהירה, אבל לדעתי בקניית רכב משומש הוא יוכל למצוא באותו תקציב רכב נוח יותר. 

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אם הנסועה שלכם היא 30K בשנה יש מצב שלקחת רכב מהעבודה היא לא רעיון מאוד רע - כמובן שצריך לחשוב את העלויות והתנאים.

הייתה לי קליאו כזאת(2016) מלסיינג(גם לייף) אם לא חסר לו חלונות חשמל מאחור לדעתי היא בסך הכל בסדר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הוא ניסה לברר מול המעסיק מה התוספת שתדירש לרכב בדרגה אחת מעל? (I20, קליאו...)

אם העלות היא 200-250 ש"ח מהנטו זאת האופציה הכי טובה לטעמי (בשקלול הפרשי שווי מס כמובן).

בנסועה כזאת הטיפולים יהיו במרבית הרכבים אחת לחצי שנה (15 אלף ק"מ), ירידת ערך גבוהה ועוד...

אם בכל זאת הוא מעדיף ללכת לכיוון של רכב פרטי, מערכת סטריאו לא אמורה להיות דיל ברייקר לדעתי-זה פריט שניתן לשדרג בעלות יחסית נמוכה וגם לאחר המכירה להעביר את המערכת לרכב החדש.

פורסם

ברמת הנסועה הזו דלק (שאין בפרטי?), טיפולים וירידת ערך הופכים את הבחירה הזו לפחות אטרקטיבית.

ליסינג תפעולי על חשבונכם תהיה כנראה האפשרות הכי גרועה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...