Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מדגדג לי להחליף את המאזדה 3 שלי.

ראיתי במקרה היום ג'יפ AUDI Q3 4X4 מנוע 2 ליטר טורבו

הרכב עשה 240K אבל כל הנסיעות בינעירוניות

ניתן להגיע איתו ל30K מתחת למחירון

הרכב מאובזר מאוד

אני נוסע בערך 15K לשנה

נאם זה הדגם עם 8 הילוכים "רגילים" ?  או כפול מצמד ? 

האם יש סיכוי שהרכב כבר גמור ? 

האם המנוע והגיר מסוגלים להגיע ל400 נניח בלי בעיות ? 

הרכב הוא יד 2 ושני הבעלים היו אישה :)

תודה 

• מעניין 1
פורסם

אשה שנוסעת כל כך הרבה ק"מ? לי זה לא נשמע כל כך הגיוני. תבדוק טוב מי באמת נהג ברכב. איזה שנה הרכב? זה רכב יקר לתחזוקה ובק"מ כזה יש סיכוי טוב להתחלת בעיות יקרות. הרפתקאה שתצריך כיס עמוק ובטח את ה 30K תוציא די מהר

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 3 דקות, Michazzz כתב:

אשה שנוסעת כל כך הרבה ק"מ? לי זה לא נשמע כל כך הגיוני. תבדוק טוב מי באמת נהג ברכב. איזה שנה הרכב? זה רכב יקר לתחזוקה ובק"מ כזה יש סיכוי טוב להתחלת בעיות יקרות. הרפתקאה שתצריך כיס עמוק ובטח את ה 30K תוציא די מהר

ממה שהבנתי כמובן כן ? 

האישה הראשונה עבדה במצפה רמון ועשתה 190 אלף ב5 שנים

אצל האישה הנוכחית הרכב כשנתיים.

מה שמדליק לי נורה..זה שיש לרכב וו גרירה.. מה זה אומר ? 

פורסם

אשה שנוסעת כל כך הרבה ק"מ? לי זה לא נשמע כל כך הגיוני.

אתה צוחק, נכון?
בכל היתר לגבי עלויות התחזוקה אני מסכים לגמרי, בנוסף כדאי לבדוק מחירי הביטוחים לגבי השואל ספציפית ( המחירים משתנים בהתאם לגילאים/ וותק נהיגה ועבר ביטוחי ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 2 דקות, vladclar כתב:

כלומר מחירים של המזאדה 3 שלי - אוכל רק לחלום עליהם בכזה רכב ? 

אתה צוחק, נכון?
בכל היתר לגבי עלויות התחזוקה אני מסכים לגמרי, בנוסף כדאי לבדוק מחירי הביטוחים לגבי השואל ספציפית ( המחירים משתנים בהתאם לגילאים/ וותק נהיגה ועבר ביטוחי ).

פורסם

לא יודע - תבדוק בכמה מקומות לגבי מחירי הביטוח.
עדיין לא רשמת מה השנתון ורמת האבזור.
בגדול זאת לא תהיה תחזוקה של רכב עממי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 10 דקות, vladclar כתב:

לא יודע - תבדוק בכמה מקומות לגבי מחירי הביטוח.
עדיין לא רשמת מה השנתון ורמת האבזור.
בגדול זאת לא תהיה תחזוקה של רכב עממי.

הרכב 2013

גימור אקזקיוטיב

הוא טוען ששילם 18 אלף תוספת על בקרת שיוט.

מה אומר ? לקחת סיכון ? הוא הגיע איתי ל30 אלף פחות

פורסם (נערך)

רכב 2013, היית צריך לציין את זה דבר ראשון.

תבדוק היסטוריה של טיפולים ומה עבר על הרכב. את המחיר אתה רוצה לגלות או שננחש? 

אני לא הייתי מתחיל הרפתקאה כזו, אם אתה צריך את הפוזה( ושווה לך במחיר של תקלות יקרות אם יהיו)  - סבבה.

ועדיין אני לא מאמין ששתי נהגות יחידות נסעו כל כך הרבה, אבל זה אני. 

זה הרכב?

https://www.yad2.co.il/s/c/fkvfbm4x

עריכה אחרונה על ידי Michazzz

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

יש על הרכב שלט נהג חדש. תוסיף לזה DSG ללא אחריות זה כבר פחות אטרקטיבי. 

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

קודם כל אני לא הייתי חושד כל כך בסיפור של איך הרכב הגיע לק״מ המוזכר... גם נשים (תכלס לא מבין את הטון המעט מזלזל שעולה פה אצל חלק מהמגיבים) יכולות לנהוג הרבה מאוד, בעיקר מי שלא גר במרכז, בדרום הקילומטראג׳ מצטבר מהר מאוד.

בנוגע לעניין הוו גרירה, עצם הימצאו לא מחייב שהרכב באמת גרר, וגם אם כן אין דין גרירה של אופנוע ים או אופנוע שטח לגרירה של RZR לצורך העניין.
מאמין שהתבוננות על וו הגרירה וחיבור החשמל שלידו יתנו לך אינדיקציה אם היו בשימוש או לא (יהיה עליהם בלאי בדמות שריטות וכ׳ו).

בנוגע לשלט נהג חדש, גם פה מציע זווית אחרת קצת, יתכן מאוד שאחד הילדים/ות של המשפחה שמחזיקה את הרכב עכשיו הוא נהג חדש שמדי פעם נוהג ברכב, זה שהוא/היא נהגים חדשים לא אומר שהם הרסו את הרכב או עשו איתו דריפטים במגרש חניה.

בנוגע לעסקה עצמה, אם אם אני לא טועה ברכב יש גיר DSG רטוב, שמותקן ברכבים רבים ונחשב אמין, הוא נמצא הרבה ברכבי הדיזל של הקונצרן כמו אוקטביה (משמשת מוניות שעושות קילומטראג מכובד מאוד)

מעבר לזה המנוע גם נחשב יחסית אמין אבל כמובן יתכן ויש לן בלאי עקב הנסועה הגבוהה, אם אתה שוקל ללכת על העסקה צריך לבדוק את הרכב בצורה טובה על ידי מכונאי מוסמך, לנסות להבין אם יש לו אכילת שמן וכ׳ו.
קח בחשבון רק שלמכור רכב כזה לא יהיה מאוד קל בבוא היום.

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

מצד אחד מנוע שני ליטר עם מצמדים שהם אמינים יותר על הנייר, מצד שני בק''מ כזה עם רכב כזה זו תיבת פנדורה. הפער של 30k לדבריך לעומת רכב שמור לא שווה את הסיכון.

פורסם

אתה רושם שהרכב מדגם עם 211 כ"ס אבל במשרד התחבורה הוא מופיע כדגם 170 כ"ס. 

אזרום איתך ואגיד שמחערון בסיס לדגם ה 211 כ"ס הוא 80k.

מחירון משוקלל 69.5k.

לדגם ה 170 כ"ס יש להפחית 10 אחוז, אבל עזוב. 

אז אם הרכב מוצע לך ב 30k מתחת למחירון = 39.5k. אז תמשיך לבדיקה במכון ומוסך שמכיר את הדגם (מומלץ מוסך רון). 

לפי המודעה ביד2 אני יכול גם לנחש שמדובר בסוחר שמוכר נבלה ועוד מבקש עליה כמעט מחירון! 

אז קודם כל תבדוק מי המוכר שעומד מולך - האם הוא בעל הרכב שרשום ברישיון? 

אח"כ בדוק פרטי רישיון: מספר בעלים (יד שניה = בעלים קודמים 01).דגם מדוייק (170 או 211?).

ומה המחיר שמציע לך? 

אישית, לא הייתי אפילו מתקשר להתעניין ברכב כזה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...