Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ברשותי טיוטה אוריס 2008 רובוטית הבוקר נתקלתי בתקלה כזו:

התחלתי בנסיעה ובהתחלת הנסיעה נדלקה נורת אזהרת מנוע ומאותו רגע הרכב בזמן האטה ועצירה נכבה תוך כדי גמגום. ( אציין כשהמזגן כבוי האוטו לפעמים מגמגם אבל מצליח לא להיכבות)

האוטו בזמן עמידה במישור קופץ בטורים נמוכים 

מכיוון שיום שישי ואין מוסכים כרגע רציתי לפחות לדעת אם יש אפשרות לדעת מהי הבעיה בינתיים עד שאבדוק במוסך ביום ראשון. 

תודה רבה וחג שמח

• פיתרון
פורסם

לפי התיאור שלך אני משער שאחד מסלילי ההצתה סיים את חייו. ( יש 4)
חיבור למחשב יאמת זאת ויציין גם את מספר הסליל התקול.
בכל מקרה יש לחבר את הרכב למחשב בכדי לדעת מה התקלה ( אני מהמר על סליל אך ייתכן גם תקלה אחרת).

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

בכל מקרה יש לחבר את הרכב למחשב בכדי לדעת מה התקלה ( אני מהמר על סליל אך ייתכן גם תקלה אחרת).

תודה רבה אח!!

פורסם
בתאריך 9.10.2020 בשעה 16:58, asix כתב:

רק ארצה לציין שפגעת בדיוק היום הייתי במוסך ובדקנו ואכן סליל אחד היה תקול 

תותח אתה תודה!!

• תוכן חדש...