Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב, אם אתה מתכנן להחזיק אותו לתקופה ארוכה כזו עם כמות נסיעות כזו אז כן שווה לקנות רכב כזה, רק זה חייב להיות אחזקה של לפחות 7 שנים עם כמות נסיעות נמוכה כזו, אחרת זו קניה לא כדאית.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף להמלצה לרכוש רכב עם קילומטראז' גבוה, אבל לא כזה של מונית! 

בהודעה הראשונה שלך נתת שתי דוגמאות. האחת עם 60j והשניה עם 130k.

גם 60k בשנתיים זה הרבה! 

אני מניח שאתה מתכוון לרכוש את הרכב מחברת ליסינג. אז דע לך שהרכבים שם עוברים חיים לא קלים וטיפולים לא איכותיים. 

אז לרכוש רכב כזה בן שנתיים עם 130k? זו ממש חסכנות שתעלה ביוקר! 

מחפש להוזיל? חפש נירו 2017 ולא 2018!

רצוי עם קילומטראז' של עד 90k. ככה תהנה מהמשך אחריות יצרן של שנתיים. 

רצוי מיד פרטית ורצוי בדגם ex אבל לא חייב. (בדגם הליסינג lx יש מספר פריטים חסרים. שהנורא שבהם הוא היעדר פתח מיזוג וחלונות כהים מאחור - לא מומלץ למשפחות עם ילדים!). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אתה טועה! 

ההבדלים בין lx ל ex הם: 

פתח מיזוג מאחור. 

מפתח חכם. 

מראה נגד סינוור. 

חיישני חניה. 

כניסת usb אחת במקום שתיים. 

ריפוד בד במקום משולב בד/עור. 

ידיות חיצוניות בצבע הרכב במקום ניקל. 

אבל כל זה מסתבר כלא רלוונטי לשואל. היות והדגם המוזל הגיע לארץ רק בינואר 2019. עד אז שווקה הנירו רק ברמת ה ex.(לפני 2018 גם בה לא היה מפתח חכם). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני חושב שכל נושא המיזוג מאחור תלוי ברכב,

תתפלא, אך הפוקוס החדשה בלי פתחי מיזוג מאחור תקרר יותר טוב מכמה אחרות עם פתחי מיזוג מאחור וזה מניסיון,

אז כדאי לבדוק איך עוצמת המזגן, יכול להיות שהיא תספיק גם בלי הפתחים מאחור.

פורסם
בתאריך 8.10.2020 בשעה 17:54, wildlands2019 כתב:

שוב, אם אתה מתכנן להחזיק אותו לתקופה ארוכה כזו עם כמות נסיעות כזו אז כן שווה לקנות רכב כזה, רק זה חייב להיות אחזקה של לפחות 7 שנים עם כמות נסיעות נמוכה כזו, אחרת זו קניה לא כדאית.

הרי אני קונה אותו מראש כשהוא כבר בן 3.. אני לא אמכור אותו אחרי שנה שנתיים בלבד

בתאריך 9.10.2020 בשעה 11:36, markb205 כתב:

מצטרף להמלצה לרכוש רכב עם קילומטראז' גבוה, אבל לא כזה של מונית! 

בהודעה הראשונה שלך נתת שתי דוגמאות. האחת עם 60j והשניה עם 130k.

גם 60k בשנתיים זה הרבה! 

אני מניח שאתה מתכוון לרכוש את הרכב מחברת ליסינג. אז דע לך שהרכבים שם עוברים חיים לא קלים וטיפולים לא איכותיים. 

אז לרכוש רכב כזה בן שנתיים עם 130k? זו ממש חסכנות שתעלה ביוקר! 

מחפש להוזיל? חפש נירו 2017 ולא 2018!

רצוי עם קילומטראז' של עד 90k. ככה תהנה מהמשך אחריות יצרן של שנתיים. 

רצוי מיד פרטית ורצוי בדגם ex אבל לא חייב. (בדגם הליסינג lx יש מספר פריטים חסרים. שהנורא שבהם הוא היעדר פתח מיזוג וחלונות כהים מאחור - לא מומלץ למשפחות עם ילדים!). 

יש בנירו 2018 שינויים שעשו מ-2017 שהייתי רוצה אותם. וכמובן EX, לא LX. גם קשה יותר למצוא LX גם אם הייתי רוצה

פורסם

אישית אני לא רואה נסועה גבוהה כמשהו שלילי, יש לי מספר רכבים שעברו את החצי מיליון ק"מ והדרך שלהם עוד ארוכה, הבלאי הוא בלאי סביר והטיפןלים זהים.

לגבי הייבריד, רכשתי לאחרונה XC90 T8 משומשת בידיעה שיש לי 160k ק"מ או חמש שנים אחריות מלאה על כל מכלולי ההנעה, בלי האחריות ככל הנראה שהT8 היה פחות אטרקטיבי בהשוואה לT6.

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

haters will hate

פורסם (נערך)

אני גם עכשיו לפני קבלת החלטה דומה לשל פותח השרשור.

יונדאי טוסון 2017 פרימיום מנוע 2000, 114K ק"מ מליסינג פרטי ב80 אש"ח זאת ההצעה שאבא שלי שוקל.

העניין הוא שאם יורדים מתחת לרף ה100-90 אלף קילומטר המחירים קופצים לכיוון ה100 אש"ח, גם מליסינג.

בגלל שצפויה לו נסועה נמוכה + מדובר ברכב פשוט כמו קרש אז אני לא צופה בעיות באחזקה  ומכירה עתידית. מה גם שהשוק מוצף עכשיו בדגמי 1600. אז את ה2000 כנראה יעריכו.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...