Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, vadim6385 כתב:

יש לנו במכללה מרצים שעושים ככה, מפרסמים הרצאה מוקלטת באתר, והזום זה בשביל שאלות ותשובות.

וזאת דרך נוראית ללמוד, וזה גם לוקח זמן כפול - תאר לך בתור סטודנט שאתה צריך 6-8 שעות ביום להאזין להרצאות מוקלטות (זה על חשבון זמן של הכנת מטלות בית), ועוד 6-8 שעות לסשנים של שאלות ותשובות.

וזה עוד סטודנט במוסד להשכלה גבוהה, שהגיע לשם מרצונו החופשי, ורוצה באמת ללמוד, וכן יחפש זמן לזה.

זה כי הם יודעים שאף סטודנט שעבר יותר משבועיים בסמסטר א לא צופה בהרצאות.

מקסימום קורא את המצגת/ספר קורס והולך לתרגול.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 205
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, vadim6385 כתב:

וזאת דרך נוראית ללמוד, וזה גם לוקח זמן כפול - תאר לך בתור סטודנט שאתה צריך 6-8 שעות ביום להאזין להרצאות מוקלטות (זה על חשבון זמן של הכנת מטלות בית), ועוד 6-8 שעות לסשנים של שאלות ותשובות.

זה קצת  (הרבה) מפספס את הרעיון, אבל נראה לי שקצת מיצינו.

בכל אופן, כלכליסט מפרסם היום את הקיטור השבועי על המערכת, הפעם על למידה מהבית (יופי של תזמון). אם כי הם בעיקר מדברים (כרגיל) על "העניים מהפריפריה" שאין להם מחשב ואינטרנט, אבל יש להם שבעה ילדים. וכרגיל, אנחנו צריכים לממן להם עכשיו גם מחשב, רצוי כמה, כי מי חשב שילדים ב-2020 אשכרה יצטרכו משהו להתחבר איתו לאינטרנט כשהוא עשה אותם. וגם, מי יכול שים 2,000 ש"ח על מחשב, אחרי שהוא כבר קנה סמארטפון בפחות או יותר אותו סכום.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 3

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 16 שעות, David32 כתב:

ואיכשהו מצפים ממני פה להאמין שבכול לימודי ההוראה לא לומדים להכין מצגות ולא לומדים להציג.

אם זה ככה, תכבו את האור ותסגרו את הדלת. אבל זה לא ככה.

קורס טכנולוגי ובו מגישים מטלה בוורד + אקסל + פיירפוינט.

בכל 4 שנות התואר יש התנסות מעשית בבתי ספר,

בנוסף לשנת התמחות בסיום התואר ותעודת ההוראה.

(אשתי מורה)

• רעיון טוב! 2

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, pooh-bear כתב:

זה קצת  (הרבה) מפספס את הרעיון, אבל נראה לי שקצת מיצינו.

בכל אופן, כלכליסט מפרסם היום את הקיטור השבועי על המערכת, הפעם על למידה מהבית (יופי של תזמון). אם כי הם בעיקר מדברים (כרגיל) על "העניים מהפריפריה" שאין להם מחשב ואינטרנט, אבל יש להם שבעה ילדים. וכרגיל, אנחנו צריכים לממן להם עכשיו גם מחשב, רצוי כמה, כי מי חשב שילדים ב-2020 אשכרה יצטרכו משהו להתחבר איתו לאינטרנט כשהוא עשה אותם. וגם, מי יכול שים 2,000 ש"ח על מחשב, אחרי שהוא כבר קנה סמארטפון בפחות או יותר אותו סכום.

הכי אהבתי את הציטוט של סגנית ארגון ההורים או מה שזה לא יהיה ש"הפריטו" את מערכת החינוך והיא עכשיו לעשירים בלבד. איפה ספריאל שיסביר לה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 שעות, pooh-bear כתב:

תראה, גם לי אין את ההכשרה המתאימה, ותתפלא לדעת, אני גם מומחה מאוד קטן לכל מה שקשור לווב (אני בכלל מפתח אמבדד). אבל מקצת הרהור בנושא, אני כבר יכול להציע לך, ממש ככה בשלוף, את כל החידושים המדהימים הבאים:

א. יוקם אתר ראשי של משרד החינוך שבו כל תלמיד יוכל למצוא את המטלות שטרם עשה (כולל מיון לפי תאריך הגשה וזמן נדרש), את המטלות שהגיש ואת הציון / הערות שקיבל, את מערכת השעות שלו וכו'. בנוסף, הורים יוכלו לצפות בסטטיסטיקה לגבי התלמיד (הערות שקיבל, שיעורים שלא הגיש, ציונים, בעיות משמעת וכו')

ב. אותו אתר גם ירכז עבור התלמיד את כל המשאבים הנדרשים (ספרים, מאמרים, הרצאות, ווטאבר)

ג. במקום ספרי הלימוד הנוכחיים, כל הספרים יונגשו גם בפורמט דיגיטלי שיהיה זמין לתלמידים באתר.

ד. במקום שיעורים פרונטליים בזום, מורה יסביר לתלמידים את החומר הנלמד בראשי פרקים, יבקש מהם ללמוד את החומר בעצמם דרך הרצאות, חומר קריאה ותרגולים נוספים שיהיו זמינים באתר, ולאחר מכן יערוך סיכום של החומר וייתן עזרה פרטנית לתלמידים מתקשים (פרט, נניח לכיתות א-ב, ששם באמת נדרשת למידה פרונטלית ממשית).

ה. מורים יקבלו חומרים מוכנים לשיעור, ויוכלו להוסיף / להוריד חומרים בהתאם ליכולת הכיתה וצרכיה. כל חומר חדש שיתווסף יעבור הערכה של רכז מקצוע / משרד החינוך, כך שיוכל להיות זמין גם למורים נוספים.

יש כזה דבר וקוראים לזה moodle, כל מה שאמרת יש בו וכמובן יש הכיתה הויטואלית שמשרד החינוך משתמש בו וזה כולל את כל התוכנות כמו זום, גוגל classroom וכדומה.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 שעות, vadim6385 כתב:

בזמני היתה ספריה בטכניון של הרצאות מוקלטות (ב VHS עם מכשירי וידאו שיכולת לשלוט על המהירות, לעצור וגם לחזור אחורה. ביית יושב בקוביה עם אוזניות, וידאו ומסך). לי אישית היה הרבה יותר נוח ללמוד ככה וקורסים שלמים למדתי במהירות כפולה  עם קפיצה מידי פעם למתרגל לשאלות.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למה ככה?

בזמני הן היו משנות השמונים.

אבל המצולמים היו המרצים הכי תותחים למרות שהם וינטאג'.

• מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שווה את השכר לימוד שאני לא משלם לשבת בבית ולראות הרצאות מוקלטות מ1996.

העיקר שיגיע הנייר עוד שנה!

פורסם

לפני כמה שנים סיימתי לימודים באוניברסיטת אריאל, המרצה הפנה אותנו לפרופ' ליביו

ומצאתי את עצמי יושב וצופה בהרצאות שהוקלטו לפני יותר מ-20 שנה.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם (נערך)

גם אני למדתי ממנו ואני למדתי בבת"א. מריו ליביו מזמן לא נחלתם של הטכניון :)

ממליץ בחום.

ממליץ גם לעקוב אחריו בפייסבוק, יש לו פוסטים ממש מעניינים לפעמים.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אז אחרי שכולם למדו איך לנהל את אל על בשרשור אחר, כולם רוצים לנהל את משרד החינוך.

@sperial את תתרגש יותר מדי מכל אלה שרואים את העולם דרך חור הת*ת של אופיס.

מורים שיודעים ללמד היטב נדירים הרבה יותר מאלו שמכסים את היכולות הבינוניות שלהם במצגות שרות רוקדות ומהבהבות עם סרטוני יוטיוב.

לכו תנסו לשאול את סרטון יוטיוב שאלה שכלא הבנת משהו בסרטון: אני בטוח שצ׳אד יענה לך תוך 5 דקות.

אני מקווה שלכולכם היה לפחות מורה טוב אחד. כולל לאלו שלמדו בליד״ה 😜.

לילדים שלי אני מעדיף בכל יום מורה שיודע ללמד, ויותר מזה לחנך אפילו אם הוא לא ישלוט ברזי הזום ויתבלבל בין כפתור כיבוי הרמקול וכיבוי המצלמה, או לא ינהל קבוצת "גן הילדים של הורי ז׳ 9." בווצאפ.

ולנושא השרשור: במיוחד פה תשתדלו כולם להתייחס לדעות ולא לגופו של אדם. במיוחד שכמעט כולנו מעולם לא נפגשנו פנים אל פנים, ומה שמשתקף מהכתיבה פה יכול להיות מאד שונה מהמציאות.

אז תכתבו בכייף: borsood אתה כותב שטויות ברצף ואין לך מושג. זו ביקורת לגיטימית.

אבל אם תכתבו borsood אתה טיפש, זה מעליב ולא קונסטרוקטיבי.

אני לא מתקרב ליקום של צוקי אז אין לי דעה לגבי מה שקורה בפח הזבל העולמי הזה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

@borsood זה הולך ביחד ולא ניתן לניתוק.

זה כמו מכונאי טוב שלא יודע להשתמש בראצ'ט-התיאוריה שלו אולי טובה,אבל בלי הפרקטיקה היא לא שווה הרבה.

פרקטיקה אצל מורה זה לבנות מערכי שיעור מותאמים ל-2020 ולדעת לשלוט באופיס ובתוכנות הנלוות היטב.

זה גם לערב את ההורים אם צריך ולהיות בקשר איתם.

התקופה קשה,אם במקום לעזור ולתת מעצמם עוד יזרקו אלף כזה שבא לפני ח' המצב יתדרדר ועוד שנה שנתיים כשכל הקקי הזה יחלוף האמון במורים והכבוד המקצועי שלהם יירדו יותר נמוך מאיפה שהם עכשו.

וגם לשם רובם ככולם הגיעו בצדק.

• תוכן חדש...