Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימודי מכונאות רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, אני מאוד מתעניינת ברכבים ובכל מה שקשור לטיפול בהם ואחזקה(אין לי ניסיון בתחום).

אני אמנם לא עוסקת בנושא ולא יודעת לטפל ברכב בעצמי אבל כן לומדת לאט לאט מאז שיש לי רכב ולא סתם נותנת למוסך בלי שאדע ואברר לפני.

בזמן האחרון אני חושבת על ללמוד קורס במכונאות רכב והשאלות שלי הן אלה:

א. איפה בכלל לומדים ומה בערך המחיר?

ב. האם זה בכלל מתאים לנשים? האם העבודה קשה מידי ומראש מיועדת רק לכוח של גברים?

ג. האם להתחיל בגיל יחסית מבוגר(29) הוא ריאלי?

תודה רבה=] וסליחה מראש אם לא קשור לפה, לא ממש מצאתי פורום אחר שהשאלה הזו מתאימה בו.

פורסם

א. יש 2 מסלולים, המסלול הנפוץ יותר הוא לימודי ההנדסאי רכב, מסלול של שנתיים לימודי בוקר או 3 שנים לימודי ערב, לגבי המחיר אני לא בטוח.

ב. קושי בעבודה הוא נושא מאוד סובייקטיבי, אך זה לא סוד שמדובר בעבודה פיזית קשה שהגב והברכיים לא מחבבים במיוחד, הייתי מציע לך אולי לעבוד קצת על הרכב שלך (טיפולים שוטפים וכו', יש את הכנופצונים שיעזרו לך בשמחה) לפני שאת מכריזה על זה כקריירה.

ג. נניח שתעשי את המסלול של השנתיים, תסיימי בגיל 31, שזה לא כזה נורא.

שימי לב שזהו המסלול של מכונאי מוסמך שמורשה לעבוד בתחום ולתקן כלי רכב בישראל, השאלה היא אם את מחפשת את זה בתור מקצוע, או סתם לעבוד על מכוניות כתחביב? כי אם זה רק תחביב אז לדעתי ניתן ללמוד לא קצת דרך האינטרנט בזמנך הפנוי מערוצי יוטיוב כמו Chris Fix וScotty Kilmer ועוד המון, אבל כמובן שהסמכה לעבוד לא תקבלי.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

יש עוד אפשרות לנסות לדבר עם מוסך מורשה גדול על אפשרות שילוב במוסך.

שמעתי על כמה כאלה שככה נכנסו, למשל אתמול בתכנית "יצאת צדיק" קיבלו בחורה ללא ניסיון במוסך מורשה (לא רוצה לעשות פרסומת או משהו, מה גם שאני לא מכיר את המוסך באופן אישי)

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...