Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הודעת שירות מאת ההנהלה,

השירשור ננעל מכיוון שהודעת הפתיחה היה העתק-הדבק משירשור שנפתח לפני שנתיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כל הכיף של להיות רווק, אני מתחיל להרגיש שחסר לי זוגיות.

את רוב הבנות שהייתי איתן ב"קשר" הכרתי דרך OKC או טינדר, ואת האמת עם הרבה מהן יצאתי כי זו הייתה האופציה היחידה, ואמרתי לעצמי "מה יש לך להפסיד, אולי היא תפתיע אותך לטובה". וגם לא באמת יצאנו, זה היה יותר בסגנון של 2-3 דייטים ואז השיחה של "שמע אתה חמוד וזה, אבל חסר לי משהוא". לכל אחת הייתה את השריטה שלה לטוב ולרע.

אבל גם אתרי הכרויות, שהן מגרש הבית שלי, אחרי מאות (אם לא אלפי) הודעות, עשרות איטרציות של סגנונות פרופיל ותמונות פרופיל אני עדיין מתקשה למצוא שם מישהיא שתענה על הצרכים שלי. בחורות שם משחקות אותה קשות להשגה (את באתר הכרויות, רעבק! תרדי כבר מהעץ שטיפסת עליו), מסננות, רואות ב"כוס קפה" הזמנה לסקס כאשר הכוונה היא אשכרה לכוס קפה (את הרי לא מצפה להכיר אותי דרך הודעות צ'אט באתר?) וכו'.

התחביבים שלי דיי חסרי בחורות. אני רוכב על אופניים, אבל לא הבחנתי בבחורות שרוכבות, במיוחד לא אופני הרים. כושר זה גם לא מקום כזה מוצלח, כשאני קורא ספרים אני באמת לא מקווה שתיפול עלי מישהיא מהשמיים וכו'. ואני דיי מתקשה להכיר בחורות ברחוב \ פאב. וכמובן, חברים שלי רווקים.

מה לעשות? אני כבר לא יודע.

• מעניין 1

פורסם

אני לא בטוח שהדעה שלי פופולרית אבל אני מאמין בזה שאהבה צריכה להגיע לבד, ולא לחפש אחריה.

אותי זה פגש במקום הכי לא צפוי, בצירוף מקרים הכי גדול שאפשר. אדרבא, גם לא עשיתי את הצעד הראשון אלא היא תרמה לעניין.

לא מאמין באתרי היכרויות. במסגרת האינטרקציות החברתיות שיש לך, בחוץ - נסה למצוא מישהי בעלת אופי ואולי גם יופי שמתאימים עבורך, ותעשה את הצעד. אולי גם תופתע והיא תעשה את הצעד עבורך.

• אהבתי 1
פורסם

א. הנה השירשור:

ב. מר חבוב הוא גם זה שפתח אותו וגם העתיק את ההודעה 1 ל 1.

שיא ההטרלה.

• מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

היה עוד שרשור דומה שנה קודם, גם עם כותרת דומה. שרשור שגרר מאות תגובות - גם זמן רב לאחר שמי שפתח אותו נאלם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• אחראי פורום
פורסם

תודה לדוד על הלינק שגם הוא נעול, אבל אחלה חומר קריאה לכיפור.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • מעניין 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...