Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ביום שישי האחרון עשיתי בדיקה לרכב מסוג קיה סורנטו 2015 2.2 טורבו דיזל ,110k, פרימיום.

מחירון הרכב 107k המוכר דורש 125k, הייתי מוכן לשלם את המחיר אם הבדיקה תהיה טובה בכל זאת זה רכב שנמכר מעל מחירון.

המוכר אמר שהוא מתחייב מנוע גיר שילדה,

לקחתי את הרכב למכון בדיקה ושילמתי 950 שקל,

בבדיקה יצא שבמנוע יש סימני פתיחה מערכת 4 *4 לא עובדת ועוד כמה דברים.

הבוחן הסביר לי שיש סימני פתיחה בראש המנוע  ומתחתיו ומצד שרשרת התזמון, 

המוכר טוען שכנראה היה ריקול לרכב והחברה טיפלה במנוע,

האם מישהו נתקל בדבר כזה שקיה סורנטו נקראה לריקול בשל בעייה במנוע או שמא היה בעיה במנוע ומישהו אחר טיפל ברכב

והאם במצב כזה המוכר צריך לשלם על הבדיקה?

תודה.

פורסם

לגבי תשלום על הבדיקה זה מה שאתם סיכמתם ותלוי גם במה מגובה הסיכום ביניכם אם בכלל.

לגבי הפתיחת ראש, למה פשוט לא להוציא היסטוריית טיפולים של הרכב ולבדוק מה היה ולמה?

חבל שאתה רץ לשים 1000 ש''ח על בדיקה בלי לעשות בדיקות חינמיות מקדימות, יכול לבזבז ככה גם 10000 ש''ח רק על בדיקות.

תמיד ביקשתי ממוכרים להוציא היסטוריית טיפולים, סה''כ טלפון למוסך והמוסך שולח להם למייל, כלל וכלל לא מסובך! המוכר לא רוצה? דלג הלאה....

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

וגם היסטריה ביטוחית באותה הזדמנות...
ועדיין זה שפתחו מנוע לא עילה לביטול העסקה. הסיבה שבעטיה פתחו היא המעניינת.
לא ידוע לי על ריקול למנועי הדיזל האלו.

• תוכן חדש...