Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

יש במשפחה 3 תינוקות כך שיהיו 3 כסאות תינוק ברכב + כלב.

1. אני מחפש רכב שיהיה קודם כל בטיחותי.

2. אחר כך שיהיה מרווח עם תא נוסעים ונהג מפנק. 

3. פתחי מזגן מאחורה, קריטי? מורגש אם אין? אם לדעתכם כן, אז אצטרך גם דגם עם פתחי מזגן מאחורה.

4. צריכת דלק סבירה כמובן.

שמעתי על אאוטלנדר, פיקנט, ורסו, אפלנדר אקס טרייל ועוד... ואני מאוד מבולבל כי יש גם תתי דגמים.

*יש עוד דברים שכדאי לקחת בחשבון ולא לקחתי?

יש לי כרגע SUZUKI SX4 שהמחיר שלה שווה 20K.

חשבתי ללכת לאחת מסוכנויות הטרייד אין, המלצמה, דיס המלצה בהקשר הזה?

מה שחשוב לי זה שיהיה Value For Money. 

כל טיפ יעזור, תודה.

פורסם

לא חושב ששלושה כסאות תינוק יכנסו בצורה נורמלית בפיקנטו מאחורה. 

טרייד אין בדרך ככל ישחטו אותך במחיר לטובת רווח עתידי שלהם, או בצורה אחרת, עלות תמורת נוחות.

3. תלוי במזגן של האוטו , עדיף שיהיה אבל בתקציב שלך לא יודע אם יש. למשל באאוטלנדר , הוסיפו פתח מזגן רק מ2018. 

פורסם

3 כסאות בטיחות בשורה אחת זה לא טריוויאלי.

לא נוח לשים ילד מאחורה אם צריך לחגור אותו

אין גישה.

אם יש מושבי בטיחות בשורה השנייה - בשני הצדדים - אז אי אפשר לקפל אף כיסא.

לדעתי הגישה הנכונה היא למצוא רכב עם 3 מושבים זזים, ככה שאפשר -

להשאיר מושב בלי כסא ואז יש גישה לשורה האחורית.

כל מושב ניתן להזזה וכך אפשר למקם כיסאות בטיחות יותר טוב.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הבאתם פה זווית שלא חשבתי עליה. הגדולה שלנו בת שנה ו 8. הקטנים בני חודשיים. 

אז אני בעצם מוגבל לרכב שיהיה אפשר להכניס בו 3 מושבי בטיחות בצורה נוחה ושמאפשרת גישה לכל המושבים.

גם לשים כסא מקדימה ליד מושב הנהג זו אופציה.

מהן האופציות שיש לי?

תצטרך להיכנס שם גם עגלת תאומים. 

לא מחפש את הדגם הכי חדש או משהו כזה. מחפש תמורה למחיר שאשלם לרכב אמין ולא בזבזן שיחזיק לשנים רבות.

תודה!

פורסם

הייתי שוקל בחיוב רב סיטרואן ברלינגו דור 2 (מודל 18 ומעלה) XTR שמגיע עם גיר רובוטי, בלימה אוטונומית מקורית, 6 כריות אוויר ואיזופיקס
https://www.gear.co.il/כתבת-רכב/2018-05-16-N02-סיטרואן-ברלינגו-בלימה-אוטונומית-וירידת-מחיר

תקבל נוחות ומרווח אגדיים, מנוע חסכוני וחזק יחסי, דלתות הזזה בשני הצדדים שמאפשרים הכנסת ילדים מאוד בנוחות, תא מטען עצום שאפשר להכניס לתוכו עגלה בלי לקפל אותה בכלל וכו'.

לפי יד 2 גם תחסוך מהתקציב שלך 25-30 אלף ש"ח.

• רעיון טוב! 1

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

את ה-SX4 הייתי מוכר לבד. טרייד לרכב  שווה 20K יעלה לך 10K לפחות.

הברלינגו היא הצעה מצויינת.

אגב כמעט בכל רכב משפחתי יכנסו שלושה כסאות בטיחות, מה שקובע הוא רוחב הכסאות שתבחר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

תודה!

יש גם כלב. כך שהבחירה ברכב עם 7 מקומות היא חובה מבחינתי. 

לגבי הברילנגו, ראיתי שיש גם דור 3. הוא גם רלוונטי לי?

אילו עוד דגמים עומדים על הפרק?

תודה. 

עריכה אחרונה על ידי Tamir Farkash
פורסם

גרנד פיקאסו/ספייס טורר מושלם למשפחה. ובגקסת האקסלוסיב מאובזר עד מעל לראש. 

נדמה לי שהוא בטיחותי למדיי לא ממש התעמקתי . המושבים בשורה השניה הם נפרדים והרכב גבוה אז ממש קל לחגור אותם. יש פתחי מיזוג מאחור וזה חשוב מאוד. עיצובית הוא נאה מאוד בעיניי ועם מרווח ותחושת מרחב ענקית.

הבונוס שהוא לא יקר ובגירסת הדיזל הוא גם חסכוני ומאוד מבוקש וסחיר.

לי יש בנזין אקסלוסיב 15 מרוצה מאוד. (אל תצפה לאמינות יפנית אבל לא משהו היסטרי מאוד)

• רעיון טוב! 1
פורסם

ב 100 אלף₪ אתה קונה טויוטה פריוס פלוס היברידית שעונה לצרכים שלך ומקבל צריכת דלק הרבה יותר טובה מאשר כל האופציות שעלו כאן ( כולל סוזוקי שלך ).
לגבי פתחי אוויר מאחורה - תלוי ברכב.
אני מחזיק טויוטה ורסו ( גם יכולה להתאים, אבל פחות חסכונית מאשר פריוס פלוס ), שאין לה פתחי אוויר מאחורה, אבל גם אין בהם צורך - המזגן מקפיא תוך דקות ספורות את כל הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 2 שעתיים, Tamir Farkash כתב:

ממה שאני רואה כמעט אין היצע ביד 2 של הספייסטורר.

הספייסטורר זהה לפיקאסו השם של הדגם הוחלף ביוני 2018 כך שהספייסטורר לא רלוונטי לגביך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מחזק את ההמלצה על הסיטרואן פיקאסו/ספייסטורר.
מדובר ברכב מפנק ונוח מאוד, כאמור 3 מושבים נפרדים ןפתחי מיזוג בשורה השנייה, דבר שלא קיים במרבית הרכבים בקטגוריה.
בנוסף, אם תשווה את הטכנולוגיה של הסיטרואן מול טויואה ורסו למשל, מדובר בהבדל של שמיים וארץ לטובת הסיטרואן.
אני ממליץ מאוד על הגרסה המשודרגת - אקסקלוסיב, בה אתה מקבל שדרוגים בטיחותיים כמו התראת סטייה מהנתיב ע"י רטט בחגורה, התראה במראה על רכב קרוב ועוד.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 23 שעות, vladclar כתב:

ב 100 אלף₪ אתה קונה טויוטה פריוס פלוס היברידית שעונה לצרכים שלך ומקבל צריכת דלק הרבה יותר טובה מאשר כל האופציות שעלו כאן ( כולל סוזוקי שלך ).
לגבי פתחי אוויר מאחורה - תלוי ברכב.
אני מחזיק טויוטה ורסו ( גם יכולה להתאים, אבל פחות חסכונית מאשר פריוס פלוס ), שאין לה פתחי אוויר מאחורה, אבל גם אין בהם צורך - המזגן מקפיא תוך דקות ספורות את כל הרכב.

כשבדקתי את הפריוס פלוס מצאתי פריוס מוארכת וצפופה. אכן הוא לא צריך את מושב 6 או 7 ששם היא נכשלת פרופר, אבל עדיין יש בקבוצה רכבים הרבה יותר מרווחים. אולי הוא כן יתחבר לעיצוב המתקדם מבפנים, אבל מבחוץ לטעמי נראה שהמעצב היה בעל נטיות אובדניות. 

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני לא אמליץ על דגם, אני אמליץ לא לעשות טרייד על ה-SX4.

חוצמזה שזה רכב נהדר עם שוק טוב מאוד שתקבל עליו מחיר עדיף מאשר בטרייד - רכבי 7 מקומות הם מצרך די מבוקש ביד 2, רובם לא יגיעו למגרשים (אלא אם כן תקנה אחד שבדיוק סיים ליסינג וגם אז - לדעתי עדיף פרטי). רכב במגרש, כנראה יש סיבה שהוא שם.

• תוכן חדש...