Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אודה לחוכמת ההמונים שלכם 😊 שברולט קרוז 2010 LT נוסע כ 60 ק"מ ביום. חונה בחניון תת קרקעי במשך כ 8 שעות. לעיתים למרות ששהה בחניה כל הלילה בבוקר המנוע עדיין חם משמעותית. האם זה יתכן ומה יכולה להיות הסיבה.

פורסם (נערך)

תודה לכם על תגובות. זהו חניון תת קרקעי של בניין. אני גם מציינת שהרכב עבר כמה טיפולים עקב איבוד נוזל קירור וחדירת שמן לנוזל הקירור. הרכב עומד ללא תנועה במשך הלילה ובבוקר אני מוצאת אותו חם (מכסה מנוע) ושלולית מים וטפטופי שמן על האפוקסי בחניון

עריכה אחרונה על ידי קארו
שגיאת כתיב
פורסם

אני חושב שבעיית החום בחניון היא מינורית.

יותר מדאיג זה מה שציינת : איבוד נוזל קירור והתערבבות של שמן ומים. ויש גם נזילות.

רצוי לטפל לפני שייגרם נזק (אם לא נגרם עד כה).

alfa 156 2.5.

פורסם

עם כל הבעיות שתיארת, הטמפרטורה של הרכב בחניון היא הבעיה הכי קטנה שלך.
תחליפי מוסך ותטפלי בנזילות.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם

תודה רבה, הרכב מטופל במוסך מורשה (רק שיש גבול לכמה שיש ברשותי להוציא עליו בחודש שלם). אני משתדלת לא לנסוע עליו מתי שלא חייבת, אך אין לי דרך אחרת להגיע לעבודה. ואכן הרכב נכנס לטיפול נוסף בבעיות הטפטופים בשבוע הבא. חשבתי שיתכן ויש קשר בין איבוד נוזל הקירור וההתקררות האיטית של בלוק המנוע. 8 שעות והחום מנוע מחזיק ונוזל הקירור גם הוא- ממש חם

• תוכן חדש...