Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה עושה נסועה די גבוהה, ממליץ לך לחשוב על דיזל ואז אוקטביה תהיה מצויינת מרווחת וחזקה ובגרסת הדיזל הבעיות האופייניות של הגיר פחותות.

הבעיה היא שהתרגלת לזריזות של הראפיד וכמעט כל כלי אטמוספרי בסדר גודל הזה פתאום ירגיש לך חלש וצמא.

אם כן בכיוון של אטמוספרי עם גיר פלנטרי ודגש על אמינות תחפש מאזדה 3 מנוע 2.0 או סיוויק האצ׳בק 1.8 (לדעתי אתה רחוק מה1.5 טורבו בתקציב). המאזדה תיתן לך גם רמת גימור אחרת לגמרי ואיכות נסיעה מצויינת.

פורסם
בתאריך 3.9.2020 בשעה 01:20, CHACHAM כתב:

שמעתי שבאוקטביה דיזל יש DSG-6 האיכותי יותר.

אולי יתאים לך?

עד כמה שהבנתי הוא מחפש יד2, 95% אוקטביה דיזל, זה מונית לשעבר

בתאריך 3.9.2020 בשעה 01:08, פסח כתב:

הסיבה שאני מעוניין להחליף את הראפיד, מכיון שאין לי כח שעוד 50,000 ק"מ ילך המוח גיר\מצמדים 

וכן יש לי בעיה שהמזגן לא מקרר מספיק ולא נפתרה הבעיה אחרי שהייתי אצל 5 אנשי מקצוע [כולל מוסך של היבואן]

תוכל לפרט כמה עלה לך להחליף [מצמדים מוח גיר וכן משאבת מים] (כל דבר בנפרד)

תודה!

פורסם

לדעתי סיטרואן C3 picasso דיזל. הבעיה : רובן שחוטות. גיר רובוטי חד מצמדי ששורד כ 150000. לפעמים יותר . זה גיר עמיד מואג אבל פחות מהיר פחות חלק.
צריכה אמיתית של 1:20 .

יהיה קשה למצוא אוקטביה דיזל שאינה מונית . הטיוטה קאמרי היברידית תשיג אותה תצרוכת דלק ( 1000 ק"מ לטנק) אבל במחיר גבוה .

פורסם
לפני 15 שעות, Roycohen1979 כתב:

בעיה היא שהתרגלת לזריזות של הראפיד וכמעט כל כלי אטמוספרי בסדר גודל הזה פתאום ירגיש לך חלש וצמא.

כמה שאתה צודק..

למעשה סקודה אוקטביה דיזל אני לא מוצא רק מונית לשעבר

חשבתי למתוח עוד קצת את התקציב ולקנות קאמרי 2016 שהיא הברידית מה דעתכם?

לפני 4 שעות, vogash כתב:

תוכל לפרט כמה עלה לך להחליף [מצמדים מוח גיר וכן משאבת מים] (כל דבר בנפרד)

מצמדים ומוח גיר החליפו לי במסגרת התביעה ייצוגית חינם, משאבת מים עלתה 1750 כולל עבודה ואחריות לשנתיים במוסך המספנות [מוסך יבואן]

• רעיון טוב! 1
פורסם

לפני 3 שנים היה לי קיה פורטה חדשה מהנילונים דיזל [רכב שקיבלתי מהעבודה]

הרכב אמנם היה חזק, אך בבין עירוני במהירות קצת גבוהה היא לא כ"כ נוחה לא הרגשתי יציבות

יש הבדל בין הסיד לפורטה?

• תוכן חדש...