Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קניתי לא מזמן סקודה קאמיק אמבישן 1.0,

הופתעתי לטובה מהאבזור כבר ברמה הבסיסית,

(חוץ מהבאג המרגיז בעיצוב של השליטה על חוזק האוורור).

נתקלתי בבעיה - למרות שאני לא עוזב את ההגה ונוהג כמו שאני תמיד נוהג, הוא כל הזמן מתריע שאשלוט בנהיגה. כלומר שלא אתן לבקרת הסטיה מהנתיב לעבוד לבד. 

בנסיעה של חצי שעה הוא יכול להתריע חמש פעמים. זה ממש מעצבן ובסופו של דבר עניין בטיחותי, כי זה מושך תשומת לב והוא גם יכול להחליט להעיר אותי עם ברקס קטן..

אחרי שנהגתי על הקארוק של אשתי ועל האוקטביה שהיתה לי עד עכשיו בליסינג,

ברור לי שיש הבדל משמעותי, בנסיעה דומה הן היו מתריעות מקסימום פעם אחת, ורק כשבאמת הייתי עוזב את ההגה.

מישהו נתקל בתופעה הזו בסקודות חדשות?

המדריך שלי למצלמות קומפקטיות - www.eyalg.com

פורסם

גם לנו יש קאמיק, אמנם 1.5 סטייל אך המערכות זהות.

המערכת אצלנו מתריאה רק אם עוזבים את ההגה לפרק זמן ממושך יחסית (כ15 שניות).

בנסיעות מנהליות, גם של שעה+, מעולם לא קרה שהתריע.

אולי אתה מחזיק את ההגה "עם האצבע"?

• אהבתי 1
פורסם

אולי יש תקלה במערכת אצלך? גש למוסך מורשה יבואן שיעשו איתך סיבוב קצר ויראו - יתכן שמדובר בכיוונון לא מסובך של המערכת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ביחס ללאון שיש לי, בקרת סטייה מהנתיב בקאמיק באמת יותר פעלתנית ומתריעה יותר אבל לא מצאתי אותה מטרידה במיוחד.

בדוק בהגדרות האם יש למערכת רמות רגישות.

פורסם

אם אתה נוהג ככה שאתה עוקב בדיוק אחרי המערכת בלי להפעיל מומנט כלשהו על ההגה היא תתריע. נסה מידי פעם להזיז טיפה את ההגה ותראה שהיא לא תתריע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה על התגובות,

בדקתי, אין שליטה על רגישות המערכת ואני לא מחזיק את ההגה עם האצבע..

אני מבין את עניין הפעלת הלחץ על ההגה, ברור שאם ברגע ההתרעה אני נותן תזוזה מכוונת בהגה, זה מסתדר.

העניין הוא שאני נוהג באותו אופן שבו נהגתי בסקודות האחרות והן לא התריעו - הקאמיק מתריעה הרבה יותר והרבה יותר מדי.

בקיצור, אני אבדוק את זה. תודה.

המדריך שלי למצלמות קומפקטיות - www.eyalg.com

• תוכן חדש...