Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 36 דקות, KipodYam כתב:

זה בדיוק הבעיה. כנראה כדי ששופט יכריז עליו כשקרן וביזוי בית משפט וכל מיני מילים גבוהות כאלה של המשפט הישראלי - זה התעסקות וטופסולוגיה ולכתוב סיכום ארוך ומאוד מנומק ולשופט יש 10 תיקים בשעה אז למי יש זמן.

אז כדאי לשקר, אפילו לשופט כי הוא לא באמת יעניש אותך על השקר אלא יתן לך את מה שהגיע לך מראש...

לגמרי

לפני 27 דקות, KipodYam כתב:

שאלה - למה להתקין מצלמת דרך ברכב ליסינג תפעולי? (אולי אני אתקין גם)

ואיך עושים את זה כי בעקרון אסור להתקין משהו שלא דרך החברה?

כל מה שתיארתי קרה ברכב ליסינג. המצלמה יושבת בתושבת שתפוסה על זרוע המראה, מחוברת בכבל פרוביזורי לשקע מצת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני מבין לגמרי את המרמור על ההתנהגות המחפירה והחצופה, שמח שהפוגעת הפסידה וחבל שהתשלום לא יוצר הרתעה. 

אני חושב שההערות בעל האופי המיני הן מיותרות ואפשר להשמיץ אותה כראוי גם בלעדיהן. 

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אתה היחיד שמצא פה הערות בעל אופי מיני. אין פה כלום.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 4 שעות, KipodYam כתב:

שאלה - למה להתקין מצלמת דרך ברכב ליסינג תפעולי? (אולי אני אתקין גם)

ואיך עושים את זה כי בעקרון אסור להתקין משהו שלא דרך החברה?

למה?

ובכן... מאחר ואם שוטר יחליט שלא עצרת בעצור או שעברת באדום, סוג הרכב שיש לך לא ממש ישנה את גזר הדין. אבל אם תהיה מצלמה ותוכיח אחרת, תינצל.

כנ"ל אם מישהו יכנס בך כמו במקרה שלי.

ודווקא ברכבי ליסינג המצלמה חשובה יותר מאשר ברכב פרטי, כי את חברת הליסינג לא ממש מעניין מה קרה אם אין לך הוכחות. פשוט מתקנים ומחייבים אותך בסכומי השתתפות עצמית מטורפים.

(אצלי זה היה 900 שקל למכה)

ולגבי התקנה, אין שום דבר כזה. פשוט להדביק את המצלמה על החלון, למשוך את הכבל לנקודת המצית/חשמל וזהו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אין לי מושג האמת. כאמור הנהגת ברחה

כשכתבתי ליסינג התכוונתי יותר לרמת הגימור

פורסם

לא מנייד. זאת מצלמה קבועה.

המדבקה עצמה היא חד פעמית. 

אני לא מסיר אותה מהסיבה הפשוטה. מספיק פעם אחת שאשכח אותה לא מחוברת ומרפי יכה..

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...