Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלאה שנתפס על חם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעת הערב המוקדמות, הגעתי לחבר שלי והחנתי את הרכב מול בית שכנו הסמוך, ללא מפריע לאף אחד כך שהרכב אינו חסם שום גישה לשום בית. יצאתי מהאוטו נעלתי והכל והתיישבתי יחד עם חברי על ספסל הנמצא ממול האוטו. לפתע עבר אדם, בערך בשנות החמישים לחייו, עם מפתח בידו (מהמחשבה הראשונית נראה כי זה לפתוח את דלת הכניסה של ביתו), עכשיו הוא עובר על פני רכבי ותוך שהוא חולף על תא המטען הוא שולח כמה חתכים וכל זה שאני רואה את הבן-Xונה חורט לי על האוטו וממשיך בדרכו ללא מפריע.

קראתי לו, ושאלתי אותו לפשר המעשה, התגובה הראשונית הייתה הכחשה "לא אני מה פתאום!" ואת הכל אני ראיתי במו עייני (!) (ושמעתי גם את החריטה באוזניי!!!) הארתי לו על השריטה ושאלתי אותו אם לא היה לו מפתח ביד, הוא ישר הכחיש ואמר שהיה לו פלאפון, שאלתי אותו איך הוא פתח את הדלת ואמר שעם מפתח, התגובה השניה שלו הייתה "כנראה בטעות מבלי לשים לב."

אין לכם איזה עצבני הייתי באותו רגע, אבל מכיוון שכבודי לאנשים מבוגרים עדיין קיים, גם אם בחלקם הם חלאות המין האנושי- אז איחלתי לו המשך ערב מהנה, ובתוספת קללה והרבה איחולים לתרופות.

אני כל-כך שונא את החולרות המגעילים האלה! :2gunfire: :2gunfire:

בחייאת בן אדם בן 50+- עם חליפה ותיק של איש עסקים, בלי שום סיבה!!!

לאן הגענו אני שואל!?!!?!?:-x :-x :bigcry: :bigcry: :mad2: :mad2:

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה רציני!?!? לא עשית כלום....?

תשמע - אני מעריך אותך על יכולת האיפוק שלך - אתה בן אדם נדיר!

למה לא עיכבת אותו לפחות לקחת פרטים? להזמין משטרה?

מי ישלם לך את הנזק?

משתתף בצערך....

מי יודע, אולי זה הרבה יותר חכם מאשר להנחית לאידיוט ההוא, אגרוף לפרצוף.

אלון

פורסם

אני במקומך הייתי משבית אותו לכמה רגעים, ומתקשר למשטרה בנתיים. אם כבר תפסת אותו עם חם, היית יכול לעשות מזה בלאגן ולקבל פיצויים באיזושהי דרך.

לא חבל על ה-307 היפה?

במקרה ואתה לא מעוניין להגרר לקטטות מיותרות, פשוט היית מתקשר למשטרה ותוך כמה דקות היית מסבך לנבלה את החיים, חוץ מזה, היית עם חבר, שניכם הייתם יכולים לתפוס אותו ולעכב אותו עד שהמשטרה היו באים.

ליאור

פורסם
למה חכם להתעלם ???????

למה כולם אנשי משטרה..?

לפעמים חכם להתעלם - כי לא שווה להדקר מערס בן 50 בשביל 500 ש"ח שיעלה לתקן את הנזק...

בקשר לשאלה השנייה - לא הבנתי אותה - הסבר, נמק ופרט...

:wink:

אלון

פורסם

מזתומרת לא שווה להתעסק עם ערס בן 50? איתי כן שווה להתעסק? הייתי דופק לו אבן שפה לראש ואומר שזה לא אני, זה הפלאפון. ויעידו פה כולם שאני לא נוטה לאלימות.

dirty old man

need love too

פורסם

ואני עד היום חשבתי לתומי שרק ילדים עושים כאלו דברים.

כל הכבוד על האיפוק, אני לא הייתי עומד בזה.

No worries 8)

פורסם
מזתומרת לא שווה להתעסק עם ערס בן 50? איתי כן שווה להתעסק? הייתי דופק לו אבן שפה לראש ואומר שזה לא אני, זה הפלאפון. ויעידו פה כולם שאני לא נוטה לאלימות.

:) מחזק את דבריך!

עד איפה הגענו,בן 50 ועדיין ערס!

פורסם

לפחות היית מחייב אותו לסגור את העניין בניכם אם הוא לא רוצה שתזמין לו משטרה ותסבך אותו[היית דורש ממנו 200 שקל ושיסע לשלום לקיבינימט!] הרי הייתם 2 אנשים עליו ..לא היה לו יותר מדיי מה לעשות או לברוח. לי זה קרה בחיפה שלחבר שלי בחניה מישהו דפק קלות את הטמבון שלו...בסוף הוא שילם 200 שקל בשושו לסגור עניין[כולה שרט טיפה את הצד של הטמבון בהונדה סיויק 97] .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני לא מבין. מה הקשר לגיל שלו? הוא עשה נזק, הוא צריך לשלם על זה. לא, לא בכסף.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
היום בשעת הערב המוקדמות, הגעתי לחבר שלי והחנתי את הרכב מול בית שכנו הסמוך, ללא מפריע לאף אחד כך שהרכב אינו חסם שום גישה לשום בית. יצאתי מהאוטו נעלתי והכל והתיישבתי יחד עם חברי על ספסל הנמצא ממול האוטו. לפתע עבר אדם, בערך בשנות החמישים לחייו, עם מפתח בידו (מהמחשבה הראשונית נראה כי זה לפתוח את דלת הכניסה של ביתו), עכשיו הוא עובר על פני רכבי ותוך שהוא חולף על תא המטען הוא שולח כמה חתכים וכל זה שאני רואה את הבן-Xונה חורט לי על האוטו וממשיך בדרכו ללא מפריע.

קראתי לו, ושאלתי אותו לפשר המעשה, התגובה הראשונית הייתה הכחשה "לא אני מה פתאום!" ואת הכל אני ראיתי במו עייני (!) (ושמעתי גם את החריטה באוזניי!!!) הארתי לו על השריטה ושאלתי אותו אם לא היה לו מפתח ביד, הוא ישר הכחיש ואמר שהיה לו פלאפון, שאלתי אותו איך הוא פתח את הדלת ואמר שעם מפתח, התגובה השניה שלו הייתה "כנראה בטעות מבלי לשים לב."

אין לכם איזה עצבני הייתי באותו רגע, אבל מכיוון שכבודי לאנשים מבוגרים עדיין קיים, גם אם בחלקם הם חלאות המין האנושי- אז איחלתי לו המשך ערב מהנה, ובתוספת קללה והרבה איחולים לתרופות.

אני כל-כך שונא את החולרות המגעילים האלה! :2gunfire: :2gunfire:

בחייאת בן אדם בן 50+- עם חליפה ותיק של איש עסקים, בלי שום סיבה!!!

לאן הגענו אני שואל!?!!?!?:-x :-x :bigcry: :bigcry: :mad2: :mad2:

כל הכבוד על האיפוק , לא יודע איך הייתי מגיב באותו רגע - אבל רק שאלה אחת.

אם ראית איזו דלת הוא פותח - אתה יודע איפה הוא גר.

ברר את שמו וכתובתו והגש נגדו תלונה במשטרה ותביעה לתיקון הנזק...:idea:

פורסם

אני חושב שאלימות צריכה להיות הפתרון האחרון, ביחוד במצב שכזה.

כמו ששמר אמר, אם הוא לא הסכים לשתף איתך פעולה, ואכן ראית היכן גר ההאדון, ואתה בטוח שהוא זה ששרט לך את הרכב, תערב משטרה.

זה מה שאני הייתי עושה.

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

הייתי דופק שם בבניין על כל הדלתות עד שהייתי מוצא אותו.

ואז פשוט מגיש תלונה במשטרה.

טוב , על מי אני עובד.

הייתי שובר לו את העצמות על המקום, אני חמום מוח במקרים כאלה.

תרמו אותי, תשקרו לי, תשכבו עם החברה שלי, אבל לחרוט לי על הרכב?? עד כאן.

:evil:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...