Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהלן,

חבר שלי ביקש ממני שאני יצבע לו את לוח השעונים כפי שעשיתי לרכבי,

כחלק מתהליך הצביעה הנחתי את המסכה של לוח השעונים בתנור של אימא שלו

על התנור לא רשומות טמפ', אלא מספרים עוקבים.

ובגלל שבתנור שלי בבית אני שם על הקו השני (60 מעלות) אז שמתי אצלו על הקו השני מה שהיתברר כטעות כי אחרי 30 דק' היה לנו מרק פלסטיק:oops::oops::oops:

....

אבל מצאתי בפירוקיה וקניתי לו+צבעתי לו את הרכיב אצלי בבית..

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

לי היה משהו יותר מפחיד:

עבדתי בשטיפת מכוניות בקניון איילון ומי שמכיר יודע כמה זה סיוט לחפש מכונית אם אתם לא זוכרים איפה שמתם אותה, במיוחד אם המכונית לא שלי ושלא נדבר על זה שביקשו ממני למצוא פאספט "במגרש חניה...איפהשהו..." אוטו שלא ראיתי את האוטו בחיים שלי...

אחרי שכמעט עצרו אותי על כמה ניסיונות פריצה מצאתי את האוטו...למזלי

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

תכננו אני ועוד חבר אחד לנסוע לים, אני מכיר אותו מניאק לא משתתף בעלות דלק

אז החלטתי להכריח אותו בזה שהטנק היה כמעט ריק לקראת הנסיעה והשארתי בכיס

רק 100 ש"ח למקרה חירום. אוקי אז לא היתה לו בררה השתתף בעלות ותדלקתי כמה שפחות

שיספיק רק לנסיעה זו. אוקי הגענו וטיילנו ובילינו ומצאתי משהו שחיפשתי הרבה זמן אז קניתי.

אחרי חצות חזרנו הביתה הייתי מאוד עייף ולא מרוכז, בלבלתי בדרך ונסעתי הרבה זמן סתם

ונדלקה נורית הדלק ויש עוד הרבה מאוד דרך לפנינו ו.. הכסף נגמר.. איזה סיוט!

מה הייתם עושים? אני ניגשתי לחנות בתחנת דלק, הסברתי את הבעיה וביררתי אם אפשר לעשות משהו על מנת להשיג קצת כסף.

למזלי היה צדיק אחד שהתנדב ונתן לי את הסכום. הודיתי לו והבהרתי שזה אמיתי ולא "תרגיל" ואני באמת מודה מאוד לאותו אדם אני לא אשכח את זה.

ברכות.

פורסם

נזכרתי בעוד סיפור מעניין...

לפני איזה כמה שבועות נסעתי לעשות סיבוב בעיר אחרי הבית ספר, בכל מקרה עברתי באיזה שכונה וראיתי איזו אחת שדומה לידידה טובה שלי (היא הייתה אלי עם הגב) וגם הלבוש היה דומה לזה של ידידה שלי באותו יום בבית הספר... כאשר עברתי לידה היא בדיוק עלתה על המדרכה ואז צעקתי לה מהחלון "תזוזי כבר יא מכוערת" (כמובן שידידה שלי בכלל לא מתקרבת להגדה של מכוערת ולכן זה לא היה פוגע בה, וגם היא מכירה אותי)... אחרי שצעקתי לה את זה היא מסתובבת, ומה אני רואה, זאת לא ידידה שלי אלא אחת שקצת דומה לה, בכל מקרה קשה לתאר את הבעת הזלזול או העלבון שלה, אני לא ידעתי מה לעשות ועשיתי פרצוף של "טעות בכתובת" והמשכתי לנסוע... מאותו יום כל פעם שאני רואה אותה (זכרתי אותה מאותו אירוע) בכביש כל הזמן אני מקבל ממנה מבט לא ממש אוהד...

פורסם

פאדיחה שלי אני הולך ברחוב ופוגש את ידי בא לכיוון שלי עצרתי אותו והתחלתי לדבר איתו על המדרכה

אני מדבר איתו ואז אני מתחיל להסביר לו עם הנפות ידיים איפה נמצא כלשהו שסיפרתי לו עליו!

עכשיו אני בשיא ההתרכזות מנסה להזכר ולהסביר על המקום כשאני מניף את היד לאיזשהו מקום והרחוב היה שקט פתאום עוצרת בדייייוק מולי מונית ושואל אותי הנהג מהר: לאן אתה צריך? אני וחבר שלי כזה בשוק שואלים אותו בפוזה מוזרה: מה????????????? אז הוא הסתובב ונסע! אחרי כמה רגעים הבנו למה הוא עצר!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

פעם אחת.. טיילתי עם הכלב.. אני מסתכל לצד ימין של הכביש ושם עומדת לה סופר לאנסר "משופרת" עם ספוילר 2 מטר לגובה.. באותו זמן חשבתי שזה אוטו מגניב..(כל משחקי המחשב של השיפורים הדליקו אותי)... אז החלטתי שאני עושה לאלה שבאוטו את הסימן "ש-חור" (שלוש אצבעות ועיגול)... פתאום יוצא איזה ערס רוסי מפחיד כזה( לא אישי לרוסים שפה)...מתחיל לצעוק עלי כמו איזה מטורף ובסוף אומר משהו בסגנון "אני מפוצץ אותך במכות!"...אז מרוב לחץ קפאתי והתחלתי להסביר לו שהאוטו "יפה"...

בסיכומו של ענין...פחד מוות....

מסקנות: לא להגיד לרוסי עצבני שהלאנסר שלו יפה...

-------------------------------------------

אהובת חיי

f430 spider

פורסם

פאדיחות?....לא חסר לי..למרות שאני כולה בן 18

בעבודה שעבדתי בה הייתי לי סקודה קאדי למשלוחים. דיזל. אז דפקתי פורפרות חופשי. פתאום אני רואה תוך כדי סיבוב את הבוס מסתכל עלי כולו עצבני רצח.

נסעתי עם מישהי ממש כוסית באוטו של אחי ושכחתי להוריד אמברקס..ואני כזה לא מבין מה יש לאמא שלו למה הוא לא נוסע כמו שצריך..ואז קלטתי ..וגם היא קלטה..ולא מספיק אחרי זה עשיתי רוורס והזזתי אוטו מחנייה... מן הסתם לא התקשרתי אליה יותר בחיים מהפאדיחה.

עוד פאדיחה שאני עם חברה שלי לשעבר באוטו ונכבה לי האוטו..אין דבר יותר מבייש מזה.., למרות שהטורים של הפג'ו לא היו מכוונים .

קיצור למדתי מכל פאדיחה לקח וזה פשוט בזמן האחרון לא קורה לי.

פורסם

קספר, לא בכית שהיא נשרפה ?

אז עכשיו אתה אומר שהיה פאדיחה להחזיק אותה ?

פאדיחות ?

פתחה לי ילדה בת 14 בתחתונים את הדלת של הבית אתמול כשהבאתי לה את הבורגר, סתם סתם...

אמממ, מכרתי את הלגאסי, וקניתי ג'אסטי :|

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

נסעתי באוטו, רמזור, פצצה לידי, הייתה עם הראש בין הרגליים שלי (בוא נגיד שהיא לא נחה), אני מסתכל שמאלה ובנתיים מימין מסתכלים עלינו ובאיזה שהוא שלב הם ציפצפו (משפחה שלמה במיניואן)

מפדח, אבל נעים :D

רק ברמזור כמובן (אחרת אי אפשר להעביר הילוכים).

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...