Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אנחנו מחפשים מכונית משפחתית שתתתאים לעיר (כלומר מרווחת ולא ארוכה מידי). בנוסף, חשוב לנו אמינות. תקציב עד 70000 שקל.

אחת האופציות שחשבנו עלייה (לצד קרוסאובר, הונדה גאז) היא רנו קאפצ׳ור (אשתי אוהבת ג׳יפונים). אם נקנה,מדובר על שנתונים 2016-2017

איך האמינות שלה? האם זה הגיוני שהיא תכנס לשיקולים?

אשמח לשמוע חוות דעת

פורסם

הגיר נקודת החולשה עם דיווחים על מח גיר.

בנוסף מאחור היא לא מרווחת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ככל שאני זוכר את המושבים האחוריים שלה ניתן להזיז קדימה אחורה, וזה מאוד פרקטי שאפשר להתאים למרווח /תא מטען לפי הצורך.

מנגד למרות שהיא רנו הנוחות נסיעה בינונית בלבד (יכול להיות שזה כבר מודל שסופר הנושא), למעט הגיר שיש לו בלאי/עלות תקופתית אני התרשמתי שמדובר ברכב די אמין.

פורסם

זה אותו גיר כמו בקליאו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אל תקנה רנו אוטומטית לנסיעות בעיר. הגיר הזה פחות מתאים והמצמדים נשחקים יותר מהר מאשר בנסיעות בכבישים פתוחים.

אשתך אוהבת ג'יפונים?

תחפשו פיג'ו 2008 במצב שמור ותשימו לב לרצועת טיימינג בדגם בנזין 1.2. אולי כדאי להקדים תרופה למכה ולהחליף את הרצועה הזאת במוסך שמתמחה ברכבי פיג'ו, הרבה לפני מועד החלפה לפי הוראות היצרן.

אפשר גם סוזוקי ויטרה, אבל היא תהיה יותר יקרה / ישנה בתקציב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אבא שלי מחזיק קפצור 2014 (שבמקרה עומדת למכירה)
הרכב יד ראשונה עם 66000 ק"מ ואפס תקלות בשש שנים

לפני זה היו לאבא שלי 2 סנייקים (2.0 ו 1.6) וקולאוס.
כמעט 20 שנה הוא מחליף רנו ברנו ולאף אחד מהרכבים לא היו בעיות.
זה נכון שיש סיפורים על מחשבי גיר שמתים ללא התראה מוקדמת, אבל אין תלונות מיוחדות על הגיר וע"פ הוא ממש מוצלח. אם זאת יש לזכור שעדיין מדובר בגיר רובוטי על שלל היתרונות והחסרונות שלו.

לסיכום - באופן אישי לא נתקלנו בבעיות אמינות

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה לא סיפורים אלא מקרים, גם בפורום שירשור תקלות שבו הקפצור מופיעה.

בעיות בגיר רנו.

פורסם
לפני 4 שעות, סולל הדרך כתב:

אבא שלי מחזיק קפצור 2014 (שבמקרה עומדת למכירה)
הרכב יד ראשונה עם 66000 ק"מ ואפס תקלות בשש שנים

לפני זה היו לאבא שלי 2 סנייקים (2.0 ו 1.6) וקולאוס.
כמעט 20 שנה הוא מחליף רנו ברנו ולאף אחד מהרכבים לא היו בעיות.
זה נכון שיש סיפורים על מחשבי גיר שמתים ללא התראה מוקדמת, אבל אין תלונות מיוחדות על הגיר וע"פ הוא ממש מוצלח. אם זאת יש לזכור שעדיין מדובר בגיר רובוטי על שלל היתרונות והחסרונות שלו.

לסיכום - באופן אישי לא נתקלנו בבעיות אמינות

רכב שבקושי נמצא בשימוש ונסע 66,000 ק״מ בשש שנים, איזה תקלות צריכות להיות לו? 

שכרתי כזאת בחו״ל, הרכב הפתיע אותי מאד בזה שזה היה רכב זוועה ולא נוח ולא נעים בנסיעות בתוך העיר, הרגיש כמו איזה רכב סופר מיני לא איכותית במיוחד

למרות ששמעתי שרנו מאוד נוחות, זה הדגם הראשון שנהגתי בו והוא הוריד לי את החשק בכלל מרכבי רנו למרות שאני יודע שלא צריך להכליל ורכבי רנו ידועים בנוחות שלהם. 

פורסם

דור 4 של הקליאו גם למרות תדמיתו הצרפתית היה קשיח, רק בדור החדש הנוחות חזרה.

הפלואנס/ גרנד קופה דווקא היו נוחות.

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, sashatelaviv כתב:

רכב שבקושי נמצא בשימוש ונסע 66,000 ק״מ בשש שנים, איזה תקלות צריכות להיות לו? 

תשאל בעלי ואגיות - בדר"כ בק"מ הזה הם החליפו 3 רצועות תזמון, 2 מכטרוניק, מצמדים וגם איזה חלון שנפל.

אגב, כל הרכבים שלו ב 20 שנה האחרונות תוצרת רנו - אפס תקלות שביחס לתדמית זה ממש מכובד

לגבי הנחות - הוא לא נוח יותר או פחות מכל רכב רגיל, אני מסכים שמרנו הייתי מצפה ליותר.

בדגמים המפוארים הרכב ממש לא מרגיש זול 

אני חושב שבגלל התדמית של הרכבים הצרפתים מחיר השוק שלהם הופך אותם לאטרקטיבים בשוק היד השניה.

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הגיר הרובוטי של רנו לא יותר אמין מאשר DSG7, כאשר רוב הנסיעות בעיר. אין מה לעשות - מצמדים יבשים נשחקים מהר בנסיעות האלה, אצל כל היצרנים, העברת הילוכים לא חלקה, לפעמים הגיר כאילו מתבלבל ( מעלה הילוך במקום להוריד והפוך, תלוי בסיטואציה ). כאשר נוסעים בעיקר בכבישים מהירים הסיפור שונה והמצמדים מחזיקים קילומטראז' גבוה. אני מכיר מגאן סטיישן 1.2 עם הגיר הזה שעבר 240 אלף קילומטרים של נסיעות ב 4 שנים ( על קו השרון - ערבה ), עדיין לא נגעו בשום דבר מבחינת הגיר.

קפצ'ור מבחינת הנוחות בסדר גמור לנהג ופחות נוח לנוסעים מאחורה.

יש במשפחה קפצ'ור 2017 ברמת אבזור גבוהה ( עם 14 אלף קילומטרים ) - גם כאן לא היו תקלות ( הפתעה גדולה בקילומטראז' האפסי הזה ). גם אצלם במשך 30 שנים קונים רק רנו ( 5, קליאו, מגאן 1, סניק 1, מגאן 3, גרנד סניק 3 ועכשיו קפצ'ור ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...