Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן לכולם,

יש לי מיצובישי לנסר 2008 הדור החדש מנוע 1800 עם 170 קמ אתמול בערב הנעתי את הרכב הכל היה בסדר ורגיל נסעתי קצת החניתי את הרכב וכשחזרתי הנעתי ופתאום נורת מנוע נדלקה לי וכשאני מתחיל לנסוע נורת abs ואמברקס נדלקים יחד... מציין שהרכב עבר טיפול לפני חודש..

מישהו אולי יכול להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה? אני מניח שהמערכת abs נדפקה..

אתם יודעים אולי כמה יעלה לסדר את זה ואם אני יכול גם לנסוע עד שאני יסדר את זה או שאני פוגע ברכב?

וזו גם בעיה לגיטימית שיש בכל הרכבים אחרי זמן מסוים או שזה קרה בגלל שלא טיפלו ברכב?

תודה לעוזרים..

עריכה אחרונה על ידי idan178
פורסם

נשמע כמו בעיה עם אחד החיישנים של הabs בגלגלים.

צריך להתחבר עם סורק תקלות כדי לאתר את החיישן הסורר. (אפשר לקנות גם אנג׳י, עזר לי כמה פעמים)

לגבי נסיעה, אין שום בעיה אם הבעיה רק בחיישן רק שלא יהיה לך abs או בקרת יציבות.

פורסם
לפני כשעה, trademark כתב:

נשמע כמו בעיה עם אחד החיישנים של הabs בגלגלים.

צריך להתחבר עם סורק תקלות כדי לאתר את החיישן הסורר. (אפשר לקנות גם אנג׳י, עזר לי כמה פעמים)

לגבי נסיעה, אין שום בעיה אם הבעיה רק בחיישן רק שלא יהיה לך abs או בקרת יציבות.

יש לי אנגי אבל הם הפסיקו את השירותים שלהם ככה שהמכשיר לא עובד יותר

בעקרון הרכב נוסע רגיל אני לא מרגיש שום בעיה או הבדל ממקודם, אני אלך למוסך יום רביעי (מחר אין לי אופציה)

איך תקלה כזאת נגרמת בכל מקרה?

פורסם

אם זה אכן חיישן, אז כמו כל מכשיר חשמלי יש לו אורך חיים מסויים.

נתקלתי בחיישנים שהלכו גם אחרי 3 שנים אז זה לא משהו שהוא בלתי סביר.

פורסם

אני אתחיל בשאלה:
יש לך מכונה (מאד מורכבת טכנית) בבעלותך, היא מגיעה עם ספר הוראות - ניסית לפתוח אותו כשקפצה תקלה ולראות מה המשמעות?
זה לא מרגיש לך כצעד בסיסי?

לעניינינו - יש לא מעט סיבות לנורה הזאת להידלק, אמנה כאן כמה שאתה יכול לבדוק ברגע זה:
1. מפלס נוזל בלם נמוך - נזילות במערכת הזאת נדירות יותר משלג בישראל - וירידת מפלס לרוב תצביע על שחיקה של רפידות ו\או צלחות הבלימה.

2. מפסק אור בלם תקול (פשוט תבדוק שאורות הבלימה נדלקים בלחיצה על הדוושה).

3. חיישן ABS באחד מגלגלי הרכב תקול (החלפה פשוטה מאד לרוב, לא אמור להיות יקר מדי ואפשר לעשות לבד בבית אם 'הראש והידיים מחוברים').

4. תקלה במחשב או במשאבת ABS (תקלה מורכבת ולא זולה).

האנג'י שיש לך הוא חרא טהור.

תתקין אפליקציה בשם TORQUE אם יש לך אנדרואיד (אם לא, תמצא אדם שפוי שיש לו). וסרוק תקלות בה (מדריכים ביוטיוב בשפע).
את קוד התקלה שתקבל תכניס בגוגל (או תרשום כאן) וננסה להתקדם.

תתחיל עם בדיקה של 1 ו2, לפני שאיזה שמעון\אחמד\אלכס (פספסתי מישהו?) במוסך מספרים לך סיפור שעולה 3000 ש"ח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 20 שעות, shellcase כתב:

אני אתחיל בשאלה:
יש לך מכונה (מאד מורכבת טכנית) בבעלותך, היא מגיעה עם ספר הוראות - ניסית לפתוח אותו כשקפצה תקלה ולראות מה המשמעות?
זה לא מרגיש לך כצעד בסיסי?

לעניינינו - יש לא מעט סיבות לנורה הזאת להידלק, אמנה כאן כמה שאתה יכול לבדוק ברגע זה:
1. מפלס נוזל בלם נמוך - נזילות במערכת הזאת נדירות יותר משלג בישראל - וירידת מפלס לרוב תצביע על שחיקה של רפידות ו\או צלחות הבלימה.

2. מפסק אור בלם תקול (פשוט תבדוק שאורות הבלימה נדלקים בלחיצה על הדוושה).

3. חיישן ABS באחד מגלגלי הרכב תקול (החלפה פשוטה מאד לרוב, לא אמור להיות יקר מדי ואפשר לעשות לבד בבית אם 'הראש והידיים מחוברים').

4. תקלה במחשב או במשאבת ABS (תקלה מורכבת ולא זולה).

האנג'י שיש לך הוא חרא טהור.

תתקין אפליקציה בשם TORQUE אם יש לך אנדרואיד (אם לא, תמצא אדם שפוי שיש לו). וסרוק תקלות בה (מדריכים ביוטיוב בשפע).
את קוד התקלה שתקבל תכניס בגוגל (או תרשום כאן) וננסה להתקדם.

תתחיל עם בדיקה של 1 ו2, לפני שאיזה שמעון\אחמד\אלכס (פספסתי מישהו?) במוסך מספרים לך סיפור שעולה 3000 ש"ח.

תראה בעקרון הייתי היום במוסך שאני לא מכיר (סתם בשביל לשלול אופציות) הבנאדם אמר שהמערכת ABS הלכה בלי אפילו להסתכל על הרכב וצריך להחליף ואמר גם שזה עולה 1000+, אחרי זה הלכתי למוסך ששם אני מטפל ברכב שהוא קצת רחוק מהאיזור שלי אבל זה מוסך של חבר של אבא והוא נותן לנו שירות 100 בגלל זה אנחנו הולכים לשם והוא אמר גם אחרי שהוא חיבר מחשב שזה המערכת ABS וצריך להחליף, הוא לא אמר לי כמה זה עולה כי הוא קודם בודק בכמה הוא מביא ואז נותן לי הצעת מחיר. לגבי מה שציינת ב 1 ו 2 אני בדקתי לפני שהלכתי למוסך והכל תקין וגם במוסך בדק.
בעקרון אני מחכה שיחזיר לי תשובה ואז אני אלך לסדר את זה.

• תוכן חדש...