Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות מאזדה. אמרו לי שהכי טוב זה לקחת את הרכב לבדיקה במוסך המרכזי של מאזדה בניר צבי.

האם זה באמת הכי טוב? גם אם הבנאדם גר בחיפה, לסחוב אותו עד לניר צבי לבדיקה זה סביר?

ודבר נוסף - 

האם אני צריך להקפיד לקנות אוטו שטופל אך ורק במוסך מורשה של מאזדה ולא במוסך אבו אחמד כלשהו? 

אני מדבר על מאזדה שנתון 2014-2015.

פורסם

אני בכלל לא בטוח שבמוסך המרכזי בניר צבי עושים בדיקות קניה, ולו הייתי המוכר לא בטוח שהייתי מסכים לנסוע מחיפה לניר צבי.

לא מדובר ברכב מאד מסובך או ייחודי - כל מכון בדיקה יספיק.

אם יהיו ממצאים שתצטרך לשאול לגבי מהותם - אז תפנה למסוך מומחה.

רצוי מאד לרכוש מכוניות שיש לה הסטוריה מתועדת במוסכים מורשי יבואן, אבל לא לכל המכוניות יש כזאת הסטוריה, במיוחד אם מדובר במכוניות מליסינג / השכרה.

אם אתה רוצה לרכוש מכונית עם תיעוד טיפולים מלא ואחריות - אתה יכול לגשת לטרייד-אין של היבואן ברעננה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני בדרך כלל הולך למוסך שאני מטפל בו ברכב שלי.
הוא לא מכסתח את עצמו ונותן אבחנה למה שבאמת צריך להתייחס.
תכלס זה טוב לי וטוב למי שאני רוכש ממנו את הרכב.

בעיניי מכוני הבדיקה זו חרטא אחת גדולה ביחוד עם הפורמט הקבוע:
רעש מערכת שסתומים
לא מפרקים גלגלים יש ללכת למוסך לבדוק ברקסים
חופשים כלליים
קורוזיה קלה ב....
מעיכות ב....
ולבסוף גש למוסך להערכת מחיר.

אז למה שילמתי כסף לבדיקה????

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

פורסם

כי הבדיקה לא נועדה לבדוק בלאי סטנדרטי אלא דברים חריגים שמוסך לא תמיד ידע לבדוק (מרכב ושלדה בעיקר, אבל לא רק)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם כבר לעשות בדיקת שלדה בלבד במכון בדיקה ואת שאר הדברים במוסך שסומכים עליו(בדיקת צמיגים, נזילות, רעשים, בלמים, מצבר ונסיעת מבחן קצרה).

• תוכן חדש...